Partyflock
 
­ Nederland

Erotixx
The xxtra hot christmas edition

gepubliceerd door , op
Erotixx
1 november 2007
FeestErotixx · The xxtra hot christmas edition
Datumzaterdag 22 december 2007
LocatieMatrixx
Zaterdag 22 december: The XX Hot Christmas Edition! Met ubervet entertainment - grootser dan ooit - en een line-up om elkaar bij af te likken: Rank 1, Jean, Eric van Kleef, Jochen Miller en Randy Katana.

The XXX christmas edition, zo zou je deze Erotixx ook kunnen noemen. Waarbij de dubbele XX staat voor alles dubbelop. Deze Erotixx gaat geschiedenis schrijven als één van de mooist gedecoreerde feesten ooit in de Nijmeegse club. Dat is de crew van Erotixx ook wel aan zichzelf verplicht, want het ondeugende feest trekt steeds meer publiek en ook nog eens van steeds verder weg. Niet zo gek natuurlijk, want dit is nou één van die zeldzame party’s waar het niet alleen maar gaat om de gevoelige contacten, maar ook om een lekkere line-up gaat. Want te vaak lijkt de line-up de sluitpost van menig erotisch feest. Niet bij The Matrixx dus, en zeker niet bij deze Christmas Edition op zaterdag 22 december.

Want maar liefst zes van de beste house-trance DJ’s stellen hun kerstvakantie even uit om in The Matrixx te kunnen draaien. Waarbij maar weinig gezegd hoeft te worden over deze heren.

Rank 1 zijn al jaren de toonaangevers als het gaat om hedendaagse trance, zonder te vervallen gemakkelijke loopjes en melodietjes. Rank1 is trance op zijn allerbest - zonder ook maar één vleugje stof.

Tja, en dan DJ Jean... de man-met-de-pet is eigenlijk nooit weggeweest, en dat heeft hij te danken aan de capaciteit zichzelf steeds weer opnieuw uit te vinden. Ook hij is bepaald niet blijven hangen in de RoXy-sound van toen, maar heeft house een nieuwe draai gegeven - waarbij zijn showmanship natuurlijk allesbepalend is geweest.

Tot slot het illustere trio Eric van Kleef, Jochen Miller en Randy Katana, alle drie zeer bedreven in het laten zweten van een volle zaal - met eigentijdse uptempo en uplifting house & hardtrance. Laat het maar aan deze heren over om van Erotixx net even dat betere feest te brouwen.

Kort nog even over de decoratie en de acts:. Zoals gezegd, pakt The Matrixx heel erg dik uit, en komen de oren en ogen straks visueel overprikkelt naar buiten. Gewoon een echt vette editie met heel veel entertainment en show, plus die top line-up. Wat houd je tegen?

5 opmerkingen

Aanwezig :bounce: Hopend wordt deze Erotixx weer net zo goed als de vorige keer.
 
Ziet er goed uit! Ben nog aan het twijfelen :bounce:
Aanwezig...
Kan er allicht nog een Kerstdate uit slepen
 
Leuk voor kerst :)