Partyflock
 

tech.fabrik

afbeelding tech.fabrik
concept
AdresHoofddorp
Nederland
Oprichting1 februari 2013
Aanwezigheidfacebookpage
Medewerkers

Informatie

tech.fabrik is een stroom aan vette Techno feesten in Haarlemmermeer. Met een enthousiast team van DJ's, promotors en feestgangers zet tech.fabrik een nieuwe standaard neer voor Techno in Haarlemmermeer.

Uitgaansagenda tech.fabrik

Laatste feest was op zaterdag 5 maart 2016: tech.fabrik: Techno Talents, Duycker, Hoofddorp
Statistieken
6·feesten
6·in het verleden
3·nieuwsberichten
3·winacties
72·bezoekers
37·unieke bezoekers
21Partyflockfans
487Facebooklikes
geweldig·stemresultaat (35 stemmen)
Nieuws
Op 13 september komt internationale DJ Secret Cinema naar Duycker in Hoofddorp. tech.fabrik viert dan haar eenjarig bestaan met het grootste techno feest ooit in Haarlemmermeer gehouden, met unieke video- en lichtshow in de grote zaal.
Tech.Fabrik DJ Contest
8 december 2013
Techhouse en techno talent uit Haarlemmermeer kon zich tot 1 december inschrijven. De organisatie was overdonderd door de vele aanmeldingen. tech.fabrik voorziet duidelijk in een behoefte van DJ talent om zich aan het grote publiek te presenteren. De DJ Contest vormt een springplank voor het talent.
tech.fabrik
14 september 2013
tech.fabrik is een nieuwe stroom aan Tech House en Techno feesten in de Haarlemmermeer. De initiatiefnemers van tech.fabrik kwamen erachter dat deze nog miste en dat je hiervoor altijd naar Amsterdam of Haarlem moet gaan. Dus toen dachten zij: "waarom niet dit soort feesten naar de Haarlemmermeer halen?!".