website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

The Incrowd

afbeelding The Incrowd
organisator
SiteSite theincrowd.nl
AdresBadhoevedorp
Nederland
Oprichtingjanuari 2011
Aanwezigheidfacebookpagemixcloudsoundcloud
Informatie
The Incrowd richt zich op de belevenis van de 23+ techno en tech-house liefhebber. Ons publiek staat daarbij centraal en zo bouwen we samen aan een community van betrokken en uitzinnige dance freaks. Elke 3e zaterdag van de maand vind je de residents Paolo en Mr Milano, samen met één of meerdere (internationale) DJ's, in de prachtige en sfeervolle club van Hotel Arena Amsterdam.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda The Incrowd
Laatste feest was op zaterdag 7 september 2019: The Incrowd, Club NL, Amsterdam
Statistieken


x
51·feesten
51·in het verleden
3·nieuwsberichten
2·video's
3·winacties
647·bezoekers
334·unieke bezoekers
77Partyflockfans
2.4 KFacebooklikes
7·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (168 stemmen)
Nieuws
Na een wervelende start afgelopen zomer gaat de Vrijmiboot ook dit jaar de wateren van Nederland weer voorzien van spectaculaire vrijdagmiddagborrels. De Vrijmiboot is een concept op een grote boot met plek voor 600 feestvierders, ideaal om samen met collega's en/of vrienden het weekend zomers van start te gaan. Behalve in thuisbasis Amsterdam vaart de Vrijmiboot deze zomer ook in Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Den Bosch.
TRAM 10
30 mei 2017
De nieuwe editie van TRAM 10 staat in het teken van Marco Bailey, deze held is bekend om zijn producties op Adam Beyer zijn label Drumcode en Intec van Carl Cox. Samen me de TRAM 10 residents zal club Panama op z'n kop gezet worden door deze heren.
Op zaterdag 21 september gaan ze terug naar waar het allemaal begon voor The Incrowd; Hotel Arena Amsterdam. En hoe! Residents Paolo en Mr Milano hebben niemand minder dan Remy Unger, de onbetwiste nr. 1 techno dj van Nederland, gevraagd de kerkzaal naar de allerhoogste dance sferen te tillen.