Partyflock
 

Eventix

afbeelding Eventix
SiteSite eventix.nl
E-mailinfo@eventix.nl
AdresHorsten 1
Eindhoven
Nederland
KvK64925536
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Eventix

Laatste feest was op vrijdag 15 oktober 2021: Water & Wine Borrel, Krasnapolsky, Amsterdam
Nieuws
Ticketer Eventix heeft de stap gezet naar klimaatneutraliteit en biedt organisatoren en kaartkopers de kans mee te gaan in hun visie. Zo kunnen organisatoren door een optie aan hun ticketshop toe te voegen hun CO2-uitstoot deels door hun bezoekers laten compenseren. Early adopters bij Elevation Events (o.a. Soenda, Duikboot) en De Pul hebben bij het proefdraaien van de compensatie tool al positieve resultaten gezien.
Ticketer Eventix stelt Dennis Behlau aan als Company Manager Germany voor de gloednieuwe Duitse tak van Eventix. Met Behlau trekt Eventix een ervaren professional aan die de ambities van Eventix onderstrepen.
Ticketer Eventix heeft een nieuwe feature aan zijn service toegevoegd: Sealed Tickets. Sealed Tickets zijn tickets die pas kort voor het evenement te downloaden zijn. Met de feature neemt Eventix maatregelen tegen opkopers die grote volumes tickets via zwarthandel doorverkopen. De feature kan op aanvraag toegepast worden. 6
Afgelopen week heeft ticketprovider Eventix een nieuwe feature toegevoegd aan haar service: de 'custom shop'. Organisatoren van evenementen kunnen vanaf nu hun eigen design aanleveren bij Eventix, waarna vervolgens de vormgeving vertaald wordt naar een shop die volledig in de beleving van het evenement is.