Partyflock
 
Nieuws · oktober 2004
­ Nederland
Zoetermeer is een slaapstad, er gebeurt niks in Zoetermeer, er moeten clubs bijkomen in de stad. Maar al te vaak wordt door de inwoners van Zoetermeer geklaagd dat er te weinig te doen is op uitgaansgebied. Dit is een van de redenen dat de Boerderij te Zoetermeer vanaf september gestart is met de succesvolle techno- en tech-house avond A.S.S..
Humanoize · The future is ours
zaterdag 30 oktober 2004
Vrijdag 5 november 2004 organiseert NRG Events in Nighttown, Rotterdam de derde editie van: Humanoize - the future is ours. De voorgaande Humanoize feesten waren een groot succes waarbij kwaliteit en vernieuwing voorop stonden. Zo stond op de vorige Humanoize voor het eerst Ophidian live in Nederland. Dit was een groot succes en inmiddels is ook bekend dat hij live op Thunderdome zal staan.
Eens in de zoveel tijd trilt het midden van Nederland op zijn grondvesten. Een teken dat Mania Events in actie komt. Vrijdag 26 november aanstaande organiseert Mania Events in discotheek Rodenburg te Beesd alweer de laatste editie van Mania… van dit jaar. De echte liefhebbers mogen dit feest natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan.
DJ Dazzle op Radio 3FM
vrijdag 29 oktober 2004
Zaterdag 30 oktober a.s. is DJ Dazzle te gast bij Edwin Diergaarde op Radio 3FM. In het programma Ministry of Beats zal DJ Dazzle, tussen 21:00 en 22:00, een speciale set met een aantal nieuwe producties ten gehore brengen en een kort interview geven.
Nieuw concept - Medieval Madness
vrijdag 29 oktober 2004
Er was eens een verhaal. Een verhaal dat ging over dappere ridders, duistere draken en mooie prinsessen. Het speelde zich af in de middeleeuwen, over “King Bourbon” die allerlei gekke ervaringen doormaakte. Medieval Madness was de titel van dit fascinerende verhaal.
UDF presents Maximum Exposure
vrijdag 29 oktober 2004
Vrijdag 10 December zal UDF hun nieuwe concept genaamd Maximum Exposure lancheren. De stijlen die deze avond aan bod zullen komen zijn Hardstyle en Oldschool. De organisatie komt dit keer met een nieuwe locatie en zij hebben hun oog gezet op De Metropool te Huizen waar zij deze avond het publiek flink zullen laten schudden.
Mike S & Katana Back 2 Back
donderdag 28 oktober 2004
Om even bij te komen van al die erotiek van Xtra Erotic afgelopen weekend, heeft XL iets heel anders op zijn programmering staan. Voor het eerst in hun dj-carriére zullen dj Mike S en dj Katana naast elkaar een heerlijke Back 2 Back-set gaan weg geven op de Jan van Galen. Zij zullen de hele avond Back 2 Back staan en maar liefst 7 uur samen gaan draaien.
Sounds Of The Underground
donderdag 28 oktober 2004
Als Darkcore, Hardcore, Industrial Hardcore, Tekno en Terror helemaal in jouw straatje passen, is je aanwezigheid in de Waakzaamheid op 20 november meer dan noodzakelijk. Op die avond organiseert A.D.P. Sounds of the Underground!
Chemistry gaat in hoger beroep
woensdag 27 oktober 2004
Uitspraak Kortgeding: RUSH vanaf 4 November terug in Escape
Insomnia - Local Heroes
woensdag 27 oktober 2004
Zaterdag 6 november zal het allereerste feestje, genaamd Insomnia, van FD&T Events plaatsvinden en wel in VZW Fuego te Maaseik (België). FD&T Events is een samenwerking tussen MC Da Fonz, Dynamike en Terrorhawk. Het is voor het eerst dat in eerder genoemde plaats én dus locatie een dergelijk feestje wordt georganiseerd. De nu al getoonde interesse benadrukt dan ook nog maar eens de animo hiervoor.
Total Confusion
woensdag 27 oktober 2004
De P60 heeft onderhand al een plekje op de nederlandse dancescene veroverd door zijn goedlopende feesten zoals Heroes Of Techno, Total Confusion en Club Raw. En dat is ook meer dan logisch, omdat het een lokatie is die ruimte biedt voor meer dan 700 man en een ongelooflijk goed en hard soundsystem heeft! Wat dus voor Harde stijlen ideaal is!
Op zaterdag 27 november is alweer de volgende editie van Musika Technika in Club Leydi gepland. De voorgaande editie was zeker een succes te noemen. Het concept van Alien Emotions leent zich uitstekend om de nieuwe, talentvolle Dj’s van deze editie het technopubliek te verwennen. Een mooie, sfeervolle avond in Scheveningen met heerlijke Techno maken van Musika Technika een topper.
Strictly Hardcore
dinsdag 26 oktober 2004
Vrijdag 5 november zal de Celebration studio's te Den Haag voor de 6e maal een Strictly hardcore organiseren. Alleen deze editie van Strictly hardcore zal een hele byzondere worden. Niet alleen de line up is deze keer van hoge kwalitiet, maar er zal ook een spectaculaire live act, dj battle & laser show zijn.
We kijken terug in de tijd en zien een aantal memoriabele momenten. Innercity 2001 openings dj set in de techno zaal, in no time was de zaal gevuld met 10.000 man. De Rai beefde van schrik op de beats van deze jonge man. Low Lands 2002 laatste DJ gig van het hele festival in de Bravo tent. Iedereen verwachtte een kneiterharde techno set maar men kreeg de ultieme combinatie tussen House en Techno. De jonge man is gegroeid!
Dance Alliance Revisited
maandag 25 oktober 2004
Dance Alliance is in de regio midden-Brabant bekend van onder andere de Total Chaoz en BeachBlaze feesten. Op 12 november 2004 zal alweer het 3e concept gelanceerd worden: “Influence – of the harder sound”. Dit feest zal een waardige opvolger worden van de eerder gegeven feesten, met zoals jullie van ons gewend zijn, grote namen uit de Dance-scene!
De Belangenvereniging Dance-organisatoren (BVD) is een samenwerking aangegaan met onderzoeksbureau ReSpons Evenementen Monitor. Doel van de samenwerking is te komen tot meer transparantie in de dancemarkt. De BVD wil graag kunnen beschikken over betrouwbare en eenduidige branchecijfers die op continue basis worden gegenereerd
Synergy - A New Era In Sound
zondag 24 oktober 2004
"Situatie waarin het effect van twee of meer samenwerkende of gecombineerde organen of functies groter is dan de som van de effecten die elk van de organen of functies alleen zou kunnen opwekken."
Over een week is het dan eindelijk zover! In het weekend van 29 oktober 2004 zal Dance Scene Productions 2 nieuwe concepten lanceren, waarvan één in “Versuz” te Hasselt (be) en één in “Nightlive” te Maastricht (nl). Beide concepten zullen hun eigen karakteristieke eigenschappen hebben, op het gebiedt van muziekstijl, locatie, artiesten, decoratie en dergelijke.
XCess Profiles Special
vrijdag 22 oktober 2004
Het zal een Europese première worden, het concert dat technogiganten Chris Liebing en Speedy J op vrijdag 19 november samen zullen geven in club Las Palmas. Eerder dit jaar stonden de Duitser en Nederlander al op het Detroit Music Festival, waar hun allereerste dubbeloptreden met groot enthousiasme werd ontvangen.
Fresh FM
donderdag 21 oktober 2004
Iedereen is vanaf 18.00uur welkom. De aanwezige luisteraars maken tevens kans op de nieuwe Olympus Mjumini camera’s. Begin je zaterdagavond dus goed, en kom gezellig langs bij Fresh FM in Escape deLuxe.
Pandemonium
woensdag 20 oktober 2004
Zaterdag 30 oktober in De Waakzaamheid. Een early hardcore feest voor liefhebbers met een voorkeur voor de stevigere kant. Herkenbaar maar toch anders, Cenobite, Ruffneck & Mokum style!
Studio 4 wordt groter
dinsdag 19 oktober 2004
De locatie “De Vierjaargetijden” in Hengelo wordt omgetoverd in een omgeving, die een life-style uitstraalt.In een hedendaagse cultuur, waar alles hard en snel is, gaat Studio4 juist de andere kant op in muziek en uitstraling.
Xtra Erotic pakt het groots aan
dinsdag 19 oktober 2004
De bekende clubavond Xtra Large in de Kingdom Marcanti in Amsterdam wil hun succesvolle concept Xtra Erotic groter gaan aanpakken. Wat begon als een sexy thema, is uitgegroeid tot één van de succesvolste Zaterdagavonden in deze club. Dit concept staat bekend om mooie erotische danseressen en dansers die het vertier zijn van het publiek.
Mastermind Newsflash
maandag 18 oktober 2004
The Mastermind ziet niet stil. De eerste serie Mastermind evenementen is in aantocht en ondertussen is The Mastermind alweer druk bezig met de voorbereidingen voor 2005. In deze nieuwsflash informatie over de aankomende Mastermind evenementen, de feestplannen voor volgend jaar én over enkele verrassende nieuwe ontwikkelingen die de komende tijd zullen plaatsvinden.
Impact
maandag 18 oktober 2004
Impact is het nieuwste concept van Dance Connection, een jonge organisatie die zich in het zuiden van het land heeft gevestigd. Vanwege een zeer geslaagde en vrijwel uitverkochte editie van Bass Connection begin dit jaar is besloten een nieuw en groter concept op te zetten en uit te wijken naar een grotere locatie. Het nieuwe concept, Impact genaamd, zal de hardere stijlen (hardstyle/old school/jump) vertegenwoordigen.
Reborn viert vierjarig bestaan
zaterdag 16 oktober 2004
In november 2000 zijn Robert Hoogduin, Menno Kloeth en Jochem Tromp zijn het als muziekliefhebbers roerend met elkaar eens dat het uitgaan in Haarlem niet veel spannends met zich meebrengt. Dan zelf maar een feest organiseren. En het werkte.
Dance organisatie Chemistry verhuist haar populaire clubavond RUSH per 21 oktober naar Marcanti Kingdom. Tijdens het Amsterdam Dance Event zal meteen uitgepakt worden met een speciale internationale line-up.
Dj Partyraiser’s Birthday party
donderdag 14 oktober 2004
DJ Partyraiser is geen onbekende in de hardcore scene. Zijn nieuwe tracks staan op de nieuwe Hellbound cd samen met dj Triax, en afgelopen zaterdag op Hellbound was hij de man van de avond, vonden vele hardcore freaks.
Basscontrol – Dedicated Hardstyles
woensdag 13 oktober 2004
Omdat de feesten steeds groter, duurder en onpersoonlijker worden, ontstaan er nieuwe kansen voor de kleinere dance organisaties. Het doel om een vette party neer te zetten met een lage ticketprijs was een streven voor de organisatie. Na een lange zoektocht heeft Oli-4 Hardhouse Events de perfekte lokatie gevonden voor het nieuwe concept Basscontrol.
De Derde editie van Xclusive staat op punt van los barsten! Vrijdag 5 november vind deze tropische editie van Xclusive plaats in Studio 62 op Cape Holland. Een avond met zomerse klanken, cocktail bars en een fantastsiche tropische decoratie, en dat allemaal onder leiding van Quintino en Benny Rodriguez, ondersteund door live performance van Ben ‘the percussion man’ Bakker.
Nog elke dag ontvangt club Maze e-mail van DJ’s, die graag in de nieuwste club van Haarlem willen draaien. Club Maze springt hierop in door op 14 en 21 oktober een Talent Night voor DJ’s te organiseren. Uit meer dan 40 aanmeldingen zijn 8 DJ’s geselecteerd, die elk een uur in Maze komen draaien.
Primeur! Vanaf vrijdag 15 oktober zal het Eindhovense uitgaansleven een nieuwe clubavond rijker zijn. In de DansSalon aan het stationsplein in Eindhoven zal dan de kick-off van Unity plaatsvinden. Een nieuw maandelijks trance concept dat eindhoven weer op de nationale dance kaart moet zetten.
Op vrijdag 22 Oktober organiseren ID&T en de Hollywood Music Hall de officiele cd release party van ID&T Presents Charly Lownoise. De unieke locatie HMH te Rotterdam viert volgende week hun 8 jarig bestaan en zal zich de week erna lenen voor de release party. Met 10 area’s en een capaciteit van 4500 man kunnen zij zich meten met de grootste discotheken van Nederland.
10 jaar Hemkade
maandag 11 oktober 2004
Aanstaande zaterdag barst in de Hemkade te Zaandam het feest der feesten los. Op zaterdag 16 oktober en zondag 17 oktober organiseert Art of Dance het 10-jarig bestaan van de Hemkade in Zaandam. De zaterdag staat in het teken van de oldschool, early rave, hardcore en hardstyle. Namen als Dana, Pavo ,Weirdo nemen je mee op reis in de time machine.
Bass NRG - Real oldschool
maandag 11 oktober 2004
Bass NRG, het echte oldschool feest van NRG Events, is toe aan een nieuwe editie. Op 30 oktober 2004 is de Pontonnier (De Houttuinen) in Dordrecht de perfecte locatie voor dit undergound feestje bij uitstek!
Amerikaanse dansidolen van dove jeugd grote trekker op dansevenement voor doven én horenden. Na twee succesvolle edities in Nighttown (Rotterdam) en 013 (Tilburg) strijkt Sense nu neer in Tivoli (Utrecht). Het muziekevenement voor horenden, doven en slechthorenden verlegt weer zijn grenzen met trillende vloeren, videoprojecties, een geurenjockey, gebarentolken en optredens van dove en horende dansers.
Nieuw concept - iDJ iPod Party
zondag 10 oktober 2004
Weer eens wat anders: op deze party zijn de dj's personen met een iPod (of eventueel een laptop) die zich aan-melden via email en website. Deze eeserveren d.m.v. een T-shirt met een volgnummer een plaats aan de draaitafel.
De posters waarop een pornografische afbeelding met premier Balkenende staat, moeten binnen 24 uur zodanig zijn afgeplakt dat de minister-president niet meer herkenbaar is. Ook mogen de affiches niet meer te zien zijn op de internetpagina van Ex Porn Star. Indien de organisator van het feest zich daar niet aanhoudt, moet ze een dwangsom betalen die kan oplopen tot 50.000 euro.
Hellbound CD-Release
zaterdag 9 oktober 2004
Vandaag wordt de nieuwe Hellbound CD gereleased. Bij binnenkomst zal de CD voor € 10,- te verkrijgen zijn en later bij de Merchandise-stand voor € 15,- De dubbel CD van Miss Flower & The Rapist is er een van formaat. De tracklisting en verkoopinformatie is volgende week op Multigroove.nl te lezen.
Tom Harding Solo
zaterdag 9 oktober 2004
Zaterdag 9 oktober as. staat Tom Harding op velen verzoek weer op het podium van de Kade in Zaandam. Dit keer zonder support acts of "warmdraaiers" maar helemaal SOLO. Ondanks het feit dat er de afgelopen tijd veel nieuwe helden aan het hardhouse firmament zijn verschenen geniet Harding nog steeds het nodige respect en weet hij met zijn energieke manier van draaien nog menig zaal op zijn kop te zetten.
De wereld is de strijd tegen AIDS aan het verliezen". Dit zei Kofi Annan op 1 december 2003 tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VN. En hij had gelijk… Wereldwijd leven ruim 40 miljoen mensen met het virus, waarvan 95% in ontwikkelingslanden. Ongeveer 10.3 miljoen jongeren tussen de 15 – 24 jaar zijn geïnfecteerd, en van alle nieuwe infecties vindt de helft onder jongeren plaats.
Q-dance organiseert QrimeTime
vrijdag 8 oktober 2004
Vorig jaar met Oud & Nieuw organiseerde Q-dance de laatste Qlubtempo uit een jarenlange reeks van succesvolle stevige evenementen. Voor Q-dance was QT het begin van de filosofie die de organisatie zover heeft gebracht: “Representing the harder styles”. De laatste Qlubtempo op Oud & Nieuw was een kraker.
Sinds 1992 bewijst Dance to Eden keer op keer een trendsettende en vernieuwende organisatie te zijn op het gebied van concepten, aankleding en technologie. Om te vieren dat Dance to Eden al 12½ jaar ‘the blueprint of hardcore’ is, zal op de komende Ghosttown veel aandacht worden besteed aan dit jubileum.
Trance.nu, een van de grootste online trance sites van de wereld, kondigt met veel trots aan dat de eerste “Trance.nu Winter Dance” plaats zal gaan vinden op vrijdag 5 November in Club Asta, Den Haag. Na de succesvolle “Summer Dance Events”, bezocht door mensen uit verschillende landen in Europa, presenteert Trance.nu haar eerste clubnight in één van de topclubs in Nederland, Club Asta.
Hard Fusion
donderdag 7 oktober 2004
Na het succes van Overmind op zaterdag 25 september in de Tunnel in Boskoop, gaat de samenwerking tussen de organisaties Coalition Productionz en First Bass Project verder. Het volgende evenement wat gaat plaatsvinden is HardFusion op zaterdag 9 oktober in Loose End in Reeuwijk.
Montana in Leeuwarden
dinsdag 5 oktober 2004
NDC1 wil namens deze weg iedereen bedanken voor de fantastische avond in de Harmonie op het Freeze Festival. “Planet V.I.P. in de Harmonie was echt ons hoogtepunt en dat was ons niet gelukt zonder onze trouwe aanhang! Dit was mede de drukste editie van Freeze en hopelijk biedt dit weer perspectieven om meer met dance te doen voor de Harmonie. Bedankt voor de opkomst en goede sfeer, en hopelijk volgend jaar weer!” NDC1 is er dus helemaal klaar voor. Hierbij nog even twee reminders.
Tiësto opnieuw in de prijzen
maandag 4 oktober 2004
Het lijkt niet op te kunnen voor dj Tiesto: wederom ontving hij een prijs! Ditmaal voor zijn bijdrage aan de promotie van het nationaal muziekproduct.
Donderdag
maandag 4 oktober 2004
De een z’n dood is de ander z’n brood! Met het sluiten van de Mazzo kwamen Carte Blanche en After Sun, de maandelijkse feestjes op donderdag aan de Rozengracht op straat te staan. Met die wetenschap besloot Café Sol de stoute schoenen aan te trekken en de organisaties van beide feesten te vragen om gezamenlijk een concept te schrijven voor zijn intieme clubje op het Rembrandtplein in Amsterdam.
CD release Harder Mach uitgesteld
vrijdag 1 oktober 2004
Zaterdag 2 oktober 2004 is het weer zover. Harder events organiseert voor de tweede maal Harder Mach in de Powerzone te Amsterdam. De line-up is al lang bekend gemaakt en staat al in diverse party en persoonlijke agenda’s genoteerd. De gehele avond zal gevuld worden door goede dj’s die met hun trukendoos hun kunsten aan het publiek gaan vertonen.
DVD opnames DJ Rob & MC Joe
vrijdag 1 oktober 2004
Op Zaterdag 9 oktober zal er een videoclip opgenomen worden van de hit die bekend is onder jong en oud en die geregeld de feesten en optredens bezoeken van DJ Rob & Mc Joe de welbekende hit "The Beat Is Flow". "The Beat Is Flow" de oudere jongeren die bij het horen van deze plaat meteen moeten terug denken aan de top tijd van het oude Parkzicht en de nieuwe generatie die tegenwoordig de feesten bezoeken waar Dj Rob En Mc Joe optreden.
30 oktober 2004
Secret Cinema op Absolute Super Sounds
Humanoize · The future is ours
Mania - Mental Illness Marked By Extreme Obsession
29 oktober 2004
DJ Dazzle op Radio 3FM
Nieuw concept - Medieval Madness
UDF presents Maximum Exposure
28 oktober 2004
Mike S & Katana Back 2 Back
Sounds Of The Underground
27 oktober 2004
Chemistry gaat in hoger beroep
Insomnia - Local Heroes
Total Confusion
Musika Technika zal Club Leidy weer laten zweven
26 oktober 2004
Strictly Hardcore
Sunday Superstars rocking Rotterdam
25 oktober 2004
Dance Alliance Revisited
24 oktober 2004
BVD gaat samenwerking aan met ReSpons
Synergy - A New Era In Sound
22 oktober 2004
Een heel weekend Dance Scene Productions
XCess Profiles Special
21 oktober 2004
Fresh FM
20 oktober 2004
Pandemonium
19 oktober 2004
Studio 4 wordt groter
Xtra Erotic pakt het groots aan
18 oktober 2004
Mastermind Newsflash
Impact
16 oktober 2004
Reborn viert vierjarig bestaan
15 oktober 2004
Rush verhuist naar Marcanti Kingdom
14 oktober 2004
Dj Partyraiser’s Birthday party
13 oktober 2004
Basscontrol – Dedicated Hardstyles
12 oktober 2004
Summer Vibes Xclusive - Goes Tropical
Club Maze - Kweekvijver voor talentvolle DJ’s
Unity blaast nieuw leven in uitgaanscircuit Eindhoven
Cd Release Party ID&T Presents Charly Lownoise
11 oktober 2004
10 jaar Hemkade
Bass NRG - Real oldschool
Sense uitgegroeid tot internationaal spektakel
10 oktober 2004
Nieuw concept - iDJ iPod Party
9 oktober 2004
Ex Porn Star moet Balkenende afplakken
Hellbound CD-Release
Tom Harding Solo
Fight the Virus zoekt enthousiaste jongeren
8 oktober 2004
Q-dance organiseert QrimeTime
Dance to Eden al 12½ jaar The Blueprint of Hardcore
Trance.nu Winter Dance Event voor het eerst in Nederland
7 oktober 2004
Hard Fusion
5 oktober 2004
Montana in Leeuwarden
4 oktober 2004
Tiësto opnieuw in de prijzen
Donderdag
1 oktober 2004
CD release Harder Mach uitgesteld
DVD opnames DJ Rob & MC Joe