Partyflock
 

Foute Feestje

evenement-concept
Concept van .
SiteSite foutefeestje.nl
E-mailinfo@foutefeestje.nl
AdresNederland Nederland
Linksfacebookpageinstagram
Vroegere naam
  • Q-Music Het Foute Uur, tot 1 januari 1970

Informatie

Wij zijn Q2Events en gek op Foute Feestjes, daarom organiseren wij op veel plekken door Nederland de meest gave foute feesten! Hiervoor boeken wij o.a. de uitvinders van het genre FOUT, namelijk Qmusic The Party! Elke dag hoor je het Foute Uur op Qmusic en die klappers kan je dan ook verwachten op onze feesten, gedraaid door de altijd enthousiaste dj's van Qmusic.
Dansen, feesten en herbeleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A, No No No No, Una Paloma Blanca, Children Of The Night.. confetti het publiek in, handjes in de lucht en meezingen! Al jarenlang is het Foute Uur een begrip in Nederland.
Q2Events is organisator van deze avonden en tourt met hun FOUTE totaalconcept door Nederland! Qmusic The Party is er altijd bij, maar ook vaak artiesten als Party Animals, Feestteam, Abba Fever, Jody Bernal, Paul Elstak en vele andere!
Q2Events organiseert hiernaast nog meerdere evenementen per jaar met thema's als Hollands, 90s en disco.
Statistieken
145·feesten
11·in de toekomst
134·in het verleden
1·nieuwsbericht
1·fotoshoot
233·foto's
6·video's
412·bezoekers
377·unieke bezoekers
32Partyflockfans
7·albumfoto's
goed·stemresultaat (45.4111 stemmen)
Nieuws
Sinds de eerste editie in 2006 heeft de Foute Party van Qmusic al honderdduizenden feestvierders verwelkomd in de Brabanthallen in Den Bosch. Om het plezier dichter bij de luisteraars te brengen, organiseert Qmusic samen met evenementenorganisator This Is Live Group de 'Foute Tour', met grote feesten op verschillende plekken in het land.