Partyflock
 
Nieuws 2022
DJ Spearbreak heeft aangekondigd dat zijn nieuwe track 'Beyond The Clouds' vanaf nu overal te
beluisteren is. De track, die al lange tijd in de maak is, belooft een explosie van emoties en energie te
worden voor zijn fans van de hardere stijlen.
Het leven. Een cadeau ons geschonken door het universum, een kans om het ​​verschil te maken voor de toekomstige generaties. A State of Trance gelooft heilig in gemeenschappelijk en harmonieus liefhebben, dansen en samenleven, en de negentiende aflevering van Armin van Buurens jaarmixreeks zet deze hoop op een betere toekomst om in muziek: 'A State of Trance Year Mix 2022'.
Als een festival dat er altijd een prioriteit van heeft gemaakt om zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden, deelt Paradise City Festival met trots de feiten en cijfers (zowel de goede als de slechte) van zijn duurzaamheidsacties. Hoewel er nog veel ruimte is voor verbetering, wil het event zijn bevindingen openbaar maken, zodat andere organisatoren er ook van kunnen leren. Op die manier draagt Paradise City niet alleen bij tot het verlagen van zijn eigen ecologische voetafdruk, maar ook die van de hele festivalindustrie. De organisatie zal alle CO2-berekeningen, de AGF-audits, de successen en de mislukkingen openbaar maken, wat veel meer inzicht zal geven in hoe we onze evenementenscene duurzamer kunnen maken.
House- en techno festival Free Your Mind viert in 2023 zijn twintigjarige bestaan en zal daarom op Koningsdag groots uitpakken met een evenement op Breda International Airport. Headliner op deze extra feestelijke editie van Free Your Mind Kingsday is niemand minder dan techno gigant Reinier Zonneveld die met een extra lange live set zal optreden.
12 hour Exhale
woensdag 16 november 2022
Revered techno party EXHALE will return for its third stint in founder Amelie Lens' hometown early next year, featuring a staggering 14 artist line-up of the parties' residents and renowned international DJs.
SLAM! presenteert vanaf vrijdag 28 oktober een nieuwe resident line-up voor de SLAM! MixMarathon. Niemand minder dan de internationale top dj's Alok, James Hype, Solardo en Vintage Culture zijn aan de line-up toegevoegd. Ook de Nederlandse 'rising star' Mau P is vanaf nu wekelijks op SLAM! te horen. Hij maakt samen met de Nederlandse grootheden zoals Oliver Heldens, Sam Feldt, Nicky Romero en R3HAB de vaste line-up van de SLAM! MixMarathon compleet. Elke vrijdag horen luisteraars 24 uur lang de lekkerste (dance) muziek van deze grote artiesten in de mix op SLAM!.
We hebben de corona periode achter de rug. En nu eindelijk na bijna 3 jaar mogen we weer op de favoriete datum 1 Januari. Het feest der feesten. Om jullie nog blijer te maken komen we met een line up waar je u tegen zegt! Wij hebben de eerste naam al weten vast te leggen. De man van de nummer 1 hit "I want you" Dj La Fuente. Ondanks dat deze dj alweer bijna 10 jaar bij ons draait heeft hij in die 10 jaar tijd keihard gewerkt om aan de top te komen.
Indoor Trance Festival!
donderdag 20 oktober 2022
We are getting super exited by thinking about returning to De Maaspoort with this amazingly talented, powerful, hard-hitting lineup that is going to make the venue shake to its foundations! Did you already pick your favorite of the night?
Waarom je naar Boarding moet gaan
maandag 10 oktober 2022
Op 29 Oktober is het tijd voor Boarding, een groots dance festival in Groningen met internationale allure. Een interview met de vijf organisatoren met de waar zij het meest op verheugen.
Het partymerk Desperados opent dit jaar, in samenwerking met ADE, The Cut Club in Amsterdam. Deze kapsalon meets Dance Club zorgt ervoor dat de bezoeker de headliner van de avond wordt. Met een speciaal ontwikkelde air-compressed hair styling machine, die verbonden is aan de draaitafel, creëert de DJ unieke party-kapsels op de golven van de muziek. Naast dat de gasten de headliners van de avond zijn, heeft The Cut Club ook vette line-up voor je in petto. Een van deze DJ's is Amsterdams opkomend DJ-talent BELLA, zij zal met haar beats de muziek en kapsels, op zijn kop zetten. Daarnaast draaien Lucky Done Gone en Julian Anthony, ook zij zorgen dat jij met je kapsel helemaal ADE-proof bent
Een van de meest bekende spelers binnen de Nederlandse hiphop-scene, Ronnie Flex, is toegevoegd aan de selectie voor Huis van Oranje. Niemand minder dan Virgil van Dijk zorgde er persoonlijk voor dat de Rotterdamse hit-zanger en rapper komt optreden in de Johan Cruijff ArenA. Waar Huis van Oranje-host Jack van Gelder nog aan het onderhandelen was, had de aanvoerder van het Nederlands elftal aan één woord genoeg om Ronnie Flex te strikken voor het grootste Oranjevoetbalfeest ooit in Nederland.
Vandaag is bekendgemaakt dat DubVision en Afrojack verantwoordelijk zijn voor de Official Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Song 2022. De wereldberoemde DJ neemt op zondag 4 september het entertainment voorafgaand aan de race voor zijn rekening, in een spectaculaire show vanaf de grid zal hij o.a. samen met dj-duo DubVision voor het eerst de song live ten gehore brengen.
Het Grootste Zomerfeest van Nederland
donderdag 25 augustus 2022
De zomer dat 'alles' weer mag gaan we groots vieren tijdens het Grootste Zomerfeest van Nederland. Zaterdag 3 september vindt op het strand van Scheveningen de eerste editie plaats met een groot aantal Nederlandse topartiesten.
Draaimolen Festival halveert de prijs van de tickets voor de vrijdag, waar de zaterdag al bijna uitverkocht is. Door dit te doen erkend de Tilburgse organisatie de problemen in het huidige festival klimaat. Prijzen voor en op een festival blijven stijgen en bezoekers voelen dit in de portemonnee. Voor Draaimolen is het niet de oplossing om het festival duurder te maken, maar juist goedkoper, zodat meer liefhebbers de kans krijgen om het festival te ontdekken. De openingstijden blijven uiteraard hetzelfde en het programma idem dito, daar wordt niet aan getornd.
STMPD RCRDS and Tomorrowland Music – two of dance music's most esteemed record labels – continue the roll-out of their spectacular 7-track EP! Dutch superstar and STMPD label boss Martin Garrix has joined forces with American duo Breathe Carolina for their exclusive new tune 'Something', co-released through both imprints today. In a collaborative triumph, Martin Garrix and Breathe Carolina have created an up-tempo and pulsating festival banger, bursting with energy and passion.
Jay Francis, ook wel bekend als Tisjeboy Jay, heeft donderdagavond aangekondigd op 18 september 2022 te zullen optreden in de Ziggo Dome.
Na een geslaagde eerste editie van HAND Hemelvaart is de organisatie van Have A Nice Day Festival goed opgewarmd om op 6 Augustus, eindelijk weer, hun jaarlijkse editie neer te zetten. 'We hebben de smaak weer helemaal te pakken en kunnen niet wachten tot we onze bezoekers weer zien dansen, zwemmen en genieten in Borculo, dat ultieme HAND gevoel!' aldus organisator Ingmar Brandt.
Zaterdag 22 juli presenteert RAM in zijn hometown Amsterdam de langverwachte follow-up van zijn "25 Years" tour. 't IJland, gelegen aan het water in Noord, biedt een heerlijk decor voor dit evenement. Voor de liefhebbers is er een extra leuke mogelijkheid om RAM nog even persoonlijk te meeten. RAM organiseert namelijk in samenwerking met 't IJland een supergezellige barbecue, waar hij zijn gasten voorafgaand nog even in de watten legt.
Crazy Wonderland is al bijna
donderdag 30 juni 2022
Crazy Wonderland komt eraan op 16 juli 2022. Vooralsnog ziet het weer de aankomende tijd er goed uit. Wij hopen dat het droog blijft. Jullie als bezoekers hebben er lang op moeten wachten. En ondanks dat de festivalbranche overhead is geraakt hebben we toch een hele mooie productie kunnen neerzetten. Crazy Wonderland bestaat al heel wat jaartjes. Eerst als Pleasure island op oa het Java Eiland en Houtrak. Daarna als Crazy Wonderland op het buitenterrein van de Hemkade. Maar bij al die locaties hadden we nog nooit zo'n mooie locatie als deze.
Have a nice day festival
woensdag 29 juni 2022
Na een geslaagde eerste editie van HAND Hemelvaart is de organisatie van Have A Nice Day Festival goed opgewarmd om op 6 Augustus, eindelijk weer, hun jaarlijkse editie neer te zetten. 'We hebben de smaak weer helemaal te pakken en kunnen niet wachten tot we onze bezoekers weer zien dansen, zwemmen en genieten in Borculo, dat ultieme HAND gevoel!' aldus organisator Ingmar Brandt.
DEFQON.1 2022 Album
vrijdag 24 juni 2022
Weekend Warriors, it is time to return to the holy grounds of Defqon.1 festival. Na jaren van thuisfeestjes en livestreams mogen we eindelijk weer naar Biddinghuizen om samen met duizenden fans te genieten van de beste hardstyle en hardcore artiesten. Dit jaar is een speciale editie, want we mogen namelijk een extra festival dag toevoegen! Vanaf donderdag tot en met maandag kan iedere liefhebber van de hardere stijlen struinen over de holy grounds of Defqon.1.
Pal Mundo Festival kondigt indrukwekkende fase 1 line-up aan met Maluma als tweede groter headliner. Naast Maluma verwelkomt Pal Mundo ook J Balvin, Anitta en Prince Royce maar ook Nederlandse sensaties Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde.
20 jaar City of Dance festival
woensdag 8 juni 2022
Op 15, 16, 17 juli 2022 viert City of Dance festival het 20ste jubileum op het festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg. Met 200 artiesten verdeeld over 7 stages zal de festivalbezoeker zal zich wanen in een compleet verzorgde minivakantie in het altijd zonnige Zeeland.
De vijf beste festivalapps
woensdag 1 juni 2022
Het festivalseizoen is weer in volle gang bezig. De hoogste tijd om de beste festivalapps eens op een rijtje te zetten! Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op pad kunt gaan. Apps kunnen je festivalbezoek een stuk makkelijker en comfortabeler maken. Daarom vind je hieronder de vijf beste festivalapps.
Satori & The Band Of Space zullen op woensdag 19 oktober met een show in Paradiso ADE aftrappen. Voor Satori, die recent zijn vijfde album 'Dreamin' Colours' uitbracht, is het voor het eerst in twee jaar dat hij met zijn Band From Space weer in Nederland optreedt. Speciaal voor ADE wordt de komende maanden een volledig nieuwe show ontwikkeld.
De timetable voor 7th Sunday Festival 2022 Festival nu online!
Sensation
maandag 23 mei 2022
YES.

After five years, we'll be back at our beloved home base Johan Cruijff ArenA in Amsterdam on July 2nd. Sensation 2022 is dedicated to the nightlife crowd: this year's theme YES invites you to celebrate that positivity always wins.
Zaterdag 21 Mei zijn we weer terug met onze maandelijkse party! En Ruben Vitalis viert feest, en goed ook!
Op 16 juli 2022 is het zover, dan zal Festival De Achtertuin neerstrijken op het terrein van Outdoor Valley vlakbij Rotterdam. Festival De Achtertuin heeft de volledige line up rond met onder meer mooie headliners als Philou Louzolo, De Sluwe Vos, Cincity en Sandrien. Hiermee is het muzikale affiche van Festival De Achtertuin voor 2022 compleet.
Jebroer en Mr. Polska veroorzaakten begin april chaos met hun unieke release 'Kort en Klein', maar de heren zijn nog lang niet klaar! Vrijdag brachten zij hun keiharde single 'Nog Een Beetje' uit, waarin weer volop gebeukt gaat worden. Vandaag is het tijd voor de videoclip en waar de mannen in de vorige clip te zien waren als medewerkers van een sloopbedrijf, zijn ze nu in actie als BOA's die je feestje komen onderbreken.
Swingbeatz Tilburg part 2
vrijdag 6 mei 2022
Na de eerste editie van het populaire classic/ R&B event Swingbeatz in 2019, bleven de verzoeken voor het vervolg binnenstromen!
Hunkering komt naar IJland (Amsterdam) op donderdag 26 mei voor een bijzondere eerste editie van Port of Colors. De internationale line-up met o.a. exclusief deze zomer Rodriguez Jr - LIVE-, geprezen debutant Laolu en duitse vedettes als Einmusik en M.A.N.D.Y. belooft een warm geluid, die de avant garde en melodic classics liefhebbers omarmen.
Volgende week is het alweer zover. En het wordt ook nog eens schitterend zonnig Festival weer!! Kingsworld Den Haag belooft een Feest te worden voor iedereen. Verdeeld over 3 area's staan er artiesten geprogrammeerd die voor een geweldige Koningsdag gaan zorgen.
Vandaag lanceert BCKYRD Festival de line-up van podiumhost 'Get Down'. Op het programma staan onder andere hiphop/R&B smaakmakers Irwan, Nikky Adriana en SMP. Zij zorgen voor non-stop beweging op de dansvloer tijdens BCKYRD Festival op 10 september, NYMA-terrein Nijmegen.
Jessie Ware komt zondag 31 juli naar Milkshake Festival op het Westergasterrein in Amsterdam. De Engelse singer-songwriter maakt haar opwachting op de Supertoys Stage op zondag op het tweedaagse festival. Jessie Ware heeft met haar albums en singles in het Verenigd Koninkrijk diverse Top 10-noteringen op haar naam staan. Bovendien leverde de tekstuele bijdragen aan nummers van onder anderen Ed Sheeran.
De opbouw van het gloednieuwe Pimpelpaas Feestival is in volle gang. Het belooft een mooie lentedag te worden aanstaande zaterdag met 18 graden en zon. 's Avonds zal het wat afkoelen, daarom zijn de Feesttent XXL en het Feestcafé beide overdekt & verwarmd. Op de lineup staan o.a. Snollebollekes, Paul Elstak, Frans Duijts, Tony Junior, Daredevils, John West, Wipneus en Pim en Q-Music Het Foute Uur.
Wat je twee jaar lang hebt moeten missen komt op 16 april samen op Pimpelpaas Feestival! Begin je Paasweekend goed en ga los op de leukste 90's, Nederlandstalige en Dance hits in de mega grote festivaltent van Pimpelpaas. Snollebollekes, Paul Elstak, Frans Duijts, Tony Junior, Daredevils, John West, Wipneus en Pim en Q-Music het foute uur staan onder andere op de line-up.
Nog vier weken en dan barst het feest los op het Chasséveld in Breda met '538 Koningsdag'. Vandaag zijn nieuwe namen uit de line-up bekendgemaakt in De 538 Ochtend met Wietze en Klaas. Met Bastille, Becky Hill, Emma Heesters en Nielson is de gevarieerde line-up van hét Oranjefeest van Nederland bijna compleet.
Na een 1e succesvolle editie keert Hunkering terug onder de sporen van Amsterdam Centraal station met Club CS op zaterdag 23 april. Bij deze unieke industrieel ogende locatie, hoort een minstens zo bijzondere line-up. Super Flu, Gabriel Ananda en Rose Ringed zorgen voor een nacht uitstekende Melodic House & Techno. Tickets zijn zijn online en verkrijgbaar vanaf €35,50.
Audio Obscura, die bekend staat voor het organiseren van evenementen op de meest unieke plekken in de stad, keert terug naar de RAW Factory voor een outdoor Koningsdag evenement op woensdag 27 april. Audio Obscura zal G-Star's prestigieuze hoofdkantoor wederom omtoveren tot een house-, disco- en techno mekka, na het hosten van de drie meest besproken evenementen van ADE.
De multi-platina producer Lost Frequencies komt op vrijdag 11 november 2022 voor een liveshow naar AFAS Live in Amsterdam. Zojuist heeft hij een live tour door Amerika, Canada en Europa bekendgemaakt, waar de show in Nederland onderdeel van is.
Na twee jaar afwezigheid maakt het Rotterdamse festival op zaterdag 6 augustus een grootse comeback in het vertrouwde Roel Langerakpark. Deze week start de kaartverkoop en maakte de organisatie de lineup bekend.
New night club in Amsterdam
donderdag 3 maart 2022
On Saturday March 12th Parallel opens her doors in Amsterdam Noord. Every Friday and Saturday people can discover new music, art and people. The full programme for March and April is announced and ticket sales start at Friday March 4th at 10am via Parallel's website.
Na twee bewogen jaren zonder evenementen en in grote onzekerheid mogen we nu eindelijk weer gaan Genieten met de hoofdletter G We kunnen nu echt gaan aftellen.. want over een paar dagen is het zover dan komt Crazyland met het thema Rehab naar Eindhoven.
In Retraite Festival reist voor haar tiende editie af naar een nieuwe festivallocatie in het hoge Noorden. In voormalig strokartonfabriek 'De Toekomst' in Scheemda, zal in het laatste weekend van juli (op donderdag 28 juli tot en met maandag 1 augustus) het meest intieme meerdaagse (dance)festival van Nederland plaatsvinden. Kom aarden in een surreëel mooie groene omgeving met muziek, energie en historie. Dag en nacht is het feest! Naast een wervelende line-up, zullen verscheidene talenten hun kunsten vertonen en wordt de festivalbezoeker getrakteerd op veel onvoorspelbare dingen. Kortom de ideale mix van onthaasten, feesten en genieten in een weekend vol connectie met jezelf en anderen.
Op 10 maart zou poppodium Nieuwe Nor met een grootschalig (her)openingsfeest haar nieuwe zaal vieren. De gratis bij te wonen avond, met een concert van The Dirty Daddies en de uitreiking van de Limburgse Popprijzen, zou via L1 live te volgen zijn. Vanwege de onzekerheid over hoeveel publiek er dan binnen de geldende coronamaatregelen welkom is, is besloten de avond in zijn geheel uit te stellen naar vrijdag 29 april.
Ze vluchtten uit hun moederland, waar dancemuziek streng verboden is. Maar in de Brabantse polder vond het Iraanse dj-duo Vessbroz hun beloofde land, waar ze nu hun muzikale droom realiseren. De broers Armia en Arsham zijn met hun video's een hit op TikTok, hebben net hun nieuwe single 'Higher' uitgebracht en zijn klaar om de podia te bestormen.
Deze week hebben de Nederlandse nachtclubs aangekondigd op eigen initiatief op zaterdag 12 februari de deuren weer te openen. Unmute Us, dat in samenwerking met de nachtclubs in augustus en september diverse grootschalige protesten door het hele land organiseerde, wil het belang van De Nacht onderschrijven na twee jaar geen perspectief of langetermijnplan te hebben gekregen. De frustratie bij deze groep ondernemers is enorm, dit is het hoogseizoen voor nachtclubs en wachten tot de zomer is geen optie. Tijd voor actie.
Bakermat the spirit nu uit op Vinyl
donderdag 3 februari 2022
Het tweede album van Bakermat, de Nederlandse DJ, producer en master of funk is nu verkrijgbaar op vinyl. 'The Spirit', zoals het album heet bestaat uit twaalf songs, waaronder de vorig jaar uitgebrachte gospel-house-single 'Ain't Nobody' (feat. LaShun Pace) en de track 'Walk That Walk' met Nic Hanson. Voor de titeltrack van het album kreeg de producer toestemming om een sample van Spirit In The Dark' van de in 2018 overleden legendarische zangeres Aretha Franklin te gebruiken.
Vandaag kondigt Coachella Music and Arts Festival in Californië de nieuwe line up van 2022 aan. De 100ste editie van het festival vindt over 100 dagen plaats en staat bekend om optredens van de meest bekende artiesten en bands ter wereld. Dit jaar mag de Nederlands elektronische live artiest Satori daar 17 en 24 april het podium betreden. Satori keert voor de tweede keer terug naar Coachella.
29 december 2022
'Beyond the Clouds': de nieuwe track van Spearbreak die je naar nieuwe hoogtes zal brengen
16 december 2022
Armin van Buuren deelt boodschap van eenheid met negentiende jaarmixalbum
15 december 2022
Paradise City Festival start ticketverkoop en gaat nóg groener in 2023
21 november 2022
Reinier Zonneveld viert Koningsdag met speciale live show voor 25.000 fans op Breda International Airport
16 november 2022
12 hour Exhale
27 oktober 2022
SLAM! presenteert nieuwe vaste line-up met internationale dj's
25 oktober 2022
Booming New Year met dj La Fuente op de main
20 oktober 2022
Indoor Trance Festival!
10 oktober 2022
Waarom je naar Boarding moet gaan
6 oktober 2022
Desperados opent The Cut Club tijdens ADE
23 september 2022
Virgil van Dijk strikt Ronnie Flex voor Huis van Oranje
25 augustus 2022
Afrojack en DubVision maken Official Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Song 2022
Het Grootste Zomerfeest van Nederland
23 augustus 2022
Draaimolen festival neemt drastische, weloverwogen beslissing
1 augustus 2022
Martin Garrix & Breathe Carolina release "Something"
25 juli 2022
Tisjeboy Jay geeft solo optreden in Ziggo Dome
14 juli 2022
Have A Nice Day Festival in het Openluchttheater in Borculo maakt zich op voor een drukbezochte editie, met overnachting
25 Years of RAM met exclusieve BBQ voorafgaand
30 juni 2022
Crazy Wonderland is al bijna
29 juni 2022
Have a nice day festival
24 juni 2022
DEFQON.1 2022 Album
14 juni 2022
Latin sensatie Maluma na gecancelde world tour toch in Nederland te zien op aangekondigde line-up Pal Mundo Festival 2022
8 juni 2022
20 jaar City of Dance festival
1 juni 2022
De vijf beste festivalapps
Satori trapt ADE af met The Band From Space in Paradiso
30 mei 2022
Check nu de time-table van 7th Sunday festival
23 mei 2022
Sensation
12 mei 2022
7th Heaven XXL Edition & Ruben Vitalis Birthday Bash
9 mei 2022
Festival De Achtertuin maakt complete line up bekend
Jebroer en Mr. Polska zetten unieke comeback door met 'Nog Een Beetje'
6 mei 2022
Swingbeatz Tilburg part 2
4 mei 2022
Hunkering organiseert haar eerste festival op IJland: Port of Colors
20 april 2022
Kingsworld, Hét Koninsdag Festival van Den Haag
14 april 2022
BCKYRD Festival lanceert de line-up van de Get Down stage
Comeback van Erwin Olaf & Jessie Ware op Supertoys Stage
12 april 2022
Opbouw Pimpelpaas Feestival gestart
7 april 2022
Lentedag voor Pimpelpaas Feestival
30 maart 2022
Line-update 538 Koningsdag: Bastille, Becky Hill, Emma Heesters en Nielson ook op podium Oranjefeest
23 maart 2022
Hunkering Club CS keert terug naar Amsterdam Centraal Station op 23 april
17 maart 2022
Audio Obscura keert terug naar de RAW Factory voor een outdoor event op Koningsdag
8 maart 2022
Lost frequencies live op 11 november in Afas Live
7 maart 2022
Blijdorp Festival na twee jaar terug in het Roel Langerakpark met headliners als Kevin, Speedy J, Seth Troxler en S10
3 maart 2022
New night club in Amsterdam
2 maart 2022
Aanstaande weekend Crazyland in Eindhoven
1 maart 2022
In Retraite Festival verhuist naar het hoge Noorden
14 februari 2022
Nieuwe Nor verschuift heropeningsfeest naar 29 april
8 februari 2022
Gevluchte Iraanse dj-broers maken carrière vanuit Nederlandse polder
4 februari 2022
Unmute Us onderschrijft het belang van De Nacht Staat Op en doet beroep op het kabinet
3 februari 2022
Bakermat the spirit nu uit op Vinyl
14 januari 2022
Nederlandse artiest Satori treedt op tijdens Coachella 2022