Partyflock
 

Based Concepts

Based Concepts
19 september 2017
organisator
SiteSite basedconcepts.com
E-mailinfo@basedconcepts.com
AdresAmsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 6 26288821
Linksfacebookpageinstagramxyoutube

Informatie

Based Concepts is een creatief collectief dat opgericht is in 2013. We zijn een jonge organisatie bestaande uit creatieve individuen vanuit diverse disciplines. Als organisatie bedenken wij diverse concepten voor de creatieve branche. De drie onderdelen waar wij ons mee bezig houden zijn evenementen, sociaal betrokken concepten en decoratie zoals aankleding.

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat de beleving en ervaring van onze concepten zo goed mogelijk wordt overgebracht, zodat het publiek deze beleving kan meenemen en door kan geven aan haar omgeving. Wij kijken uit naar uitdagingen op het gebied van entertainment en beleving. Als jonge organisatie blijven wij innoveren en groeien wij door ervaring en kritisch te kijken naar wat er speelt in de wereld. Wij denken altijd vooruit en kijken waar wij een extra beleving kunnen creëren. We staan op scherp als het gaat om nieuwe trends en innovatieve producten en diensten.

Uitgaansagenda Based Concepts

Laatste feest was op vrijdag 29 december 2023: Zoete Zin, Waalhalla, Nijmegen

Statistieken

146·feesten
146·in het verleden
1·nieuwsbericht
7·video's
167·bezoekers
108·unieke bezoekers
2Partyflockfans
goed·stemresultaat (4.3571 stemmen)

Nieuws

Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.