Partyflock
 

Wat als het leven?

afbeelding Wat als het leven?
concept
E-maildirk@deleukefestival.nl
AdresNederland
Oprichting2012
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Genres
hip hop, r&b

Informatie

Wat Als Het Leven? staat garant voor feest! Ludieke feestjes, feestjes met een knipoog, feestjes over-de-top, noem het maar op. Een luchtig geluid in een tijd waarin DJs en feestorganisatoren zichzelf regelmatig iets te serieus nemen.
Nieuws
De Leuke Festival
17 juli 2019
Elf uur lang dansen op glimmende pop, glitterdisco, de beste live-acts, glijdende hiphop en dampende dancehall, verspreid over 4 podia en één café. Een feest der herkenning, een ode aan confetti en een polonaise zonder einde: dát is De Leuke Festival in een notendop.
Sef, De Likt, Gallowstreet, Afriquoi, Jacin Trill, Amartey en Singlefeestje te zien op zaterdag 21 juli
Op 26 april vindt voor de eerste keer het Koningspracht Nachtfestival plaats. Na verschillende Koningsdagfestivals als Kingsland, Kingsday en Oranjebloesem is Koningspracht het eerste festival dat met Koningsnacht wordt georganiseerd.
De leukste feesten in september staat alom bekend als de laatste maand van het festivalseizoen. Lowlands is net achter de rug, en de brandende zon maakt plaats voor aangenaam nazomers weer met een licht briesje. Amber Schutte van Dresscode.­nl ging op zoek naar de leukste parties met een dresscode om het festivalseizoen mee af te sluiten en geeft kledingtips. Nu hopen dat het weer meewerkt!
Zaterdag 2 februari vindt in AIR Amstredam 'Wat als het leven een R&B-clip was?' plaats. Het wordt een feestavond met een stevige knipoog naar de jaren 90: de tijd waarin zwoele hiphop- en R&B videoclips de muziekzenders nog domineerden. 3