Partyflock
 
­ Nederland

HQ XL in het teken van afscheid Melkweg

gepubliceerd door , op
HQ staat voor UK hardhouse en hard zal het gaan op 13 november. Op die dag vindt in de Docklands in Amsterdam de grote versie van de HQ clubavond plaats: HQ XL. Het belooft een legendarische avond te worden. Nog 1 keer zal alles uit de kast gehaald worden om de duizenden HQ en harddance liefhebbers een fantastische ‘pre’ farewell te bieden want na 10 jaar samenwerking verdwijnt HQ uit de Melkweg. Organisator UDC belooft dat op deze locatie het geluid van ongelofelijke en zuivere harde kwaliteit zal zijn!

Het bruisende uitgaansleven van Amsterdam is er één uit duizenden. Nergens in Nederland of ergens anders op aarde is er zoveel diversiteit qua uitgaanspubliek, muziek en uitgaansgelegenheden. De laatste 10 jaar heeft de muziekbranche en vooral de Dance een enorme gedaanteverwisseling ondergaan. Er zijn heel veel spelers op de Dance markt en er komen steeds meer nieuwe bij, maar HQ is nog altijd de enige echte harde clubavond in Amsterdam.

De legendarisch harde clubavond van Amsterdam zal na HQ van 24 december niet langer plaats vinden in de Melkweg. UDC en de Melkweg hebben na bijna 10 lange succesvolle jaren besloten de samenwerking te beëindigen en De Melkweg zal vanaf 1 januari 2005 de programmering zelf gaan doen. Goodbye Melkweg, hello future. Binnenkort maakt UDC bekend waar, harder dan ooit, HQ over enkele maanden zal neerstrijken.

Met het naderende afscheid van de Melkweg in zicht laat HQ zich de komende maanden flink gelden. Allereerst is er de HQ avond op 22 oktober. Tijdens het Amsterdam Dance Event heeft HQ voor deze speciale editie een bijzondere line-up geprogrammeerd: Lisa Lashes, Luke Slater, Lee Haslam, JP, Jon Rundell, Fausto, Darren Kay, Alexander Koning, Rossi en Paul T. Al deze artiesten hebben persoonlijk laten weten het een eer te vinden om aanwezig te zijn in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event. Jon Rundell, van www.trackitdown.net, zal om die reden een éénmalige live download set laten horen, die nog nergens is vertoond.

Vervolgens HQ XL. De locatie is uniek en het geluid zal van onovertroffen kwaliteit zijn: zuiver en hard! Op 13 november wordt de terugkeer van HQ XL in Amsterdam Docklands extra speciaal nu het afscheid uit de Melkweg een feit is. Is 22 oktober een fijne pre party, op 13 november zal HQ in alle opzichten groots en meeslepend worden. Nog 1 keer wordt alles wat er op geluid gebied en decoratie mogelijk is uit de kast gehaald om HQ XL tot een legendarische nacht te maken. Het event is buitengewoon goed bereikbaar, onder meer middels de pont die vanaf Amsterdam CS continu zal pendelen. Alles over het event kun je vinden op www.udc.nl

De allerlaatste HQ in de Melkweg vindt plaats op 24 december. Later hierover meer. Blijf op de hoogte en check www.udc.nl

83 opmerkingen

hier ga ik dus niet mee akkoord en dit is weer 1 van die veranderingen waar IK gewoon niet goed van word!!!! plus nog duizenden HQ-gangers..
de melkweg is thuisfront en HQ hoort daar!!

stampvol elke laatste vrijdag van de maand en goed voor de centen van de melkweg, dus waarom krijgt het een andere locatie ...waarom wordt het contract verbroken met UDC...sukkels, van beide kanten!!!!
laat maar...
ik laat het eerst nog wel bezinken... ook al lukt dat niet!!! fuck zooi

ik kan deze maand niet naar HQ omdat we daarna naar londen gaan duss dan heb ik gewoon geen melkweg HQ meer..... daar ga ik al helemaal niet mee akkoord.... hhhmmmh
ohh ik zie dat ik in december nog 1x mag!!

ik baal gewoon enorm...
sorah
laatste aanpassing
Dit is dus zwaar minder, nu maar hopen dat ze een andere vette locatie in Amsterdam vinden, want daar hoort HQ echt wel thuis.
Werkzaam bij {SHOWLIST location 9723, 6859}
Artiest {SHOWLIST artist 15572, 20013}
Gaat weer helemaal nergens over dit :no:

Sorah heeft gelijk, we hoeven hier niet accoord mee te gaan, na 10 jaar whoppaaa ff een andere locatie :(
 
Tja, ben benieuwd wat de nieuwe lokatie wordt dan maar. Als het buiten Adam is ga ik nooit meer naar een feest van UDC..
het is klote ja dat zeker, ben ook niet blij, maar ja

Kunnen we er iets tegen doen? Denk het namelijk niet, Melkweg wil zijn eigen feestjes gaan organiseren, hmz..... moet nog maar eens zien of dat wat gaat worden....
Misschien gemeen maar ik hoop bijna van niet gewoon omdat ik HQ gewoon in de Melkweg wil houden....

Hopelijk zal HQ ze een nog veel mooiere locatie vinden en zullen we nog vele HQ's samen beleven

The vibe van HQ nemen we gewoon mee, Melkweg of geen Melkweg!

ben trouwens al heel erg blij dat ze wel gewoon nog doorgaan met HQ, want dat zou pas echt wezen, als er helemaal geen HQ meer zou zijn....
laatste aanpassing
Zo, ik val spontaan ff van m'n stoel! Godverdegodver!!!! Tis en blijft een GOUDEN concept in een GOUDEN lokatie en daar moeten ze niet steeds aan gaan zitten pielen! Eerst dat gezeik met die techno, dan Tom en JP om en om, dan een andere lokatie. Uitgesloten, KAN NIET!
zo ik heb gesproken..........*snif*
 
Bla....zwarte dag :(

Hoop alleen dat HQ nog wel UK HH blijft en dat ze nu niet alle HH eruit gaan knallen en helemaal overgaan op harddance...

Bleg...kut dag

En ik vind "we are coming home" nu wel errug ongepast bij XL....:( *sob*
laatste aanpassing
HQ niet meer in de melkweg ? hmmmm damn shame !
Zou het helpen als Melkweg hun eigen hardhouse feestjes wil gaan organiseren om dan allemaal collectief niet te gaan?

Of ben ik nou heel erg?
Petitie naar de Melkweg?

Gaan we allemaal in het zwart in december?
nou weet je wat het is, denk ik.....
ik ben zo dol ......
by the way... ik ben totaal geen zeikerd en ga nooit ergens lang over door, maar nu moet ik het gewoon nog even kwijt....!!!

ik ben zo dol op de melkweg, lekker klein, super gezellig, warm sfeertje.... niet te duur en jaa gewoon heerlijk nus, in de binnenstad..
relaxed personeel (ik heb in ieder geval nnoit ruzie met ze ;-) )

en jaa..dat was em weer hahaaaaa
ik hou er over op,
ik ga nu nog 2 maal proberen te genieten van HQ...ook al kan ik aankomende keer eigenlijk niet,,,, nu moet het wel


en dan is het alweer volgend jaar....
fuck them!!
snik kusssie lieve mensjes
en nog even wat.... voorheen hield ik echt bijna alleen maar van techno, ik ging gewoon met vrienden die eigenlijk alleen loss gingen als er goede techno werd gedraaid... maar toen ik 4 jaar denk ik ... terug HQ ontdekte:
was ik helemaal verkocht.... niet eens de muziek deed me helemaal loss gaan maar alles bij elkaar!!!

de eerste jaren gebruikte ik niet eens drugs, moet je voorstellen...helemaal loss alleen op de sfeer muziek en mensen...
(nu wil ik nog wel eens een herbeltje of een ander klein gekmakertje gebruiken..... (ander topic denk ik)
maar zo goed is HQ gewoon!!!!!!11


nu hou ik echt op ;-)
ciao !!!
Lekker waardeloos dit!!!! De vetste clubavond en de Melkweg was juist zo relaxed...

Hopelijk blijft het wel in Amsterdam.
laatste aanpassing
"We are coming home".. Zou NDSM de nieuwe maandelijkse locatie van HQ worden? :P
Wat een fantastische zelfbevlekking weer voor onze hoofdstad.... :zwarekots:


ik schijn nogal wat gemist te hebben.. :vaag:
Artiest Floater
misschien op zaterdag dan kan ik ook wat vaker gaan!!!
zullen we donderdag dan met zijn allen gaan staken? ik ga kijken of ik alle chauffeurs en machinisten van het OV ook zo ver kan krijgen. dan zul UDC het voelen!
hou de kranten in de gaten.

okay effe serieus. vet balen dus. ik snap ook niet waarom ze het doen. de sfeer van melkweg heb je niet in de truttige clubs zoals xtra large en powerzone of welke club in amsterdam ook. de enige reden voor dit soort beslissingen zijn omtrent de euri's natuurlijk.

wat het meest in de buurt komt van de melkweg qua sfeer is paradiso. dan zou ik er nog wel heengaan dan.5 minutn van de melkweg dus dat moet geen punt zijn.
 
Gewoon iedere laatste vrijdag van de maand HQ in de Docklands van 21:00 tot 7:00 uur. :devil: :bounce:

Nou ja, gewoon hopen dat het in Amsterdam blijft. Het zou idd echt balen zijn als het ergens anders gaat plaats vinden.
laatste aanpassing
Waaaaaat neeeeeeeeeee

Damn zat het bericht met open mond te lezen .... HQ en de melkweg horen bij elkaar zoals de zon en de maan bij elkaar horen.

Damnnnnn

Gaan we allemaal in het zwart in december?


Nou hier zie ik een opmerking waar ik wat aan heb. Daar ben ik inderdaan voor.
Moeeeehoeoeoeoehoeoeoeoeoe :cry:

Erg jammer dit. De Melkweg is zo'n fijne tent om een feestje te vieren :yes:
Lekker simpel, goede sfeer en HQ hoort daar gewoon.

Ik ben erg benieuwd of de nieuwe locatie een soortgelijk gevoel zal geven.
Hoe dan ook, ik ben het met Daaan eens:
The vibe van HQ nemen we gewoon mee, Melkweg of geen Melkweg!
 
nou nou wat balen zeg!
De sfeer op een feest wordt bepaalt door de muziek en de mensen maar zeker ook door de lokatie en het personeel...
Altijd top in de Melkweg,nog nooit een ruzie mee gemaakt,personeel altijd vriendelijk...
Ik vrees dat we ons erbij neer moeten leggen en afwachten....
Ga nu zeker 22oktober!(wilde eerst niet gaan i.v.m. HHA 23okt)
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
zullen we donderdag dan met zijn allen gaan staken? ik ga kijken of ik alle chauffeurs en machinisten van het OV ook zo ver kan krijgen. dan zul UDC het voelen!
hou de kranten in de gaten.

:respect: voor Jim hahahah :D

Maar ik snap de drukte eigenlijk niet die erover gemaakt wordt mensen.. een goed feest kan overal, daar heb je niet een "speciale" zaal voor nodig. Waakzaamheid is ook niet de meest speciale plek en ik hoorde na HR dat veel mensen er een HQ gevoel aan hadden overgehouden. Dus... need I say more? Dacht t niet :) HQ blijft in leven en dat is het belangrijkste. Al wordt t in Gronigen gegeven, dan nog zou het HQ blijven. Ik heb gesproken, uch :D
 
Ja de Waakzaamheid,zat ik ook aan te denken!Kan je wel een beetje met de melkweg vergelijken!
maar uh Groningen.....is wel een heel eind fietsen hoor!hihi
Hahaha nou nee Groningen gaat idd wel iets te ver, dan zou ik er bijna 8 uur over doen om heen en weer te gaan.. Maar Waakzaamheid doen ze niet, trust me. Ik neem aan dat t gewoon in de binnenstad van Amstedam blijft, de vraag is alleen nu: waar?
 
Ik hoorde dat we dat vandaag zouden horen....(rare zin..)
Misschien wel in de Bolle Jan...hahaha
laatste aanpassing
Inderdaad behoorlijke F(*k zooi.
Heb het al in meerdere topics gepost, maar ik stel voor dat iedereen op kerstavond een rouwband draagt:(
Ga nu zeker 22oktober!(wilde eerst niet gaan i.v.m. HHA 23okt)

(Y) Top Mar10tje!! Heb je er ook zo'n zin in??


Misschien wel in de Bolle Jan...hahaha

Hahaha, dan past de harde kern er in en dan is de tent vol! :yes:
 
Ja krijgen we allemaal een VIP bandje...
Ja heb er wel zin in maar had bewust gekozen om vrijdag niet te gaan want was de vorige HHA wel erg zwaar,maar goed nog 2 x HQ in de Melkweg mag je niet missen..
Leuk dat jij er ook weer bent!!
(k)
:cry:

R.I.P.

HQ is de melkweg en de melkweg is HQ

:cry:
Dit is echt minder,zal mij benieuwen waar ze naar toe gaan.

Ze kunnen wel hard en zuiver geluid beloven op hqxl maar dat zal het wel niet worden vanwege de wetgeving daar in die omgeving.

Awakenings is daar wel zuiver maar het geluid is niet hard,dus lijkt me sterk die belofte.

Wat zal de melkweg nu gaan plannen?
 
FUcked up!!
Melkweg had echt een goed sfeertje! Vraag me af waar dat nog meer te evenaren is
De sfeer van HQ@de melkweg zal nooit meer evenaart worden. :(

Dit persbericht is weer van UDCs gebruikelijke lage standaard. Ergens tussen de goedkopen plugs voor komende HQ en HQXL door lees ik dat HQ uit de melkweg verdwijnt omdat UDC en de Melkweg hun samenwerking verbreken en dat de Melkweg de programmering zelf gaat doen. Dit wekt meer vragen op dan het antwoorden geeft:

Waarom is de samenwerking verbroken?

Waarom krijgen we dit zo laat te horen?

Wat voor feest gaat de melkweg zelf programmeren?

Volgens welk concept gaat UDC verder?

etc,etc,etc
laatste aanpassing
 
:'(
HQ gaat verder op een nieuwe locatie en (hopelijk) in Amsterdam

Dat staat er toch ook dat ze in januari harder en groter terugkomen

Dusseh

BRING IT ON!!!
helaas melkweg is zeker een goeie tent en dat zal wel minder worden nu HQ weg gaat :(
show us the new place!!!
jahhhhhhhhhhhhhhhhhh marietje en ellepet zijn erook!!!!:bounce: :bounce:
 
jaaahhhhh en Zwitsal ook........(of schrijf je dat met een s?)
Jij moet het weten want jij bent de wijze man onder ons....
 
in de buurt komt van de melkweg qua sfeer is paradiso


kans bestaat dat dit ook de nieuwe lokatie wordt:)

zal in dat geval de melkweg niet missen met de te drukke bar, uitvallende platenspelers en dat ellendige maandkaartje (oh ja, dat is bij de para ook zo)
 
Awakenings is daar wel zuiver maar het geluid is niet hard,dus lijkt me sterk die belofte.

>> en maar goed ook, knoerthard hoeft van mij niet, ik waardeer mijn trommelvliezen namelijk
 
Dit persbericht is weer van UDCs gebruikelijke lage standaard. Ergens tussen de goedkopen plugs voor komende HQ en HQXL door lees ik dat HQ uit de melkweg verdwijnt omdat UDC en de Melkweg hun samenwerking verbreken en dat de Melkweg de programmering zelf gaat doen. Dit wekt meer vragen op dan het antwoorden geeft

Dit is niet door UDC geschreven, me dunkt (but if im wrong, please correct me)
Ik ben helemaal geen fanatieke HQ ganger, maar dit is idd wel erg jammer jah!!! Sinds 4 jaar vermaak ik me bij elke HQ wel. Melkweg is voor dit soort feestjes een perfecte locatie.. Lekker klein, gezellig!
Maar ja.............. :S
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Schrok er vannacht nog zwetend van wakker. Hoopte nog even dat alles bij een nachtmerrie zou blijven maar nu lees ik het weer op PF... het is waar!!!! :frusty: :(:( :frusty:

Anyway, het succes van HQ is voor een groot deel te danken aan de lokatie! Het is gewoon sick dat die samenwerking nu stopt! Ik hoop echt dat er een passende(!) lokatie in Amsterdam wordt gevonden. Als het buiten Amsterdam wordt zie ik het trouwens somber in. Kijk maar naar HQ in de voormalige club 'O' en in Rotterdam...
laatste aanpassing
jammer.. :cry: was m'n eerste feestje 6 jaar terug, daarna er niet meer weg te slaan..
helaas melkweg is zeker een goeie tent en dat zal wel minder worden nu HQ weg gaat


Mag ik dit zo lezen dat de Melkweg dus minder goed wordt omdat HQ weggaat?

Zo ja:

:respect:

Laten we daar vanuit gaan, is een leukere manier om het te bekijken :yes:
ik zou het erg slecht trekken (lees jaloers) als het geluid bij UDC opeens wel snoeihard kan in die NDSM.. Hoop het natuurlijk wel, want dan mogen wij met o&n ook eens hard :)

Ben benieuwd!
Dan hoop ik dan weer voor jullie dat het inderdaaan hard os het geluid en dat jullie het dan ook krijgen bij oud en nieuw :yes: :yes:

Vraag me trouwens best af hoe een Shockers of Innercity dat dan regelt, woon iets van denk 20 minuutjes lopen van de Rai af en die feesten hoor ik ook altijd, doe ik toch ook niet moeilijk over o:)
 
ander stadsdeel, andere deelraad daaan:)
goed nieuws, door mijn overtuigingskracht en vocabulaire kunsten heb ik vrijwel iedereen van het OV zover gekregen dat ze staken.UDC zal de kracht van het volk nu meemaken. (aleen amsterdam wil niet meedoen vreemd genoeg.)
@ Jim_Justice...helemaal top man!!!! Let's show them!!

On topic:

Dit las ik in de 3 voor 13 VPRO nieuwsbrief over HQ en Melkweg gedoe...

De maandelijkse hardhouse avond HQ verdwijnt uit de Melkweg. De popzaal wil op de HQ-avond zelf een cutting edge feest gaan programmeren. Organisator UDC zoekt naar een andere locatie voor de hardhouse avonden, maar verwacht een stop van enkele maanden.
Tien jaar lang is de Melkweg gastheer geweest van het maandelijkse hardhouse avond HQ. Maar aan het eind van dit jaar scheiden de wegen van de Melkweg en organisator UDC (United Dance Company). De popzaal wil op de vrijdagavond zelf een feest organiseren en dus moet HQ uitwijken naar een andere locatie. Het hardhousefeest komt hierdoor enkele maanden stil te liggen.

UDC vindt het jammer dat HQ na december de Melkweg moet verlaten. “De HQ is nog de enige echt harde clubavond in Amsterdam. De Melkweg wil nu zelf een hard feest organiseren. Wij bieden dat en op zich willen wij daar niet weg”, zegt event manager Serjo Aronson. Volgens hem is het voor de Melkweg voordeliger om zelf een dergelijke avond te programmeren. “En ze hebben meer vrijheid.”

De Melkweg bevestigt het verhaal van Aronson. Tegelijkertijd is het onduidelijk wat er in 2005 voor feest komt. “We weten nog niet precies wat er gaat gebeuren en wie het gaat organiseren”, aldus een woordvoerder. Volgens UDC komt er een zogeheten cutting edge avond op de vrijdagen dat HQ stond geprogrammeerd. UDC is op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en verwacht daardoor enkele maanden stil te liggen.

Tijdens het Amsterdam Dance Event heeft UDC in de Melkweg een speciale editie van HQ belegd met artiesten als Lisa Lashes, Luke Slater, Lee Haslam en Alexander Koning. Op 13 november is in de Docklands in Amsterdam de HQ XL, die in het teken zal staan van het afscheid in de Melkweg. De laatste HQ in de Melkweg is op 24 december.
Had er wel al een topic over gelezen.

Maar het nieuws komt hard aan!

Melkweg is HQ, Vergeet nooit dat ik er 5 jaar terug voor het eerst was.
Het sfeertje, de Hardhouse sound, en een toplocatie.
jah ga zekers proberen om er de laatste keer bij tezijn. :)
 
Artiest Flash-Back
Jammer hoor,heb veel flashbacks bij die tent!
:no: NEEEEEHHHHHHHH KUNNEN ZE NIET DOEN HQ UIT DE MELKWEG :@
(n)(n)(n) BAAAlEN :no:
:no:
:no:
 
'een andere harde clubavond'

waarom denk ik al te weten wat dit inhoudt?
mss een hardstyle avond...das in...
of wacht Jump raakt nu ook trendy...
maar mss jatte ze gewoon heel het hq concept...

Ik ben 1 keer op HQ geweest (is zo'n gedoe as je helemaal in het zuiden woont) en vond het geweldig.. Ik snap dat niemand wil dat het weggaat bij de melkweg, maar wel een beetje egoistisch :p

Ik zou het niet verkeerd vinden als hq eens wat dichter bij huis kwam..(voor mij dan..)

Ik ben zeker wel aanwezig op HQXL
laatste aanpassing
guys it won,t be harder night it a slasa night. we where being cheeky when we said cutting edge.... fuck em
laatste aanpassing
:vaag:
Are u serious Danny??

I thought de Melkweg already hosted a salsanight on thursdays.....
 
Beetje jammer weer allemaal:-(

Onze stad, onze Melkweg, HQ een Amsterdams feestje( uiteraard iedereen van buiten amsterdam minimaal net zo welkom ) dat thuis hoort in onze melkweg.

Waarschijnlijk is dit weer zo´n move van de melkweg om niet te commercieel te willen worden of zijn, want kan niet geloven dat dit vanuit UDC is besloten. Kan er een hoop over zeggen, vind het klote, maar het feit blijft dat amsterdam en ook de melkweg weer een feest armer is dat zich meer dan bewezen heeft succesvol te zijn. Met trouwe bezoekers en naar mijn mening een altijd even relaxste sfeer.

Hoop dat UDC opzoek zal gaan naar een nieuwe lokatie in Amsterdam, maar heb er een hard hoofd in en kan het ze niet kwalijk nemen als ze dat niet doen.

Keep up the good work UDC!

HQ the best.

Moest ik even kwijt!
guys it won,t be harder night it a slasa night. we where being cheeky when we said cutting edge.... fuck em


SALSA???

OMG




Steek die tent in de hens!!! Heb er nu toch niets meer aan

Misschien wat voor driekoninginnen als we de kerstbomen gaan verbranden o:)
laatste aanpassing
En ik ga pas een jaartje naar HQ en ik heb t altijd zo naar mn zin in de Melkweg!!!
Huil huil snik snik...
Dit is niet eerlijk!!!!

:-(
not any more it on fridays next year.same dates as hq...go figure!
 
pff beetje jammer dat wel maar hoop dat ze een leuke andere lokatie vinden.. met een iet wat grotere ruimte..
:cry: *Cubic klampt zich vast aan HQ, voortgesleept over de grond richting de uitgang van de melkweg......* :cry:
Best een goed idee. Als we nou in December allemaal niet weggaan als het afgelopen is. Gewoon blijven zitten :@

Komt mooi uit, hoef je ook geen kerst te vieren met je familie de dagen erna ;p
Bah HQ moet gewoon in de melkweg blijven snik snik
 
om 1 of andere reden zie ik nog wel de humor van een salsaavond in als vervanger *proest*

(maar inderdaad, er is toch al een salsaavond?...)
Best een goed idee. Als we nou in December allemaal niet weggaan als het afgelopen is. Gewoon blijven zitten

Komt mooi uit, hoef je ook geen kerst te vieren met je familie de dagen erna


:yes: Ik doe mee! Ik doe mee! :yes:

*brengt de benzine en lucifers terug naar de winkel, gelukkig heb ik de bon nog ;p*
Ik denk dat de kerstdagen nog wel eens heel gezellig kunnen worden dit jaar ;)
Dit is echt niet te geloven :no:

Melkwas = HQ ...
damn... erg jammer...

nou, dan moeten we er vrijdag maar zo'n groot feest van maken dat ze zich gaan bedenken.....
Melkweg = :jaja:

HQ = :Respect:

Melkweg zonder HQ = :dood:
laatste aanpassing
 
Erg jammer dit, vond het een leuke lokatie en lekker dichtbij maar helaas!! :(
 
Melk weg, HQ blijft! UK HH Never dies!!!
Melk weg, HQ blijft! UK HH Never dies!!!


:yes:

WE WILL CONTINUE!!!
n het geluid zal van onovertroffen kwaliteit zijn: zuiver en hard!


Dit is volgens mij zo goed als onmogelijk met die schrale regels die in dit steedsdeel van toepassing zijn....

Denk aan Awakenings...
laatste aanpassing
 
Idd Awake met pinksteren.. :S
Zwaar triest, kwamen toen zelfs nog meten..
Zo zacht als dat had ik het geluid nog nooit ergens horen staan
 
Als het geluid net zo is als tijdens de set van Lab4 met Impulz outdoor, dan ben ik snel vertrokken. Want dat was echt een zielige vertoning.

Maar wel positief blijven denken hoor.