Partyflock
 

Pi-Creative

Organisatie is opgeheven.
organisator
AdresCruquiusweg 146
1019AK
Amsterdam
Nederland
KvK30188561

Uitgaansagenda Pi-Creative

Laatste feest was op vrijdag 30 maart 2012: Straf_Werk, WesterUnie, Amsterdam
Statistieken
17·feesten
17·in het verleden
9·nieuwsberichten
8·video's
4·winacties
1421·bezoekers
1168·unieke bezoekers
5Partyflockfans
14·albumfoto's
1·opmerking
goed·stemresultaat (627 stemmen)
Nieuws
De tweede editie van Straf_Werk komt eraan, dus bereid je maar voor op een flinke pot straf. Iedereen wordt weer verwacht tot laat na te blijven op Straf_Werk. Ook deze keer is er een hele bijzondere line-up neergezet om er weer een keiharde knaller van te maken.
Op 31 december verzamelen alle smeerpijpen zich in de WesterUnie om het Nieuwjaarsmodderbad in te duiken. Om alvast in de stemming te komen kan je hier het teaserfilmpje bekijken.
Na alle geforceerde diners en familiebezoekjes is het tijd om de kerstdagen goed af te pieken. Op 2e kerstdag start Abnormaal Lokaal met een nieuw en echt Amsterdams feest. Het biedt lokaal beginnend talent en de lokaal gevestigde orde een avond met verrassende lokale back2backs, extra lange sets en live acts.
Na de keihard uitverkochte editie van vorig jaar neemt Apenkooi het Westergasterrein weer compleet over tijdens de jaarwisseling. Een Oud en Nieuw om niet meer te vergeten. Een dikke line-up, groots decor en een knallend 12 uur moment in maar liefst drie zalen.
Op 2 december is het tijd voor Straf_werk. Alle ongehoorzame dwarsliggers worden verwacht om na te blijven op deze nieuwe clubavond. Straf_werk komt uit de koker van twee straffe meiden met een enorme passie voor house muziek. Alle artiesten die zijn uitgenodigd voor Straf_werk staan garant voor warme en diepe house/techhouse tunes. 2
Lading is niet zomaar een bedankfeestje. Het is een dik feest waar de winnaar bekent wordt gemaakt van de Race Tegen De Klok. Lading geeft de teams en hun vrienden de kans om te ontladen na de heftige race. Op de beats van De Man Zonder Schaduw, Warren Fellow, Wouter de Moor en Juan Sanchez gaan alle remmen los op 30 juni in het Transformatorhuis in Amsterdam. 12
Struinen over de vrijmarkt, meezingen op het Museumplein? Iedereen bouwt zijn of haar eigen feestje. Maar wil je op Koninginnedag rondjes rennen en 'met je voetjes van de vloer' op het leukste plein van Amsterdam? Kom dan naar Ray-Ban presents Apenkooi op het Marie Heinekenplein. Voor de vijfde keer viert Apenkooi, op de mooiste dag van het jaar, haar feestje in Amsterdam. En dit jaar is het niet zomaar een feestje, maar het wordt een groots jubileumfeest! Kortom, een kraker van jewelste die je niet mag missen.
Apenkooi 1 april
1 maart 2011
Laserkraft 3D komt live optreden tijdens Apenkooi op 1 april. Laserkraft 3D is het Duitse electrohouseproject van Niels Reinhard en Tim Hoffmann. In 2010 bracht de groep de single Nein Mann uit.
“Apen der Nederland, verenigt u zich op koninginnedag op het Marie Heinekenplein in Amsterdam! Komt allen in uw mooiste gympak en vergeet vooral niet uw zwaarbevochten avondvierdaagsemedailles op te spelden, want dat mág gezien worden. Het grote spektakel zal losbarsten om 12.00 uur en we draaien door tot 21.00 uur. De toegang is voor iedereen gratis. Al andere plannen? Maakt niet uit, neem je toch je schoonapies gewoon mee!” 4

1 opmerking