Partyflock
 

The Incrowd

afbeelding The Incrowd
concept
SiteSite theincrowd.nl
E-mailinfo@theincrowd.nl
AdresBadhoevedorp
Nederland
Oprichtingjanuari 2011
Aanwezigheidfacebookpagemixcloudsoundcloud

Informatie

The Incrowd richt zich op de belevenis van de 23+ techno en tech-house liefhebber. Ons publiek staat daarbij centraal en zo bouwen we samen aan een community van betrokken en uitzinnige dance freaks. Elke 3e zaterdag van de maand vind je de residents Paolo en Mr Milano, samen met één of meerdere (internationale) DJ's, in de prachtige en sfeervolle club van Hotel Arena Amsterdam.

Uitgaansagenda The Incrowd

Laatste feest was op zaterdag 4 april 2020: Homecrowd
Artiest
The Incrowd
Nieuws
Na een wervelende start afgelopen zomer gaat de Vrijmiboot ook dit jaar de wateren van Nederland weer voorzien van spectaculaire vrijdagmiddagborrels. De Vrijmiboot is een concept op een grote boot met plek voor 600 feestvierders, ideaal om samen met collega's en/of vrienden het weekend zomers van start te gaan. Behalve in thuisbasis Amsterdam vaart de Vrijmiboot deze zomer ook in Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Den Bosch.
TRAM 10
30 mei 2017
De nieuwe editie van TRAM 10 staat in het teken van Marco Bailey, deze held is bekend om zijn producties op Adam Beyer zijn label Drumcode en Intec van Carl Cox. Samen me de TRAM 10 residents zal club Panama op z'n kop gezet worden door deze heren.
Op zaterdag 21 september gaan ze terug naar waar het allemaal begon voor The Incrowd; Hotel Arena Amsterdam. En hoe! Residents Paolo en Mr Milano hebben niemand minder dan Remy Unger, de onbetwiste nr. 1 techno dj van Nederland, gevraagd de kerkzaal naar de allerhoogste dance sferen te tillen.