Partyflock
 

Pleasure Island

afbeelding Pleasure Island
concept
Concept van .
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Pleasure Island is een ondeugend festival in Nederland. Het wordt overdag gehouden. In een paar jaar tijd heel veel naam gemaakt en mede doordat het een midden groot festival van rond de 15.000 man is het ook zeer gezellig. Niet meters lopen voor de volgende tent. Nee lekker alles dichtbij en voor iedereen wat wils. Altijd op een locatie rond Amsterdam.
Zo hebben we al eerder op Spaarnwoude gezeten. De laatste tijd wordt het weer op het Java eiland gehouden midden in Amsterdam. Er is geen dressocde en je hoeft ook niet als man met een vrouw naar binnen. De sfeer is ultiem zeker als de zon schijnt.
Pleasure Island staat altijd garant voor een top line-up met de grootste nationale acts en internationale toonaangevende jocks...

Uitgaansagenda Pleasure Island

Laatste feest was op zaterdag 2 september 2017: Pleasure Island Festival, Balkenhaven, Zaandam
11 juni 2011
Foto's, Pleasure Island, 11 juni 2011, Java Eiland, Amsterdam
19 juni 2010
Foto's, Pleasure Island, 19 juni 2010, Java Eiland, Amsterdam
25 juli 2009
Foto's, Pleasure Island, 25 juli 2009, Spaarnwoude (Deelplan Houtrak), Halfweg
26 juli 2008
Foto's, Pleasure Island, 26 juli 2008, Spaarnwoude (Deelplan Houtrak), Halfweg
28 juli 2007
Foto's, Pleasure Island, 28 juli 2007, NDSM-Werf, Amsterdam
23 juli 2005
Foto's, Pleasure Island, 23 juli 2005, Java Eiland, Amsterdam
Nieuws
Crazy Wonderland barst bijna los en om het jullie nog leuker te maken hebben wij de laatste info:
Het Pleasure Island festival verkoopt ieder jaar sneller uit, maar dit had de organisatie niet durven dromen. Een maand voor het feest gaan de allerlaatste kaarten alweer over de toonbank. Het is een unieke mijlpaal van de organisatie. 2
Dat de voorverkoop veel harder gaat dan vorig jaar was al bekend. Dat we nu de laatste 900 kaarten gaan verkopen nog niet. Elke dag gaan de kaarten sneller.
Keihard is het toverwoord van dit jaar voor Pleasure Island Crazy Wonderland. Keihard ook omdat de voorverkoop 10 x harder gaat dan vorig jaar.
Pleasure Island Crazy Wonderland heeft een grote toestroom van bezoekers die dit feest echt niet willen missen zo blijkt dit jaar. Wij liggen tussen de 500 en 750 kaarten voor op vorig jaar legt de organisatie uit.
Pleasure island Crazy Wonderland 2017 loopt een aardig stukje voor op vorig jaar met de voorverkoop. Dat is voor de organisatie een veelzeggend teken. Oa dat de mensen het vorig jaar super vonden en dat de mensen er nu al veel zin in hebben.
Pleasure island Crazy Wonderland komt met een grandioze line up voor de main met een echte headliner als afsluiter! We hebben niemand minder dan Bingo Players kunnen krijgen als afsluiter! 2
Pleasure island is in 2017 een festival om niet te missen. Na een reeks super edities de laatste jaren merkt de organisatie dat het festival helemaal terug is op de kaart.
De voorverkoop is gestart van een van de meest leuke en veelzijdige festivals van Nederland: Pleasure Island Crazy Wonderland festival! In een dag waren alle 500 super super early bird tickets al uitverkocht.
Nog een kleine 2 weken en dan komt er weer een heel leuk festival in Nederland. En dat mensen het feest leuk vinden, blijkt uit de voorverkoop die als een speer gaat. Het feest gaat honderd procent zeker uitverkocht en dat is geen verkooptruc! Iedereen die Crazyland kent, weet dat hun feesten allemaal uitverkocht raken. Nu al is 95% van de kaarten verkocht dus er zijn nog maar een paar kaarten en voor ze helemaal op zijn! 12

1 waardering

gracia
Goede organisatie, laatste maal kon beter ivm de avondkaarten)