Partyflock
 

Pepper Events

afbeelding Pepper Events
organisator
SiteSite pepperevents.nl
E-mailinfo@pepperevents.nl
AdresOude Boteringestraat 17
9712 GC
Groningen
Nederland
KvK2089500
Aanwezigheidfacebookpagefacebookpageinstagram
10 maart 2012
Foto's, This is, 10 maart 2012, Huize Maas, Groningen
Nieuws
Na het stijf uitverkochte Masquerade Ball in het Martiniplaza tijdens NYE en de weergaloze edities in Der Aa-Kerk mag Groningen zich opnieuw opmaken voor een legendarische avond met live musicians, sexy dansers en deze schitterende locatie als decor. Put on your stylish sexy heels, let's celebrate Hed Kandi style!
Hed Kandi introduceert een nieuwe outdoor edition: Hed Kandi @ Leuk Festival Groningen! Op 1 september van 13.00 – 23.00 uur zal de Zonneweide in het Stadspark Groningen worden omgetoverd tot een waar zomers festivalparadijs. Diverse internationale Hed Kandi DJ's worden overgevlogen uit house capital Londen.
Park Hilaria
4 augustus 2012
Van 3 tot en met 12 augustus staat Eindhoven weer geheel in het teken van Park Hilaria. Met een eigen dance area en iedere dag een ander thema zal er ook qua muziek voor ieder wat wils zijn. Muziekstijlen verschillend van house tot hardstyle en van trance tot happy hardcore. De beste dj's komen langs om 10 dagen lang Park Hilaria om te toveren tot de meest dansbare kermis van Nederland.