Partyflock
 
­ Nederland

Apenkooi tijdens Koninginnedag

gepubliceerd door , op
Struinen over de vrijmarkt, meezingen op het Museumplein? Iedereen bouwt zijn of haar eigen feestje. Maar wil je op Koninginnedag rondjes rennen en 'met je voetjes van de vloer' op het leukste plein van Amsterdam? Kom dan naar Ray-Ban presents Apenkooi op het Marie Heinekenplein. Voor de vijfde keer viert Apenkooi, op de mooiste dag van het jaar, haar feestje in Amsterdam. En dit jaar is het niet zomaar een feestje, maar het wordt een groots jubileumfeest! Kortom, een kraker van jewelste die je niet mag missen.

Vanaf 12:00 uur kun je op het Marie Heinekenplein genieten van vele top DJ's, de buitenlucht en een uitbundige sfeer. Door de grote belangstelling van vorig jaar heeft Apenkooi, in samenwerking met de gemeente, een nog groter deel van het Marie Heinekenplein tot haar beschikking gekregen.

Apenkooi verrast het publiek elk jaar opnieuw met te gekke acts en optredens, en dit jaar wordt het nog grootser aangepakt! Apenkooi is een unieke samenwerking aangegaan met één van de meest populaire merken ter wereld, Ray-Ban. Tijdens deze dag zal Ray-Ban middels een groot videoscherm iedereen vastleggen met een Ray-Ban (zonne)bril op. Dus neem je bril mee en maak kans op unieke beelden van jezelf op het leukste feest van Koninginnedag!

De line-up bestaat dit jaar uit niemand minder dan: Beesmunt Soundsytem, Sven Prinsen & Tettero, Rubywax & Missing Links, When Harry Met Sally & tess is More], HENZEL & Disco Nova, Wannabeastar, Super Snooze is Back / Peter Kan / Fountain.

Straf_werk Apenkooi Afterparty Sugar Factory
Net als vorig jaar geeft Apenkooi voor de echte diehards, die ook in de late uurtjes nog in de touwen willen hangen, een afterparty. Muzikaal wordt dit anders dan op het plein, verwacht warme deep- en techhouse. De line-up van deze avond bestaat uit: Till Von Sein Duitsland, Homework, Freddy Spool, Specker, Zender/Meester Moeilijk/Sjonnie Disco en Scheibe. Iedereen kan om 20.00 uur direct door naar de Sugar Factory. Tickets hiervoor zijn verkrijgbaar via www.apenkooi.com, Paylogic en alle Primera winkels.