Partyflock
 
­

The Crave Festival onthult volledige programma

gepubliceerd door , op
The Crave Festival heeft vandaag het volledige programma onthult. Op zaterdag 3 juni strijkt het festival voor het eerst neer in het Zuiderpark in Den Haag. Onder andere Karenn (Blawan & Pariah), Oscar Mulero, Mind Against, Daniel Avery, Tom Trago en Matrixxman zijn bevestigd.

Line-up
Zaterdag 3 juni kunnen liefhebbers van elektronische muziek uit het hele land terecht in het iconische Zuiderpark. Techno, electro, house, disco, acid en wereldmuziek vormen de rode draad gedurende de tweede editie van The Crave Festival. Het programma liegt er niet om:


Stages
In het Zuiderpark worden tussen het groen en aan het water drie podia gebouwd met ieder zijn eigen karakter. Op de main stage luidt techno de klok met acts als Karenn, Oscar Mulero en Matrixxman. Het tweede podium zal op intieme wijze worden opgezet. Interactie tussen de bezoeker en de artiest is de focus. Met artiesten als Makam, Tom Trago, Call Super en Woody zal er tussen wereldmuziek, house en techno gevariëerd worden. Het derde podium, gehost door PIP en Creme Organization, leent zich voor obscure muziek en electro, met pioniers als Legowelt, DJ TLR, Orgue Electronique en Unit Moebius. Voor Haagse begrippen een uniek programma, een programma waarbij de muziek moet spreken.

Kaartverkoop
De officiële kaartverkoop is onlangs al gestart via Ticketscript. Inmiddels zijn de early birds al voor ¾ verkocht. Iedereen die zich wilt verzekeren van een festivalkaartje wordt geadviseerd niet te lang te wachten.

3 opmerkingen

Beetje toffe locatie?
Tumult
Werkzaam bij Partyflock

Uitspraak van useridea op donderdag 9 februari 2017 om 00:00:
Beetje toffe locatie?

Google kaarten kan je het vast zien.

Uitspraak van Tumult op vrijdag 10 februari 2017 om 08:19:
▶Uitspraak van useridea op donderdag 9 februari 2017 om 00:00:Beetje toffe locatie?
Google kaarten kan je het vast zien.

Mooie technologie!