Partyflock
 
­ Nederland

D-DAE Indoor
Doomsday edition

gepubliceerd door , op
D-DAE Indoor
25 oktober 2012
Tenzij je de laatste jaren onder een rots hebt geleefd, ben je goed op de hoogte dat, volgens de Maya kalender, vrijdag de 21 december 2012 het einde van de wereld zal betekenen. Geconfronteerd met de sombere vooruitzichten van de volledige vernietiging van de aarde en de hele mensheid, zouden veel mensen gewoon op de grond vallen en klagen over hun onvermijdelijke ondergang. Wees gerust, er is absoluut niets wat je kunt doen om het onvermijdbare lot van onze wereld te wijzigen. Maar, je kunt in ieder geval kiezen hoe je laatste dag op aarde wordt!

It's the end of the world as we know it,
and it's time to party and show it!




Het zal je laatste dag op aarde zijn, dus zorg dat hij goed is. Verspreid het slechte nieuws en vertel al je vrienden en geliefden die je gaat genieten van het leukste, grootste, gemeenste feestje Van Dedemsvaart en omgeving!

Zet alvast vrijdag 21 december in je agenda: De eerste editie van Dedemsvaart Dance Event, D-DAE Indoor 'Doomsday Edition'

Early Bird Tickets
Vanaf zaterdag 29 september 2012 om 11 uur zijn de 'early bird' tickets beschikbaar voor slechts € 5,- ex. Fee op www.d-dae.nl, koop tickets of bij een van de Free Record Shops bij jou in de buurt. Ook via Facebook zijn de tickets eenvoudig te bestellen! Let op: Er zijn 250 'Early Bird' tickets verkrijgbaar! Naar alle waarschijnlijkheid zullen deze tickets razendsnel uitverkocht zijn. Zorg dus dat je op tijd je ticket bemachtigd om teleurstelling te voorkomen!

Houd de www.d-dae.nl in de gaten en like ze op Facebook. Via deze kanalen wordt de line-up en de dikke promovideo de komende tijd bekend gemaakt.