Partyflock
 
­ Nederland

Charizzma

gepubliceerd door , op
Alweer 1 jaar is het geleden dat Charizzma het levenslicht zag en ondertussen hebben meer dan 4000 bezoekers de voorgaande 7 edities bezocht. Beginnend in de locatie Dooworld Almere bleek dat al snel te klein te zijn waardoor er uitgekeken moest worden naar een grotere, betere locatie. Als enige hiervoor in aanmerking komende was het Almere Events Centre aan het Festivalplein te Almere. Dit is dan ook de thuisbasis geworden van haar feesten, en zoals het adres al aangeeft zijn dat de passende ingrediënten voor een avondje Charizzma.

Charizzma heeft het afgelopen jaar bewezen niet zomaar een evenement te zijn en is dan ook in Almere en omstreken uitgegroeid tot een echt Festival. Afgelopen zomer heeft zij dan ook een groot strandfeest weten neer te zetten op het Almere strand dat ruim 900 bezoekers trok.

Op 01 december a.s. zal het 1 jarig bestaan een feit zijn en zal geheel in het teken staan van de vaste waarden van Charizzma. Normaliter worden er altijd gast dj's geboekt, maar dat zal dit keer anders zijn. Waren het op voorgaande edities onder andere Jean, Artento Divini, Spider, Jurgen en Eric van Kleef, dit keer zal de gehele nacht worden muzikaal voorzien worden door de vaste residents.

Maar er is meer te vieren deze nacht... Resident El Toro zal deze nacht zijn verjaardag vieren en zal prime-time zijn kunsten gaan vertonen. Wees dan ook verzekerd van de lekkerste club en club-trance knallers zoals alleen hij dat kan. Naast El Toro kan je uiteraard ook volop genieten van Bas Klanderman en DJ José. Laatst genoemde beleefde onlangs nog zijn release party van zijn nieuwste single op Charizzma en heeft die nacht wederom bewezen nog volop in de schijnwerpers te staan. Vanuit heel Nederland waren fans naar Almere toegestroomd om dit mee te maken. De avond zal in gepaste stijl worden geopend door JeffreyT met zijn allerbeste grooves!

Actie;
Speciaal voor het 1 jarig bestaan is er een leuke actie in het leven geroepen. Iedereen die voor middernacht binnenkomt hoeft geen entree te betalen! Zie dit dus als een uitgelezen mogelijkheid om zelf te ervaren wat anderen al vinden!

De deuren zullen om 23.00 uur opengaan en pas om 05.00 uur sluiten. Kaarten kosten in de voorverkoop E. 10,- en kunnen op de website (www.charizzma.nl) worden besteld. Kaarten aan de deur zullen E. 12,50 bedragen. Wel moet je 21+ zijn om toegelaten te worden. Het Almere Events Centre bevindt zich aan het Festivalplein 3 te Almere en biedt ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Voor meer info: www.[party=98581].nl / www.[party=98581].hyves.nl

1 opmerking

 
jos dit word weer knallen