Partyflock
 
­ Nederland

Zwoele ambiance tijdens 'smoking hot edition' SaturdayClub

gepubliceerd door , op
SaturdayClub
11 augustus 2015
FeestSaturdayClub · Smoking Hot Edition
Datumzaterdag 19 september 2015
WinactieSaturdayClub actiegesloten
LocatieHarbour Club Site
Op zaterdag 19 september is the Harbour Club Scheveningen the place to be tijdens de 'Smoking Hot Edition' van SaturdayClub. Na twee uitverkochte edities vindt dit exclusieve uitgaansevent voor de derde keer plaats op deze sfeervolle locatie.

Vanaf 22.00 uur word je warm welkom geheten met de beste beats, verrassend entertainment, fresh made cocktails and much much more! De crew van SaturdayClub kan niet wachten om haar publiek een fantastische avond te bezorgen. Deze keer met een iets andere line-up dan je gewend bent. We verklappen nog niet teveel maar er staat verrassend nieuw dj talent voor je klaar!

De dresscode is 'Smoking Hot'. Met dit thema wordt je verwacht in een killer sexy outfit. Uiteraard wordt er gezorgd voor een zwoele ambiance!

De kaartverkoop (koop tickets) gaat als een speer en de voorgaande edities waren uitverkocht, dus voorkom teleurstelling en bestel je tickets alvast online. Ook zijn er nog enkele VIPtafels beschikbaar. Bel 06 340 699 04 of mail info@saturdayclub voor informatie of reservering. Wil je op de vooravond eerst gezellig dineren? Dat kan! In samenwerking met the Harbour Club is er een speciaal 3-gangen 'SaturdayClub keuzemenu' samengesteld.

Met de mooie entourage, de beste beats en het stijlvolle publiek is alles in huis voor een onvergetelijke avond!