Partyflock
 
­ Nederland

Trance a holic

gepubliceerd door , op
Trance a holic
30 oktober 2007
Vrijdag 16 November zal de eerste editie van Trance A Holic plaats vinden in de Generation in Warmond. Dit feest zal compleet in het teken staan van de hedendaagse Trance scène. Met namen als:

- DJ Antiphus
- DJ Misja Helsloot
- DJ JOOP

weet de organisatie van Trance A Holic gelijk een super line-up neer te zetten om deze editie tot een succes te maken.

Voor de heren zelf zal dit een leuke afwisseling zijn van het normale, drukke programma van de drie. Met recente optredens op Sensation Black en Trance Energy 2007 weten alle drie de dj’s heel goed hoe je een feest tot een succes brengt.

DJ Antiphus is een ervaren dj. Als je dan ook zijn geschiedenis erbij neemt, zie je optredens op Mystery Land en Dancetour 2007 staan. Een DJ met toch al wat grote feesten achter zijn naam staan. Antiphus draait voornamelijk Trance met afwisseling naar Electro, Techno en Club.

DJ Misja Helsloot is toch al wat bekender in de dj wereld. Met optredens op de Rotterdamse Dance Parade, Dance Valley en het bekende Trance Energy heeft deze dj toch al een flinke naam voor zichzelf opgebouwd. Misja richt zich volledig op Trance met een uitschieter naar Progressive.

DJ JOOP heeft zijn naam al lang bewezen met zijn recente hit “The Future” en de verschillende optredens die Joop geeft over de hele wereld, met bekende festivals als Sensation Black, Trance Energy 2007, Mystery Land en Dancetour 2007 heeft Joop echt een flink erelijst opgebouwd. Joop draait voornamelijk Trance, Hard Trance, Tech Trance en Techno.

Voor vele bezoekers zal dit echter de eerste keer zijn dat de naam Generation opduikt. Dit Jongerencentrum in Warmond heeft de laatste tijd flink aan de weg getimmerd en is al een behoorlijke naam voor zichzelf aan het creëren. Met feesten van Underground Shock en dj’s als Joop, Misja en Isis komt de organisatie op dit moment zeker geen aandacht te kort.

Het pand zal vanaf 20:00 uur open zijn en uiteindelijk om 21:00 uur beginnen met het feest wat tot 02:00 uur door zal gaan. Kaarten zijn voor €10,- te bestellen via Internet en aan de deur voor € 15,- verkocht worden.

10 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
woei 8)
Word een super feest .... van 8 tot 9 staat er nog een dj in de line up om het feest even op te warmen ;)
Oeps ... je hebt gelijk. Poster word vanavond aangepast. Powered by is nog niet ingevuld omdat we nog bezig zijn met wat sponsors ;) dus dat komt nog !!
Artiest {SHOWLIST artist 48703, 33292}
We gaan weer helemaal los:P Ik zal wel wat beukende house draaien om een beetje aan te sluiten bij deze trance dj's :) Maar dat gaat vast wel goed komen denk ik zo:D
Uitspraak van Jay G op dinsdag 30 oktober 2007 om 10:48:
Staring = Starring

sjezus :P hehe
 
jeh meng joop da bomba dikke vette stylow meng woohoo
Uitspraak van Jay G op dinsdag 30 oktober 2007 om 10:48:
Staring = Starring

en Powered by: Y-Catch Agency??

Slordigheden op de flyer

Moet je zo de poster maar is bekijken .... als PartyFlock mijn nieuwe poster upload :)