Partyflock
 
­ Nederland

Mindgames

gepubliceerd door , op
Mindgames
13 januari 2005
FeestMindgames · The Ultimate Experience
Datumvrijdag 11 februari 2005
WinactieMindgames actiegesloten
LocatieFantasy
De grootste en beste hardhouse-clubavond is voorlopig even uit de running; door overmacht moet “High Quality” de Melkweg verlaten en is de organisatie van HQ druk op zoek naar een andere locatie. Tot die tijd is er de ruimte voor andere organisaties om te proberen dit gat te vullen, de harddance liefhebber heeft namelijk weinig tot geen alternatieven, op enkele “kleine” feestjes na.

Volgende maand is het dus zover: de langverwachte eerste editie van “Mindgames”. Deze zal plaatsvinden op 11 februari in Club Fantasy te IJsselstein (vlakbij Utrecht). De deuren zijn open van 22:30 tot 02:00 en het feest zal doorgaan tot 05:00. Deze avond presenteren wij 5 dj’s die er een ongelooflijk feest van gaan maken.

JP :: The Dutch Godfather Of Hardhouse
JP staat al jaren aan de top van de Nederlandse harddancescene en is één van de boegbeelden van het Amsterdamse HQ. Zijn carrière kreeg deze zomer een nieuwe boost nadat hij op Tidy Summer Camp het dak eraf had gedraaid: het befaamde Tidy Bookings bood aan om JP's belangen te gaan behartigen in de UK. Ook wat betreft de productie van eigen tracks gaat het de goede kant op. Samen met Gaz West a.k.a. Dark By Design produceerde hij inmiddels vier tracks die gegarandeerd nog meer succes op gaan leveren.

Fausto :: Zijn energie is al 15 jaar lang zijn handelsmerk.
De mix van Hardhouse en Hardtrance met zo hier en daar een vleugje Techno-invoeden heeft bewezen goed aan te slaan bij het publiek. Op Dance Valley Winter zette Fausto een set neer die in de toekomst absoluut als legendarisch beschouwd gaat worden, op Mindgames zal hij ongetwijfeld hetzelfde gaan proberen. Kwaliteit staat bij Fausto op de eerste plaats en dit is ook terug te horen in zijn eigen producties. Zijn meest recente track "The Problem" produceerde hij samen met JP en deze productie gaat ongetwijfeld hoge ogen gooien. Fausto in da house, wedden dat je niet stil kunt blijven staan bij zijn muziek?

First Base :: Afgelopen maand 2 dj contests gewonnen!
Deze 22 jarige dj uit Tiel heeft de gave het draaien zo makkelijk over te laten komen, dat je soms met open mond staat te kijken naar hoe hij met zijn mengpaneel werkt. Bijgenaamd “de koning van de acapella’s”, staat hij te crossfaden en te scratchen. First-Base heeft al de nodige optredens op zijn naam staan, variërend van UK Hardgrooves tot een Technoparty’s. Tevens is hij al lange tijd resident bij www.puredj.com. DJ contests wint hij de laatste tijd aan de lopende band: de Planet Plastic Contest en de Bora Bora DJ Contest moesten hun eerste prijzen aan First-Base meegeven.

Charly :: DJ, producer en organisator
Charly is 21 lentes jong en netals First-Base afkomstig uit Tiel. Na zijn eerste officiële optreden op de talentnight van I Love Hardhouse in de vroegere 020 afgelopen februari, draaide hij een back to back set met DJ Fausto op Planet Freestyle in mei dit jaar. Sindsdien zijn er al de nodige feestjes geweest, waaronder UK Hardgrooves in de Streetwave in Zeist waar hij resident is. Naast dit alles organiseerde hij in juli 2004 “Hardhouse Revolution” als schoolproject met op de lineup o.a. Fausto en Danny D. Zijn eerste productie “Charly Says” maakte hij in 2004 en hij is druk bezig met zijn nieuwe track.

Mirrage :: Van Q-beach talent tot resident van Obsession
Mirrage heeft diverse boekingen gehad zoals Obsession in De Dars, Q-beach in Bloemendaal aan zee en Hardventure Festival in Duitsland. Maar ook in discotheken zoals de Time Out in Gemert en The Bridge in Duitsland. Hij heeft dan ook met DJ's zoals Tom Harding, Marcel Woods, Don Diablo, Cor Fijneman, Joop, Erick E, JP en vele andere gedraaid. Produceren staat overigens ook hoog genoteerd op zijn lijst. Het is een kwestie van tijd, ervaring en geduld... hou hem in de gaten!

Hosted by: VJ Groovy Illusion :: De visuele MC van Mindgames
Geen schreeuwende MC die door de platen heen brult, maar een visuele presentator zal op Mindgames aanwezig zijn. Met de vetste visuals zal het moeilijk zijn om je ogen van de schermen af te houden en de sfeer en ambiance zullen door Groovy illusion compleet gemaakt worden. Voor elke dj wordt geprobeerd een andere visuele set neer te zetten.

Er loopt inmiddels een verloting van 2x2 gastenlijstplekken in de Acties-sectie. Denny van www.partyvibes.nl zal weer prachtige foto’s maken die daags na Mindgames op die site te zien zullen zijn.

Meer informatie over dit feest vind je op http://www.mind-games.nl en http://www.mind-games.nl/events/. Bij onze video-section vind je de E-Flyer en twee commercials die door Groovy Illusion zijn gemaakt voor dit feest.

Do you dare to play Mindgames? We do…

31 opmerkingen

(y)
Cool!!!!!!! :D maar eh Mirrage is geen resident van Obsession. Ik draai er nu voor de tweede keer :D Heb ook zin in dit feestje!
 
Werkzaam bij 2-dance Events
Artiest Droenez
UK hardhouse, daar was ik vroeger helemaal verzot op! :D Aanwezig! (Y)
natuurlijk ben ik erbij ;)
ben het er alleen niet helemaal mee eens dat HQ puur en alleen een hardhouse avond is :) ik kan er gelukkig ook terecht voor lekkere hardtrance :lief:
:jaja:, maar in het bericht staat Harddance dus daar valt hardtrance ook onder!
Mirrage way to go!! Top dj!! Leuk nieuwsbericht trouwens (y)
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Gaat erg leuk worden denk ik :D
joepiee
tog nog hq feeling & hq sound


jeeeehaaaa!!!!!!!!!!
Heus wel dat wij MindGames komen supporten..wij wensen jullie iig veel suc6. Ik ben best benieuwd naar de visuals die jullie aanbieden (Y)

[Mr.OJeetje!]
De deuren zijn open van 22:30 tot 02:00 en het feest zal doorgaan tot 05:00.

Dan gaan we na afloop maar door het raam naar buiten:p

Zeker van de partij:jaja:
Dan gaan we na afloop maar door het raam naar buiten :p

De trampoline staat klaar

2 NN -> Probeer er wat leuks van te maken
laatste aanpassing
Yeah, eerst ff Mindgames doen en de volgende dag TE in de jaarbeurs. Harddance/trance throughout the weekend! Succes mannen!
Meer, meer, meer!! Harddance :bounce:

Het wordt ook wel weer eens tijd voor een avondje JP en Fausto.
Daarnaaast vind ik het ook altijd erg leuk om 'nieuw talent' te zien en horen.
HELL YEAH!!!!!!!!!!!!!! Ben hier ook bij!!!!! :bounce:

Fausto in CONTROL!
 
zekers wil ik daar zijn, Fausto had nog gedraaid op HQ in Dancevalley en toen was t om 10 uur 's ochtends nog niet zo druk, bijna privé optreden dussss. xxxjes van Disturbed ganga
:yes: 10 uur 's ochtends, nog niet zo druk, maar wel SUPER al he! :bounce:
Nog maar 577 uur, 1 minuut en 29 seconden

hoelang heb je daarop gereken :P

zin zin zin :bounce:
is het al zover :S
Niet mijn style maar zal eens kijken ofdat we er een paar fotograven heen kunnen sturen :), zaken zijn zaken dus misschien kom ik ook zelf wel ff kijken..
heej wessel dus je gaat jezelf sturen begrijp ik?goed man! en uh zaken zijn zaken dus go for it!
WORDT ZEKER KNALLEN EN HEEL ERG GEZELLIG!!!!