Partyflock
 

Chocolate Sunday

concept
E-mailchocolatesundayparty@gmail.com
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Chocolate Sunday is een zwoel, soulful, warm en vrouwvriendelijk feest dat elke 2e zondag van de maand plaatsvindt in Cinéma Rotterdam. Een compleet festiviteit met elke editie weer verrassende optredens van de beste Urban en sexy latin house DJ's. Voeg daarbij extra entertainment en chocolate suprises, special for the ladies, aan toe en het succes is een feit.

Uitgaansagenda Chocolate Sunday

Laatste feest was op zondag 17 april 2016: Chocolate Sunday, Villa Thalia, Rotterdam
Statistieken
33·feesten
33·in het verleden
4·nieuwsberichten
42·bezoekers
25·unieke bezoekers
15Partyflockfans
2.8 KFacebooklikes
Nieuws
Ook op de volgende Chocolate Sunday XL editie gooien ze weer twee area's openen! Ze mixen de heerlijke Chocolate beats dan met de verleidelijke, sexy en swingende tonen van de rumba!
Nog nooit eerder vertoond! Latijnse flavour gemixt met warme en sexy soul beats en dat allemaal op één avond! Yes, partypeople, Chocolate Sunday én Lovumba hebben de handen in één geslagen. Niet één, maar twee area's met de lekkerste beats van deze zomer. Klaar voor een echte topeditie?
Vrijdag 7 februari is Candy terug met een nieuwe nieuwe editie met maar liefst drie area's! Op 9 februari helpt Chocolate Sunday jou je valentijn te vinden. Ben jij er klaar voor om je nieuwe liefde in je armen te sluiten?
Twee jaar! Yes, classy party peeps, Chocolate Sunday staat niet één, maar alweer twee jaar op de party-agenda bekend als het meest vrouwvriendelijk feest van Rotterdam. Ze zijn trots op het stijlvolle en mooie publiek. Dat laten ze niet zomaar voorbij gaan, ze vieren 8 december daarom graag samen met jullie het tweejarig jubileum met de classy anniversary edition.