Partyflock
 

Stichting Dance Events Nederland

afbeelding Stichting Dance Events Nederland
AdresSmeepoortenbrink 52
3841 EM
Harderwijk
Nederland
KvK8223236

Uitgaansagenda Stichting Dance Events Nederland

Laatste feest was op zaterdag 10 juli 2010: Slick Outdoor 2010, Wolderwijd, Zeewolde
Statistieken
1·feest
1·in het verleden
3·nieuwsberichten
1·winactie
197·bezoekers
197·unieke bezoekers
23·albumfoto's
1·verslag
goed·stemresultaat (58 stemmen)
Nieuws
Het lustrum van Slick Outdoor 2010 wordt gevierd en is voor fans van Lucien Foort extra leuk. Zij maken namelijk kans op een Meet & Greet met de wereldberoemde dj. Daarnaast mogen ze gratis naar het festival en krijgen ze een mooie goodie bag.
In je agenda staat op zaterdag 10 juli natuurlijk met grote letters Slick Outdoor 2010 geschreven, want deze verjaardags editie mag natuurlijk absoluut niet gemist worden. Het meest intieme, sfeervolle en gezellige dance festival van Nederland, Slick Outdoor 2010, viert alweer haar 5de verjaardag. Op zaterdag 10 juli strijkt de Slick Outdoor 2010 karavaan wederom neer op het wonderschone Woldstrand van Zeewolde.
Iedereen kijkt na deze lange koude winter alweer halsreikend uit naar de zomer. En deze zomer valt er heel wat te vieren, want het meest intieme, sfeervolle en gezelligste dance festival van Nederland.. Slick Outdoor viert alweer haar 5de verjaardag! Op zaterdag 10 juli strijkt de Slick Outdoor karavaan weer neer op het wonderschone Wolderwijd van Zeewolde. Vanwege de herstructurering van het gehele strand wordt er uitgeweken naar een prachtig en uniek plekje 500 meter verderop. Een stukje strand waar Slick Outdoor nog beter tot zijn recht komt! 1