Partyflock
 
­ Nederland

Vijfjarig bestaan van Slick Outdoor 2010 wordt spectaculair gevierd

gepubliceerd door , op
Slick Outdoor 2010
28 februari 2010
FeestSlick Outdoor 2010 · 5 Years Anniversary
Datumzaterdag 10 juli 2010
WinactieSlick Outdoor 2010 actiegesloten
LocatieWolderwijd
In je agenda staat op zaterdag 10 juli natuurlijk met grote letters Slick Outdoor 2010 geschreven, want deze verjaardags editie mag natuurlijk absoluut niet gemist worden. Het meest intieme, sfeervolle en gezellige dance festival van Nederland, Slick Outdoor 2010, viert alweer haar 5de verjaardag. Op zaterdag 10 juli strijkt de Slick Outdoor 2010 karavaan wederom neer op het wonderschone Woldstrand van Zeewolde. Vanwege de herstructurering van het gehele strand wordt er uitgeweken naar een prachtig en uniek plekje 500 meter verderop. Een stukje strand waar Slick Outdoor 2010 nog beter tot zijn recht komt.

De nieuwe website van Slick Outdoor 2010 2010 is kort geleden online gegaan. In 1 week tijd hebben al meer dan 1.500 bezoekers via de website de Slick Outdoor 2010 Underwater Experience beleefd. Zo kun je hier online je kaartjes bemachtigen, lees je de laatste nieuwsfeitjes, kun je de line-up nogmaals goed bekijken en uiteraard nog veel en veel meer… Dus check de site www.slick-outdoor.nl en beleef de Slick Outdoor 2010 Underwater Experience.

De afgelopen maand werd er iedere week al een tipje van de sluier weggegeven voor wat betreft de line up. De organisatie kan nu met trots de totale line-up bekendmaken van deze spectaculaire 5de editie van Slick Outdoor 2010. Beleef 12 uur non stop partypleasure op het strand met het zand tussen je tenen, een verfrissend drankje in je hand en de heerlijkste house muziek van het moment gedraaid door de volgende dj’s;

Benny Rodrigues, Bart Skils, Remy, Gregor Salto, Lucien Foort, Jean, Bingo Players, Nicky Romero, Bjorn Know-How & Rob Boskamp, Remaniax, Josh Pitch & Cosmic, MC DiVine

Met nog een paar dagen te gaan zijn bijna alle Early Bird kaarten verkocht. De verwachting is dan ook dat de Early Bird kaarten, die maar 10 euro excl. fee kosten, op of voor 30 april uitverkocht zullen raken. Maar wees niet getreurd, na 30 april gaat de normale kaartverkoop van start en kosten de kaarten maar 15 euro excl. fee. Vanaf 1 mei zijn de voorverkoopkaarten naast internet en de Videoland en MovieMax stores op nog meer adressen verkrijgbaar. Wil je daar niet op wachten, ga dan naar www.slick-outdoor.nl en haal je Slick Outdoor 2010 kaarten met korting nu het nog kan.