Partyflock
 

Down The Rabbit Hole

afbeelding Down The Rabbit Hole
concept
Concept van .
SiteSite downtherabbithole.nl
E-mailjump@downtherabbithole.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramspotify

Uitgaansagenda Down The Rabbit Hole

Laatste feest was op zaterdag 4 juli 2020: KINK Invites
Statistieken
9·feesten
9·in het verleden
7·nieuwsberichten
17·video's
471·bezoekers
302·unieke bezoekers
140Partyflockfans
62.5 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (119 stemmen)
Nieuws
Vanwege de nieuwe, verscherpte maatregelen zijn meerdaagse evenementen met camping in ieder geval tot 1 september door de overheid verboden. 1
Gisteren werd bekendgemaakt dat Down The Rabbit Hole vanwege corona dit jaar van 27 t/m 29 augustus eenmalig plaatsvindt op Evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. Lees hier alle informatie over de verplaatsing. Vandaag worden de eerste 31 acts voor Down The Rabbit Hole - Rabbits in the Lowlands aangekondigd.
Eerst het slechte nieuws: ook dit jaar kunnen we in juli vanwege corona niet naar de Groene Heuvels in Beuningen afreizen voor Down The Rabbit Hole.
De zesde editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 5 t/m 7 juli 2019 in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is.
Down The Rabbit Hole
12 december 2018
De 6e editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 5 t/m 7 juli 2019 in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is. Laat je verrassen in het lieflijk glooiende bos, op het riante zandstrand en zelfs in het peilloos diepe water – van de vroege ochtend tot in het holst van de nacht. Net als de voorgaande, uitverkochte editie kun je op het relaxed en ruim opgezette festivalterrein een heel weekend lang met maximaal 35.000 andere bezoekers in alle vrijheid dwalen en verdwalen.
Kampeer vier surreële dagen en nachten aan het water, struin over de veldjes, plons in het meer en dwaal door het bos. Ga op zoek naar nieuwe verborgen programmaplekken, geheime feestjes en onverwachte ontmoetingen. Leef er op los! Hotot, teddy widder, fuzzy lop, wilde haren, idyllisch, vuig, vurig, la salon & porto-parties en veel meer nieuws staan te trappelen!
Het muziekfestival Down The Rabbit Hole is uitgeroepen tot beste nieuwe festival van Europa. Dat gebeurde tijdens de uitreiking van de European Festival Awards op de openingsavond van Eurosonic Noorderslag in De Oosterpoort in Groningen. I love Techno werd uitgeroepen tot beste indoor festival. 1