Partyflock
 

Stichting Hollands Talent

organisator
AdresLangewijk 29
7701 AA
Dedemsvaart
Nederland
PostadresPostbus 76
7700 AB
Dedemsvaart

Uitgaansagenda Stichting Hollands Talent

Laatste feest was op zondag 23 mei 2021: Dedemsvaart Natuurlijk Festival, Kotermeer, Dedemsvaart
Statistieken
23·feesten
23·in het verleden
10·nieuwsberichten
30·video's
2·winacties
156·bezoekers
109·unieke bezoekers
goed·stemresultaat (43 stemmen)
Nieuws
Vrijdagavond 24 mei is het zover! De start van de D-DAE Outdoor Festival dj battle. De organisatie is in handen van Stichting Hollands Talent. De competitie vindt plaats in het Gashouderpodium Dedemsvaart te Dedemsvaart.
Echte muziekliefhebbers kijken nu al uit naar het nieuwe festivalseizoen. Een zomer waarin het D-DAE Outdoor Festival weer terug keert naar een van de mooiste plekken in Dedemsvaart; Streekmuseum De Kalkovens. 8
Vrijdag 21 december in Takens in Balkbrug heb je de kans om te vieren dat de wereld niet is vergaan. Stichting Hollands Talent organiseert dan de eerste editie van het Dedemsvaart Dance Event, D-DAE Indoor festival 'Doomsday Edition'. 2
Vrijdag 7 december heb je de kans de 22 beste dj's van Nederland in De Leeren Lampe in Raalte mee te maken. Van 22.00 uur tot 03.00 uur wordt er met house, hardstyle en urban in drie verschillende zalen de nacht doorgefeest. Er kan er uiteindelijk maar één de allerbeste zijn. MickeyHouse heeft deze titel voor 2012 op zijn naam staan. Hij zal midden in de nacht voor een climax zorgen.
D-DAE Indoor
1 oktober 2012
Zet alvast vrijdag 21 december in je agenda. Dan is namelijk de eerste editie van Dedemsvaart Dance Event, D-DAE Indoor: Doomsday Edition.
De 20-jarige Mickey House aka Joey Seraos (Jazzlyn Soares), winnaar van de Beste DJ van Nederland 2012, komt naar Dedemsvaart. Hij zal op zaterdag 23 juni optreden tijdens de tweede editie van het Dedemsvaart Dance Event (D-DAE) op het Kalkoventerrein.
Na weken met slopende voorrondes vindt er vrijdag 20 april de spannende grote landelijke finale van de contest 'Beste DJ van Nederland' (BDJVN) plaats in discotheek De Leeren Lampe in Raalte. Zeven DJ's uit vijf verschillende provincies staan in deze finale. 11
De tijden van ijs en lage temperaturen zijn gelukkig weer voorbij. Ze maken weer plaats voor de vele zonnestralen en blauwe lucht. Echte muziekliefhebbers kijken weer uit naar het nieuwe festival seizoen. Een zomer waarin het Dedemsvaart Dance Event (D-DAE) weer terugkomt!
Op zaterdag 16 juli 2011 organiseert Stichting Hollands Talent het Dedemsvaart DAnce Event 'D-DAE'. Met dit gratis openluchtfestival wil de stichting voornamelijk de jongeren en jongvolwassenen bereiken die verder weinig binding hebben met de georganiseerde activiteiten in Dedemsvaart en omgeving. Uiteraard zijn alle jongeren van harte welkom om kennis te komen maken met het Dedemsvaart DAnce Event', aldus Arsanio Wiet, voorzitter van Stichting Hollands Talent.
Urban peeps, Dirty house lovers en dance liefhebbers listen up. Eindelijk, eindelijk……eindelijk is het zover. Zaterdag 16 juli 2011, de grote dag, the beginning, le moment suprême. Dan organiseert Stichting Hollands Talent de eerste grote “D-DAE” D-Dae, free outdoor festival. 4