Partyflock
 
Nieuws · februari 2017
­ Nederland
Highly anticipated since the release of 'We Are (Part 1)', the second part of Dash Berlin's 2014 album will finally see its release next month.
Lang geleden was daar een donkere grijze dag ergens eind 1997 in Vlaardingen.
Dit is de line-up voor Evasion
dinsdag 28 februari 2017
Evasion keert terug naar Utrecht en pakt flink uit! Het RAW Hardstyle club concept haalt op 13 mei o.a. Rebelion, Phuture Noize, D-Sturb en RVAGE naar Club Stairway om het clubseizoen keihard af te sluiten!
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscodes. Zin om een keer in een speciale outfit naar een feestje te gaan? Bekijk dan hier de leukste feesten van maart 2017:
Kraft viert Koningsnacht in Fluor
zaterdag 25 februari 2017
Na een geweldige en uitverkochte koningsnacht in 2016 keert Kraft terug naar Fluor in Amersfoort om de verjaardag van de koning te vieren. Op woensdag 26 april komen onder andere Patrice Bäumel en Reinier Zonneveld langs om er wederom een legendarische nacht van te maken.
Het Nederlandse muzieklabel Spinnin' Records opent dit jaar de tweede editie van het Spinnin' Hotel tijdens de Miami Music Week.
Soixante neuf indoor festival
vrijdag 24 februari 2017
2017 wordt bigger en better! Op zaterdag 1 april komt Soixante neuf weer naar het mooie Groningen voor een keiharde festival editie! Ons vorige zwaar uitverkocht indoor festival in Groningen is jou vast nog wel bekend..
Milkshake Festival, zaterdag 29 en zondag 30 juli in het Amsterdamse Westerpark, brengt Wham'bam Thank You Ma'am, een ode aan Wham, ter ere van de onlangs overleden George Michael.
AMF maakt data vijfde editie bekend
woensdag 22 februari 2017
AMF, het grootste dance festival dat gehouden wordt tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE), maakt de data van de vijfde editie bekend.
Pak je smartphone, tablet of laptop en blok 16 en 17 juni 2017 in je agenda. Deze twee zomerdagen galmen de welbekende beats van Simply Wild Outdoor weer over Circuitpark De Kuilen.
Op vrijdag 12 mei geeft de Franse producer DJ Snake een show in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 februari om 10:00 uur via ticketmaster.nl.
Dj Dano , één van de grondleggers van de hardcore scene, lid van The Dreamteam en vier keer achter elkaar verkozen als beste hardcore DJ komt vrijdag 3 maart naar Poppodium Iduna om een allnighter te draaien.
Wie de gouden tip heeft voor Chris Rox kan zijn leven lang gratis diens feesten bezoeken. De Rotterdamse deejay werd afgelopen weekend bestolen van zijn dure draaiset.
Freestyle Madness is het nieuwe Freestyle concept van Poppodium P60 in Amstelveen.
Trance-fans van over de hele wereld krijgen vandaag een voorproefje van A State Of Trance 800 Utrecht.
Er draaien maar liefst 150 artiesten van absoluut wereldniveau tijdens het nieuwe tweedaagse festival New Horizons. Hiermee is het de grootste dance line-up in Duitsland ooit.
Thunderdome keert terug
vrijdag 17 februari 2017
Het gonsde al een poosje van de geruchten, maar het blijkt echt waar: Thunderdome keert terug. Op 28 oktober wordt het 25-jarig bestaan gevierd in de Jaarbeurs.
Kralingse Bos Festival presenteert de line-up voor haar vierde editie in het gelijknamige bos.
Soixante Neuf
donderdag 16 februari 2017
Ja, Ja, Ja! Zaterdag 25 maart is het tijd om gezien te worden! Tijd voor het feest waar de 9 de 6 volgt, zoals de mooiboys de independant ladies volgen naar De loft xl te Hengelo.
Amsterdam, 16 februari 2017 T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 maakt een unieke headliner bekend: Gaia.
Na het succesvol en uitverkochte vijfjarige bestaan van Showtime pakken ze weer door en Showtime zou Showtime niet zijn als ze dit niet groter doen dan ooit te voren met als gevolg: een Showtimegroup weekend in The BOX Amsterdam!
Woohoo
donderdag 16 februari 2017
Het creatieve feestlaboratorium is op stoom en heeft jullie zovéél leuke dingen te vertellen! Dus buckle up en zet jezelf schrap voor al het mooie nieuws dat komen gaat!
Multigroove Tribe
woensdag 15 februari 2017
Voor de één is het een diep gekoesterde herinnering, bij de ander zit het na bijna drie decennia nog altijd in het bloed.
By the Creek keert na het geweldige succes van afgelopen jaar op 8 juli 2017 terug naar haar favoriete spot aan het water: Recreatieterrein Middelwaard, vlakbij Utrecht.
Pleinvrees am Strand verkoop gestart
dinsdag 14 februari 2017
Een muzikale vrijhaven vol sportiviteit! Pleinvrees am Strand vindt op 3 juni plaats op Blijburg aan Zee. Een festival vol warme elektronische muziek gecombineerd met de eerste officiële Pleinvrees Meerkamp én diverse watersportactiviteiten.
De eerste namen zijn bekend: o.a. Lil wayne, Dave, 67, Siohban Bell, Kempi, Fresku, Yung Nnelg, en Jarreau Vandal komen naar Appelsap Fresh Music Festival.
Soixante Neuf
dinsdag 14 februari 2017
Met de Soixante Neuf "Black on black indoor festival op 1 april voor de deur, is het vrijdag 24 februari tijd voor de pre partyY van Soixante Neuf in de mooiste club van Groningen, Club Kokomo!
Matrixx presenteerde afgelopen week al enkele artiesten die zaterdag 27 mei tijdens Emporium Fairytales komen optreden.
TIKTAK in AIR Amsterdam
dinsdag 14 februari 2017
De absolute hoofd-act van deze editie is Jayh Jawson, bekend van de hits 'Ballon', 'Kill 'm Niet' en 'Volgende Stap'.
vrijdag 10 februari, gingen de eerste early bird kaarten van SLAM! Koningsdag in de verkoop
Kletskoek
zaterdag 11 februari 2017
Kletskoek ist wieder zurück! Zaterdag 18 maart 2017 haalt Kletskoek de gezellige sfeer van onze geliefde oosterburen naar Aquabest.
Met "It's Showtime Bora Bora Cityfestival Crazy Weekend" vindt er op zaterdag 1 april in Club Rodenburg te Beesd een ongekend muzikaal spektakel plaats.
25 jaar dj Isis
vrijdag 10 februari 2017
Op zaterdag 29 april aanstaande vieren we in Paradiso dat Dj Isis een kwart eeuw (!) in het vak zit.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse: Latin Lovers is deze zomer weer te vinden op het Bloemendaalse strand!
ENCORE keert na drie uitverkochte edities terug met haar eigen festival op de NDSM-Werf in Amsterdam! Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in Melkweg presenteert dit hiphop en R&B festival opnieuw de beste dj's en live-acts uit binnen- en buitenland.
Het Amsterdam Dance Event is met 375.000 bezoekers het best bezochte entreeheffende evenement van vorig jaar. Dat staat in het door onderzoeksbureau Respons samengestelde rapport TOP100 Evenementen Monitor.
The Crave Festival heeft vandaag het volledige programma onthult. Op zaterdag 3 juni strijkt het festival voor het eerst neer in het Zuiderpark in Den Haag.
Met de viering van het vijfjarige jubileum afgelopen zomer is de organisatie van Dimensions Festival er zeker van de voorgaande edities te gaan overtreffen met de 2017-editie. Grace Jones, Moderat, Yussef Kamaal, Moses Boy, Jeff Mills, Theo Parrish en Nina Kraviz zijn onder de eerste namen waarvan bekend is dat ze tussen 30 augustus en 4 september in het Kroatische Pula op zullen treden.
Dance 2 Eden 25th Anniversary
dinsdag 7 februari 2017
25 jaar Dance 2 Eden. 25 jaar hardcore. 25 jaar feesten en raven. Komende zaterdag vieren we deze unieke mijlpaal van Dance 2 Eden in de Central Studios in Utrecht. En jij, of je nou van de oude of van de nieuwe garde bent, mag natuurlijk niet ontbreken op deze reünie.
Na de zeer succesvolle twintigste editie van afgelopen zomer
start het grootste dancefeest van Zeeland vol trots de kaartverkoop van de aankomende editie.
De eerste namen van T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 zijn bekend: Aly & Fila, Andrew Rayel en Bryan Kearney zijn drie van de headliners op het festival.
Het vijfdaagse non-stop muziekfestival aan het azuurblauwe Balatonmeer bevestigt de komst van 17 nieuwe artiesten. Onder de namen zijn Tiësto, Jason Derulo, Netsky live, Afrojack, D.O.D. en Jamie Jones. Liefhebbers van elektronische en hiphop muziek zijn aan het juiste adres bij het grote strandfeest, dat van 5-9 juli plaatsvindt in de Hongaarse badplaats Zamárdi.
Extrema Outdoor België heeft haar volledige line up bekendgemaakt. De festivalorganisator beloofde eerder op het jaar te zullen uitpakken met de grootste Line Up ooit, en deze belofte wordt wel degelijk waargemaakt.
SLAM! Koningsdag zal dit jaar groter zijn dan ooit. Voor het vijfde jaar op rij organiseert radiozender SLAM! een feest op Koningsdag, inmiddels uitgegroeid tot het grootste Oranje outdoor dance event van Nederland. Op 27 april strijkt SLAM! neer naast het AFAS Stadion in Alkmaar, dit jaar is er ruimte voor maar liefst 30.000 bezoekers. Ook dit jaar zorgen de beste Nederlandse DJ's en hiphopacts voor een spetterende line-up. De kaartverkoop voor SLAM! Koningsdag gaat van start op vrijdag 10 februari.
Amsterdam we komen weer
vrijdag 3 februari 2017
Amsterdam we komen weer! Het langst lopende latinconcept van Nederland komt weer naar AIR Amsterdam en de datum die je mag vrijhouden is zaterdag 18 februari 2017!
Nazomeren Festival
vrijdag 3 februari 2017
Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen. We rekenen op net zo'n geweldige en zonovergoten editie als in 2016.
Vandaag is een speciale dag voor Armin van Buuren. De wereldberoemde dj en producer, die kort geleden zijn nieuwe single 'I Need You' uitbracht, opent namelijk vanavond een radiostudio in het hoofdkwartier van platenlabel Armada Music te Amsterdam.
WOO HAH! is na een succesvolle derde editie terug. Het internationaal toonaangevende hiphopfestival vindt in 2017 voor de vierde keer plaats en brengt dit jaar twee dagen vol hiphop, R&B en electronica naar de Spoorzone van Tilburg op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli.
Invista Solutions BV, de Nederlandse ontwikkelaar van 'cashless' betaalsystemen voor evenementenlocaties en festivals, heeft een zogenoemde seed-investering opgehaald bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de oprichters van het bedrijf.
In Etten-Leur staat voor de eerste keer een nieuw techno evenement geprogrammeerd in de Studio76: Chicks on Techno
28 februari 2017
Dash Berlin announces new album We are Part 2
Crazyland viert twintigjarig bestaan 4 november met thema 'Al Capone 's Squad'
Dit is de line-up voor Evasion
26 februari 2017
De Leukste feestjes met een dresscode in maart!
25 februari 2017
Kraft viert Koningsnacht in Fluor
24 februari 2017
Spinnin' Records opent muziekhotel in Miami
Soixante neuf indoor festival
23 februari 2017
Milkshake festival welkomt als nieuwe stage Ostgut ton
22 februari 2017
AMF maakt data vijfde editie bekend
Simply Wild Outdoor keert 16 en 17 juni terug naar De Kuilen
DJ Snake op vrijdag 12 mei in AFAS Live Amsterdam
21 februari 2017
Legendarische dj Dano draait allnighter in Iduna
Levenslang dance in ruil voor gouden tip over diefstal
The Darkraver bij Freestyle Madness in Amstelveen
17 februari 2017
Armada invites nodigt a state of trance artiesten uit voor legendarische open-dek pre-party
Grootste dance line-up in duitsland ooit bij festival New Horizons
Thunderdome keert terug
16 februari 2017
Een line-up om van te gouden op Kralingse Bos Festival
Soixante Neuf
Unieke headliner Gaia sluit zondag Electronic Family 2017 af
Een heel weekend Showtime met oa Bryson Tiller & Maître Gims
Woohoo
15 februari 2017
Multigroove Tribe
By the Creek keert op 8 juli terug naar Utrecht
14 februari 2017
Pleinvrees am Strand verkoop gestart
De eerste namen zijn bekend voor Appelsap festival
Soixante Neuf
Dimitri Vegas & Like Mike op Emporium Fairytales
TIKTAK in AIR Amsterdam
13 februari 2017
SLAM! Koningsdag populairder dan ooit
11 februari 2017
Kletskoek
10 februari 2017
Met "It's Showtime Bora Bora Cityfestival Crazy Weekend
25 jaar dj Isis
9 februari 2017
Latin Lovers komt op eerste paasdag naar Beachclub Bloomingdale
Encore Festival bevestigt MIGOS als eerste headliner
8 februari 2017
Amsterdam Dance Event grootste publieksevenement van 2016
The Crave Festival onthult volledige programma
Grace Jones, Jeff Mills en Moderat naar Dimensions Festival
7 februari 2017
Dance 2 Eden 25th Anniversary
6 februari 2017
Start kaartverkoop voor Beachboom 2017
4 februari 2017
Electronic Family 2017 maakt headliners Aly & Fila, Andrew Rayel en Bryan Kearney bekend
Jason Derulo, Tiësto, Afrojack en meer naar Balaton Sound
3 februari 2017
Extrema outdoor Belgium maakt programma bekend
SLAM! Koningsdag breidt uit naar 30.000 bezoekers
Amsterdam we komen weer
Nazomeren Festival
2 februari 2017
Armin van Buuren opent radiostudio in Amsterdam
Hiphop festival brengt twee dagen gevuld met hiphop naar de spoorzone van Tilburg
Invista haalt investering op voor 'cashless' festivalbetaalsysteem
1 februari 2017
Miss Djax & Fraulein Z draaien zaterdag 4 februari op nieuwe techno locatie bij Breda