Partyflock
 

R&B All Stars

concept
Concept van .

Uitgaansagenda R&B All Stars

Laatste feest was op zondag 24 mei 2015: R&b All Stars, Storm, Eindhoven
Statistieken
30·feesten
30·in het verleden
9·nieuwsberichten
17·winacties
46·bezoekers
32·unieke bezoekers
ok·stemresultaat (4 stemmen)
Nieuws
Zaterdag 26 juli is het tijd voor een extra slordige editie van R&B all stars met als live act de hip hop all stars van de SlodderVosGang! Ja, je leest het goed, de hele gangŁ! Frontman hele meneer Adje Donnie B#$@% is in the building. Hij komt samen met Nederlands hardst rijzende ster Cho en Jowy Rosé.
Here they come again! Vrijdag 30 mei is het tijd voor de derde editie van R&B All Stars van dit jaar. Met deze keer niemand minder dan Broederliefde live on stage! Broederliefde is welbekend om hun hit 'Maluku'! Het is onmogelijk om uit te gaan zonder dit nummer minimaal één keer voorbij te horen komen. Deze heren gaan Zeezicht op zijn kop zetten!
Vrijdag 14 maart is het weer zover, dan bundelen de organisaties van Soixante Neuf en Dejavu Events wederom hun krachten om samen in de Kerkplein te Breda R&B All Stars te presenteren. Het event dat al maandelijks in Amsterdam en Utrecht volle zalen trekt en ook in Helmond zijn furore heeft gemaakt, zal op vrijdag 14 maart wederom spetteren in Breda. Als headliner heeft de organisatie niemand minder dan dj Prime van Team Encore Amsterdam. Daarnaast kun je de lekkerste R&B, Hip Hop, Dance Hall en andere eclectische tunes verwachten op deze magische avond.
Zaterdag 26 oktober wordt een ultraspeciale avond in de Rain te Amsterdam. Op deze avond joinen de heren van R&B All Stars hun krachten met Kera Fränkel, om de avond te beginnen met een speciale R&B jamsessie met live band, gevolgd door het R&B feest van het moment: R&B All Stars.
Zaterdag 27 april is het tijd voor wederom een keiharde R&B All Stars editie. Dit keer hebben een speciale Dirty East editie, want ze hebben niemand minder dan de nummer 1 R&B Hip Hop deejay uit het oosten in the building: Deejay SQ! Hij is 'the King of the East', want zijn skills zijn onevenaarbaar. Zaterdag de 27ste zal jij dit te zien en te horen krijgen! Dit mag je niet missen!
Na een volle en uiterst gezellige februari editie is het vrijdag 1 maart al weer tijd voor de volgende editie van R&B All Stars! Uiteraard zal deze editie weer vroeg beginnen met de spetterende R&B Jam Session! Die vanaf 0:30 uur wordt vervolgd met de lekkerste R&B tunes onder leiding van Smash & Aries featuring hun speciale host R&B zanger Brace!
R&B All Stars
6 februari 2013
Zaterdag 23 februari is het tijd voor een extra speciale B-DAY editie van één van de grondleggers van r&b all stars! Mister Gio himself is jarig en zal deze avond door een All stars team van deejays en mc's in de watten worden gelegd.
Na Amsterdam en Utrecht nu ook in Groningen! Zaterdag 9 februari is het tijd voor R&B All Stars. Het concept met de lekkerste muzieksoort op aarde, gepresenteerd door de All Stars van nu!
Oud en Nieuw kan je maar op één plek echt vieren in Nederland, en dat is Amsterdam, sterker nog op het Rembrandtplein in Amsterdam en om nog specifieker te zijn bij de R&B 'New Years Eve' edition in de Rain te Amsterdam. Oud en Nieuw 2012 gaat het dak eraf in de Rain in te Amsterdam. 2