Partyflock
 

Aftergooi

afbeelding Aftergooi
concept
Concept van .
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Zondagavond… de avond die je liever niet ziet komen… bijna het begin van je oh zo lange werkweek… de avond dat het einde betekent van jouw weekend… Maar daar komt nu verandering in!

IIB Events organiseert een nieuw feest op de zondag in 't Gooi! Elke laatste zondag van de maand is het tijd voor Aftergooi! Sluit je weekend goed af en kom afteren op het leukste feestje in 't Gooi!

Aftergooi een gloednieuwe terugkomende zondagavond in Hilversum. Verwacht elke keer grootse artiesten en een heerlijke sfeer in een volgepakte Club Rex. Aftergooi vertegenwoordigt alles dat goed is en iedereen die goed doet. Zo simpel is het.

Uitgaansagenda Aftergooi

Laatste feest was op dinsdag 24 december 2019: Aftergooi, Rex, Hilversum
Statistieken
44·feesten
44·in het verleden
2·nieuwsberichten
214·bezoekers
105·unieke bezoekers
18Partyflockfans
6.1 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (17 stemmen)
Nieuws
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In dit artikel zetten we de leukste feesten in de maand juni voor je op een rij; een heerlijke maand voor de partyliefhebbers! Het zomerse weer zorgt ervoor dat ons hart weer sneller gaat kloppen! Tijd voor strandfeestjes, festivals en zomers clubavonden, want de keuze is reuze!
Aftergooi kerstspecial
18 december 2012
Omdat het vakantie is en iedereen de volgende dag vrij is, doet IIB Events iets leuks. Dit keer zal Aftergooi op maandag 24 december tussen 23.00 en 04.00 uur plaatsvinden. Gewoon, omdat het kan en omdat het dan bijna Kerst is!