Partyflock
 
News · January 2005
­ United Kingdom
Hard Drive - Ready to Jump
Sunday 30 January 2005
Defenz Dance Events pakt het vrijdag 11 februari eens anders aan, want deze datum is het eerste feest van het nieuwe concept van deze organisatie, namelijk Hard Drive! Een concept dat de nadruk legt op jump, hardstyle, oldschool, classix & early rave met een vleugje hardcore. En omdat Defenz niet van het halve werk houd, hebben ze maar gelijk alle toppers van deze bovengenoemde genres binnengehaald, waaronder 1 geheel unieke dj act.
Turbulence - For The Real Insomniacs
Saturday 29 January 2005
Na de teloorgang van de discotheek La Dolce Vita gelegen te Essen in België , net voorbij Roosendaal op een boogscheut van de grens, heeft deze discotheek sinds eind 2004 een nieuwe impuls gekregen. Onder een nieuwe naam, namelijk Club Delicious gaat deze club vanaf heden verder.
Luna stond op alle grote evenementen in binnen en buitenland, zoals: Innercity, Qlimax, Shockers, Hardbass en Qrime Time, trok in zijn eentje 7000 dancers naar de Heineken Music Hall en produceerde het Anthem van Sensation Black.
Hardhouse!
Friday 28 January 2005
Ben jij die saaie Paasdagen ook zo zat? ’s Ochtends met de hele familie naar oma, kleffe paasontbijtjes wegwerken, een gespannen sfeertje bij je schoonouders… Dan hoef je dat allemaal niet mee te maken in 2005! Hardhouse Crew presenteert van drie uur ’s middags tot elf uur ’s avonds Hardhouse! in het Sol DJ Café in Amsterdam met X-Force, MvDJ, Hank en special guest Spencer Freeland (UK)!
Italiaanse Hardstyle
Friday 28 January 2005
Italië levert zaken waar wij in Nederland al sinds jaar en dag van genieten. Pizza’s, Italiaans ijs, spaghetti en sedert een aantal jaren geniet de Nederlandse dance scene van Italianen die langskomen om platen ten gehore te brengen op diverse feesten.
The Sessions
Thursday 27 January 2005
Poema is vlak na de zomer van 2004 geopend, en heeft al vele grote namen over de vloer gehad. Wat te denken van gasten als sander kleinenberg, ltj bukem, terry francis en sven vath? Niet slecht! Vrijdag de 18e Februari is het dus de beurt aan C-Jay en zijn Sessions om de boel eens flink op de kop te zetten, in het centrum van de Domstad. Deze avond zal een release party zijn, omtrent het nieuwe mix album van Fred Numf die vlak na het event uit zal komen. Dit album, “universal language part 3” zal op de avond zelf aan menig bezoeker uitgedeeld worden.
Earth
Thursday 27 January 2005
Earth start traditiegetrouw het jaar in februari in de Melkweg. Met twee Internationaal getinte edities achter elkaar in de Melkweg en een terugkeer in Panama* beloofd 2005 een goed jaar op aarde te worden. Vorig jaar ging earth tijdens de clubnight tour en de Paas- en Kerst-editie langs verschillende locaties.
2 Fast 4 Trance - We’re back
Thursday 27 January 2005
Maar nu gaat die editie overtroffen worden door de komende. Op 11 maart 2005 zal er weer een 2 Fast 4 Trance gaan plaatsvinden in het oude Vat. Nu heet het Club Noa en niet alleen de naam is een verbetering. Het gehele interieur is aangepast aan deze tijd, onherkenbaar en zeer trendy.
Slaves to the Rave
Wednesday 26 January 2005
Op zaterdag 12 februari is het weer zover. Dan is er weer een Slaves to the Rave in Dordrecht en het belooft zoals altijd weer een waanzinnig feest te worden. Het feest wordt al voor de zevende keer gehouden en is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de Hardcore. In de afgelopen 2 jaar heeft dit evenement zich steeds bewezen en ook dit keer is niks aan het toeval overgelaten.
Begin februari is de release van de cd CyberMix (Cyber Records) aanstaande. CyberMix wordt uitgegeven door Essential Dance Music en is een compilatie van Dj Johan Cyber & Dj Nukem uit Zwitserland. Om de release van deze CD kracht bij te zetten wordt de Cyber Records CD-Releaseparty gehouden waarbij naast Dj Nukem en Dj Johan Cyber, Phats & Small hun debuut zullen maken in de Amsterdamse The Power Zone.
Terug in de tijd met High Energy
Tuesday 25 January 2005
Sluit je ogen en ga terug in de tijd. Zoek in je gedachten het jaar 1998 op. Hoe zag dat er ook alweer uit? Het Nederlands Elftal schittert in Frankrijk maar wordt geklopt door de Brazilianen, Frans Bauer schiet als een komeet omhoog, Maxima is de nieuwe liefde van Willem-Alexander en staat voor het eerst in de roddelbladen. En Marianne Timmer en Ids Postma winnen schaatsgoud op de Olympische Spelen. Op dancegebied gebeurt echter ook het nodige. Hardcore heeft zijn grootste omvang wel gehad en een nieuwe sound voor het grote publiek dient zich aan. Een geluid waar duizenden mensen wel oren naar hebben. Na jaren vol duistere donkere beukplaten wil men vrolijke muziek horen. Trance is het antwoord.
De Premiere - Blade Trinity
Sunday 23 January 2005
Voor GLITTER, GLAMOUR, CHIQUE&SEXY Hollywood. Dat zijn de 4 kernwoorden die een première party kenmerken. Compleet gestyled zijn met de duurste sieraden en kleding, de hele avond champagne drinken en binnen komen bij één van de meest unieke locaties in Amsterdam: supperclub cruise. Dat is het leven van een echte ster.
Hellraiser
Friday 21 January 2005
Over twee weken is het zover, dan gaat de PBH Hoeve te Zuidlaren weer trillen op zijn grondvesten. De hardcore invasie van het noorden begint nu echt vorm te krijgen. De woensdag voor de party gaan we beginnen met het lichtplan uit te voeren om in drie dagen tijd te eindigen met het decor en het geluidssysteem. We hebben er zin in.
Carl Cox & Friends
Friday 21 January 2005
Hoe meet je eigenlijk de populariteit van een DJ? Door zijn boekingen, remix credits, cd albums, sponsorships en inkomen bij elkaar op te tellen? En moet je daar dan vervolgens de radio en tv optredens en celebrity status bij voegen? Of gewoon de vrienden tellen die naar je optreden komen?
Headliner gooit het roer om
Thursday 20 January 2005
Op vrijdag 28 januari a.s. zal Headliner haar 2 jarige jubileum vieren. Met het vieren van dit succesvolle 2 jarige bestaan wordt direct het vernieuwde Headliner tijdperk ingeluid.
ID&T Radio wordt SlamFM
Thursday 20 January 2005
ID&T Radio zal vanaf 1 februari verder gaan als SlamFM met daarop dancemuziek afgewisseld met Top 40 hits. Dat heeft directeur Duncan Stutterheim van ID&T bevestigd. Eerder werd al bekend dat de radiozender het roer fiks zou omgooien. Als dj wordt onder andere Mental Theo aangetrokken.
Hard Plastic
Wednesday 19 January 2005
De beste Hardstyle, Hardtrance, Oldskool en Techno DJ’s hebben wij speciaal voor jullie bij elkaar gebracht in de Hemkade te Zaandam. Gecombineerd met tal van exclusieve shows en een zeer verrassende entourage, beloofd Hard Plastic een geweldig sfeervolle, “harde” party te worden.
Club More brengt het More Music
Wednesday 19 January 2005
Het laatste weekend van januari komt de More... met een clubweekend waar je geen genoeg van kunt krijgen. Op vrijdag is het toneel voor Morality en de DJ´s van het Duitse Pokerflat label, zaterdag wordt de tent op z´n kop gezet door Technotronic en o.a. de Fashion Jockeys.
Het zat er natuurlijk aan te komen dat er een vervolg zou komen van de eerste succesvolle editie van Uncontrolled Freaks. Inmiddels zijn we alweer bijna toe aan ronde 9 van de DJ contest en dus werd het weer tijd. Daarom keren we 26 maart terug in de Argus met Uncontrolled Freaks 2!
Op vrijdag 21 januari is het dan zo ver. Deze Wicked Hardcore editie zal in het teken staan van de meiden van de organisatie die allebei recent jarig zijn geweest! Christa [Wicked Hardcore], oprichtster van Wicked Hardcore, zal haar 27ste verjaardag vieren! Gwenda [Wicked Hardcore] die sinds 2003 deel uitmaakt van de organisatie zal haar 21ste verjaardag vieren.
SledgeHammer
Tuesday 18 January 2005
De organisatie heeft in de afgelopen tijd zijn oor opengehouden bij alle partyminded mensen om zo hun wensen en kritiek mee te nemen en te verwerken in het concept. Zo willen wij als eerste de geruchten omtrent de drankmuntjes oplossen. Mensen spraken over prijzen van 3,- of zelfs 3,50 euro per muntje. Niets hiervan is waar. In de PowerZone is er al jaren een vaste prijs van 2,50 euro per muntje.
Na 2 edities gegeven te hebben komt AL 30 januari met haar party dvd. Wil jij jezelf terug zien op het laatste feest van After Lounge? Kom dan 30 januari naar The Thalia waar alweer de derde editie van After Lounge wordt gehouden.Voor de funkie after muziek tekenen ook deze keer weer de residents dj’s: Louis Fortes, Chris Rox voor de prikkelende vibes.
Heroes of Hardhouse
Saturday 15 January 2005
Na de succesvolle editie van de eerste heroes of hardhouse in de volledig nieuwe aangeklede bobs in Uitgeest vrijdag 29 oktober 2004 Komt er een vervolg op de serie heroes of hardhouse feesten. Vrijdag 25 februari zal het hardstyle en hardcore geweld losbarsten in Uitgeest.
10 Jaar Triple Vision
Saturday 15 January 2005
Triple Vision begon 10 Jaar geleden in 1994 met het importeren van Drum&Bass en Techno vanuit een slaapkamer in Delft. In eerste instantie gebeurde dit alleen voor particulieren, maar al snel begonnen de eerste shops in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven mondjesmaat deze destijds twee ondergewaardeerde substromingen langzaam te verkennen.
Wij zijn blij jullie te kunnen mee delen dat wij enkele uren geleden te horen hebben gekregen dat we op de Red Light Erotic Party de modeshow mogen lopen van de exclusieve lingeriewinkel Paars (www.paarslingerie.nl). Deze exclusieve lingeriewinkel is gevestigd in Den Haag en sinds kort ook op de Spuistraat in Amsterdam.
De heren van Masters of Massacre komen weer eens verrassend uit de hoek met weer een nieuw concept in de reeks m.o.m feesten. Dit keer hebben ze gekozen voor een evenement met uitsluitend oldschool, classics, en early rave gevolgd door oldschool terror in de kleine zaal.
Schoolparty4asia
Friday 14 January 2005
Inmiddels zijn vele acties in Nederland voltooid, en is er een gigantisch bedrag verzameld voor Azië. Echter, er zal veel geld nodig blijven voor de wederopbouw van de getroffen gebieden., vandaar de Schoolparty4Asia.
Net als de eerste twee zeer geslaagde edities zal de derde aflevering van Temporary Playground plaatsvinden in Las Palmas, Rotterdam. En wel op vrijdag 28 januari Temporary Playground maakt het verschil door elke editie een uniek thema neer te zetten. Met als rode draad een aangename en open atmosfeer, die wordt bepaald door visuals, temporary art, decor, performances en dj's.
Haarlem helpt Azië
Thursday 13 January 2005
De verwoestende ramp in Zuidoost Azië op Tweede Kerstdag heeft een internationale inzamelingsactie op gang gebracht die z'n weerga niet kent. Ook Haarlem draagt een steentje bij in de vorm van de benefiet dance-avond Haarlem helpt Azie. Meer dan vijftien acts treden zondag 6 februari belangeloos op in de Lichtfabriek. De opbrengsten gaan naar giro 555.
Chaoz - The Battle 2005
Wednesday 12 January 2005
2005 is begonnen, ook dit jaar zullen er weer veel DJ-talenten strijden om de winaar te worden van Chaoz The Battle. Deze editie van de door Core ConneXion georganiseerde Chaoz the battle zal bestaan uit 4 voorrondes verspreidt door het hele jaar. Uiteindelijk zullen de winnaars van de voorrondes strijden voor de winst in de finale.
Op de UTP site (www.u-t-p.nl) is vanaf heden gratis een cd te downloaden. Op deze cd introduceren de leden van UTP hun helden en nieuwe talenten, waarbij de muziek overeenkomt met de sound van hun eigen feest. Met de diversiteit op de cd licht UTP een tipje van de sluier op van wat er in Utrecht op techno-gebied allemaal te doen is.
De benefietavond van alle organisaties en artiesten uit het Amsterdamse nachtleven (met meer dan 100 DJ's en andere artiesten) was een groot succes. Via entreekaarten, horeca, veiling en collectebussen is 28.202,56 euro ingezameld voor GIRO 555.
Sonic Rage
Tuesday 11 January 2005
Jaren is er op gewacht en eindelijk is het zover. De bruisende jonge stad Almere heeft eindelijk een top lokatie waar een variatie aan muziek stylen kunnen worden gepresenteerd. Muzinq is het nieuwe pop podium wat Almere rijk is, Muzinq bestaat uit 2 zalen en biedt ruimte voor meer dan 1800 bezoekers.
DJ Paranoia Invites
Tuesday 11 January 2005
2005 Zal een knetterhard jaar worden en dit niet alleen in het uitgaansleven, maar ook bij je thuis!! Meer dan 20 top DJ’s hebben reeds hun toestemming verleend tot het maken van een mix voor het online hardcore mixprogramma “DJ Paranoia Invites…” waarin alle hardcore stromingen aan bod zullen komen.
Club Fabulous
Tuesday 11 January 2005
Al een aantal maanden heeft het partyminnend publiek op zondagmiddag en avond zijn hart op kunnen halen in de prachtige discotheek Happy Dayzz in Culemborg tijdens de Déjà Vu party's. Deze maandelijkse zondag party's zijn in een razend tempo erg populair geworden.
Nu we het nieuwe jaar zo spectaculair hebben ingeluid op de Hemkade samen met CrazyLand, is het nu weer tijd om uit te kijken naar de volgende Unique. Na het uitverkochte één jarig bestaan in November, hebben we als goed voornemen genomen om er op 19 februari nog een groter feest van te maken.
Zaterdag 29 januari zal de vierde editie van Instant Techno plaatsvinden in Huis de Beurs te Groningen. De afgelopen edities vonden plaats in Club29 en waren met optredens van onder andere Floornoiz, Verdine Bel, dj Error, Invite en Greg Martini een groot succes. Voor deze editie is gekozen voor Huis De Beurs, een stijlvolle locatie van meer dan 200 jaar oud.
Building Pressure Parties presenteert Blizz; A Tribute to Detroit Techno. Bij Detroit techno, de roots van de hedendaagse techno, speelt sfeer een belangrijke rol. Feesten van BPP worden gekenmerkt door de wisselwerking tussen sfeer en muziek.
2Hard4U?
Friday 7 January 2005
Op 15 januari gaat het dak eraf in Arnhem, op die datum wordt het 1-jarig jubileum van 2Hard4U? gevierd. The Level met haar 3 bars, groot dans podium, mega balkon rondom de main area, 3 verdiepingen en 2 ruime zalen is een zwaar party hemel waar Alliance en A.D.P. met maximaal 1500 bezoekers de perfecte sfeer zal creëren.
2 years of X-Factor
Thursday 6 January 2005
21 Januari is het zover, X-Factor Events is dan weer terug met een X-factor feest in "De Linde new style" in Groesbeek. X-Factor Events bestaat dan 2 jaar en zal stevig uitpakken in een volledig verbouwde Linde. Discotheek De Linde is helemaal onder handen genomen en heeft een grote verbouwing ondergaan. De ingang is nu aan de achterzijde, en is veel ruimer. Eenmaal binnen kom je uit op een plein, van waaruit je naar de verschillende zalen kunt.
Als je er niet bij was in de NDSM, maar de terugkeer naar de Gashouder niet wil missen is er goed nieuws. Mede doordat we gelukkig toch weer toestemming hebben gekregen om als vanouds 2 tenten aan de Gashouder te kunnen plaatsen, hebben we nog redelijk wat kaarten in de verkoop. Zaterdagochtend start de kaartverkoop bij de losse adressen (dus niet bij Ticketbox deze keer).
Wat verder ook centraal staat deze avond, is natuurlijk Azie. Het is natuurlijk niemand ontgaan wat er daar nu aan de hand is. Ook FCA-Music, APE, Xcess-Events en nog vele andere organisaties hadden samen voor de jaarwisseling al een plan op poten gezet om de getroffen mensen aan de andere kant van de wereld te helpen.
Tiësto sluit 555 Concert af
Wednesday 5 January 2005
Tiësto sluit het Radio 555 Concert af op de Dam in Amsterdam. Eerder werden optredens bevestigd van Bløf, Acda en De Munnik, Kane-zanger Dinand Woesthoff, Do, Xander, Berget Lewis en Trijntje Oosterhuis. Donderdagavond treden zij tussen 19.30 en 22.00 uur op, waarbij Tiësto het concert zal afsluiten. Op de Dam krijgen de bezoekers de mogelijkheid om tijdens het gratis concert de speciale giro 555 machtigingskaart in te vullen. Aan het eind van de avond worden ook deze kaarten meegerekend voor de eindstand van de giro 555-actie.
Tsunami S.O.S.
Wednesday 5 January 2005
Op donderdag 06 en vrijdag 07 januari organiseren Rotown, Off_Corso, Nighttown en Now&Wow een clubnacht onder de naam Tsunami S.O.S. met als doel zo veel mogelijk geld binnen te halen voor GIRO 555 van de samenwerkende hulporganisaties. In samenwerking met verschillende Rotterdamse organisaties, zijn initiatiefnemers Reineke Otten en Deniz Alpay er op korte termijn in geslaagd een dancefestival op te zetten waar meer dan 50 (inter)nationale artiesten gratis optreden.
WaYiri 'goed doel' feest
Wednesday 5 January 2005
29 Januari zal er in de Argus Alkmaar een 'goed doel' feest gehouden worden. Het geld wat met het feest word verdiend gaat allemaal naar een kinderhuis in Ghana. WaYiri is een kinderopvanghuis in Ghana die is opgericht door Eric Coomans. Hij heeft dat kinderhuis gebouwd met hulp van mensen uit Ghana. Er zijn in Ghana veel kinderen die geen ouders meer hebben of kinderen die onder hele slechte omstandigheden leven.
Op woensdag 12 januari organiseert uitgaanscentrum ASTA in Den Haag een benefietavond voor de slachtoffers van de zeebeving in Zuidoost-Azië. Tijdens een hardhouse Dance Party Marathon zullen maar liefst 29 beroemde Disc Jockeys vijf uur lang geheel belangeloos hun muziek ten gehore brengen. De Nederlandse jeugd zal zo dansend haar steun aan Zuidoost-Azië betuigen tijdens deze unieke samenkomst van artiesten.
Kickin Sunday’s
Tuesday 4 January 2005
De gehele maand December is het nieuwe concept in de après ski kelder te zaandam met success gestart. De hoogtepunten in de maand december waren voornamelijk Lady Lydjes verjaardag waar een goede opkomst was en veel vodka achter en op de bar vloeide. De sint en kerst special viel ook in de stemming bij het publiek.
Save Asia
Monday 3 January 2005
Amsterdamse dance wereld organiseert benefiet dance avond ten behoeve van de slachtoffers van de zeebeving in Zuidoost Azië. De vreselijke ramp die het gebied getroffen heeft, raakt ons allemaal. Onze verbondenheid met Azië is groot. Als vakantieland, inspiratiebron of oplaadstation. Wij willen graag helpen om de pijn enigszins te verlichten.
MoH Radio nu 7 dagen per week
Monday 3 January 2005
In december 2004 startte Art of Dance het online radioprogramma 'Masters of Hardcore Radio' en inmiddels is de donderagavond-show van dit webradio-station zeer succesvol te noemen. Voor de Art of Dance crew was deze wekelijkse radioshow een test, maar dankzij de vele positieve reacties hebben we besloten de programmering uit te breiden.
BassQuake 2005
Monday 3 January 2005
In het eerste jaar van het bestaan van Ultrasonik is er een goede basis gelegd om in de toekomst door te gaan met het organiseren van house-partys en om activiteiten uit te breiden. Zo is er een wekelijks concept in dezelfde lokatie waar party people elke week gratis terecht kunnen voor stampende beats uit een brede selectie van Hardcore en overige harde House-stijlen. Ook zijn er het afgelopen jaar diverse succesvolle feesten gegeven, BassQuake 2004, Digital Supremacy en HardSequencer liggen nog vers in het geheugen als topfeesten.
30 January 2005
Hard Drive - Ready to Jump
29 January 2005
Turbulence - For The Real Insomniacs
28 January 2005
DJ Luna in Gelredome - The One Man Show
Hardhouse!
Italiaanse Hardstyle
27 January 2005
The Sessions
Earth
2 Fast 4 Trance - We’re back
26 January 2005
Slaves to the Rave
25 January 2005
Phats & Small te gast bij CD Release
Terug in de tijd met High Energy
23 January 2005
De Premiere - Blade Trinity
21 January 2005
Hellraiser
Carl Cox & Friends
20 January 2005
Headliner gooit het roer om
ID&T Radio wordt SlamFM
19 January 2005
Hard Plastic
Club More brengt het More Music
18 January 2005
Uncontrolled Freaks - 12" House DJ Contest Final
Wicked Hardcore - Christa & Gwenda’s Birthday edition
SledgeHammer
After Lounge lanceert eigen party dvd
15 January 2005
Heroes of Hardhouse
10 Jaar Triple Vision
14 January 2005
Strippers Red Light Erotic lopen lingeriemodeshow van zeer exclusieve lingeriemerken
Masters of massacre presents - Back2DaCore
Schoolparty4asia
13 January 2005
Have a pleasant flight with TP-Airlines
Haarlem helpt Azië
12 January 2005
Chaoz - The Battle 2005
11 January 2005
Gratis cd ter download aangeboden op de site van het Utrechts Techno Platform
All 4 Asia groot succes - 28.202,56 euro ingezameld voor Giro 555
Sonic Rage
DJ Paranoia Invites
Club Fabulous
10 January 2005
Unique Sexycity nog Sexier en Erotischer
9 January 2005
Instant techno nu in Huis de Beurs
8 January 2005
Blizz - Sfeervolle techno terug op het Westergasfabriek terrein
7 January 2005
2Hard4U?
6 January 2005
2 years of X-Factor
Kaarten Westergasfabriek februari zaterdag in de voorverkoop
ROCKIT/XCess "Meet & Greet" in teken van Azië
5 January 2005
Tiësto sluit 555 Concert af
Tsunami S.O.S.
WaYiri 'goed doel' feest
4 January 2005
DJ’s draaien massaal op Haags dansbenefiet voor Azië
Kickin Sunday’s
3 January 2005
Save Asia
MoH Radio nu 7 dagen per week
BassQuake 2005