Partyflock
 

The WeekendClub

afbeelding The WeekendClub
organisator
AdresRotterdam
Nederland
KvK57245495
Oprichting2 februari 2012
Aanwezigheidfacebookpagevimeo
Vroegere namen
  • Saturday Club, tot 26 juli 2021

Informatie

The WeekendClub is a concept for fashion minded people.
We are famous for our exclusive events: FridayClub & SaturdayClub.
FridayClub is thé most exclusive afterwork drink (19:00 - 01:00)
SaturdayClub is thé most exclusive clubnight (22:00 - 04:00)

Uitgaansagenda The WeekendClub

Laatste feest was op vrijdag 13 december 2019: FridayClub, Hugh, Rotterdam
Statistieken
30·feesten
30·in het verleden
16·nieuwsberichten
4·video's
14·winacties
138·bezoekers
72·unieke bezoekers
31Partyflockfans
6.8 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (8 stemmen)
Nieuws
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In april staan er weer veel opvallende en toffe feesten en evenementen op de agenda en natuurlijk hebben we ook een awesome koningsfeest voor jullie gevonden!
Op zaterdag 9 april is het dubbel feest! Niet alleen bestaat SaturdayClub dan vier jaar, zij maakt tevens haar debuut bij the Boathouse! Dé nieuwe hotspot aan de Kralingse Plas in Rotterdam!
Op zaterdag 27 februari is SaturdayClub terug op een nieuwe locatie in Den Haag bij 't Goude Hooft! Deze toplocatie in hartje Den Haag is van alle markten thuis! Het uitgaansconcept SaturdayClub richt zich op het modebewuste 25+ publiek dat houdt van een stijlvolle uitgaansavond.
Zaterdag 31 oktober neemt SaturdayClub waardig afscheid van het Schielandshuis. Tijdens de 'Leather & Lace Edition' brengen de trouwe SaturdayClub fans een ode aan deze onontdekte parel in hartje Rotterdam. Per 31 december sluit het Schielandshuis haar deuren en SaturdayClub nodigt haar publiek nog één keer uit om hier een topfeest te bouwen!
Op zaterdag 19 september is the Harbour Club Scheveningen the place to be tijdens de 'Smoking Hot Edition' van SaturdayClub. Na twee uitverkochte edities vindt dit exclusieve uitgaansevent voor de derde keer plaats op deze sfeervolle locatie.
SaturdayClub bestaat drie jaar en dat wordt groots gevierd op zaterdag 9 mei met een 'Ibiza Edition'. Tijdens deze editie is er een 'Best Dressed Contest' onder het publiek met in de jury niemand minder dan Fred van Leer. Hierbij kan je fantastische prijzen winnen!
Na een spetterende compleet uitverkochte eerste editie opent the Harbour Club Scheveningen op 11 april wederom haar deuren voor het classy 25+ uitgaanspubliek van SaturdayClub!
Flirten, dansen, sjansen in een stijlvolle entourage met lekkere muziek en mooie mensen. Op zaterdag 14 februari is de eerste editie van SaturdayClub van dit jaar in het Schielandhuis in Rotterdam en die staat helemaal in het teken van Valentijn!
Het debuut in Scheveningen was een absolute knaller en op 6 december doet SaturdayClub dat nog eens dunnetjes over! Dan is namelijk de allerlaatste editie van dit jaar. De jaarlijkse Deluxe Edition. Dit wordt inmiddels de derde editie en net als voorgaande jaren neemt SaturdayClub het woord 'Deluxe' heel serieus!
SaturdayClub is een stijl- en sfeervol event. Het concept richt zich op de modebewuste 25-plusser en is niet meer weg te denken uit de Rotterdamse uitgaanscene. Na 2,5 jaar stempel gezet te hebben met de leukste feesten in Rotterdam zet SaturdayClub nu voet aan wal in Den Haag. 1