Partyflock
 

5 Jaar Soixante Neuf

gepubliceerd door , op
5 Jaar Soixante Neuf
14 september 2007
FeestSoixante Neuf · 5 Year Anniversary
Datumzaterdag 29 september 2007
WinactieSoixante Neuf actiegesloten
LocatieSinners
Zaterdag 29 september is het zover. Dan bereikt het gezelligste evenement van Amsterdam Soixante Neuf een leeftijd die bijna geen enkel feest weet te behalen. Soixante Neuf viert die dag haar jubileum; haar 5-jarige bestaan. En op zo'n dag moet uiteraard gefeest worden. Dus zorg dat je erbij bent. Je wilt toch ook na negenenvijftig edities, honderden deejays, honderdduizenden platen en tienduizenden bezoekers, niet hèt jubileumfeest der feesten missen?!

Soixante Neuf is het event dat man en vrouw al bijna 5 jaar geeft wat ze willen. Dus kom de 29ste en be satisfied. Om het feest tot een spectakel te maken hebben we 14 deejays en 4 vocalisten die in de afgelopen 5 jaar de revue zijn gepasseerd ingeschakeld om het dak eraf te laten gaan. Aardbeien met chocolasaus, champagne en free gifts zijn ervoor diegenen die voor middernacht de dansvloer onveilig maken. Uiteraard heeft de organisatie de juiste dames gevonden om het aan jullie te serveren. En ladies, zijn jullie klaar voor een gezellige "Girls-Night-Out" op één van de weinige feesten waar je nog gerespecteerd wordt? Lekker gezellig de stress van de werkweek van je afdansen met hem of haar. It's all about just having fun. Maar geniet met mate. Het werkt verslavend.

Op zaterdag 29 september zullen alle djs een set van ongeveer 45 minuten draaien en jullie meenemen langs alle muzikale hoogtepunten van de afgelopen vijf jaar. Als slagroom op de aardbei, heeft de organisatie twee mcs/vocalisten duo's die het dak eraf zullen laten gaan. En er zijn meer verassingen voor jullie in petto. Klik hier voor de volledige line up hier.

Al deze ingrediënten en natuurlijk het feit dat een clubavond maar een keer in het jaar haar verjaardag viert, maken dat jij hierbij moet zijn. Om de crew te feliciteren met dit heugelijke feit of gewoon om te genieten van de muziek, de sfeer, de oude of nieuwe bekende of om een drankje met wat lekkers erbij. Wees welkom op zaterdag 29 september. De organisatie van Soixante Neuf & de gehele Sinners-crew kijken er naar uit je te begroeten en samen met jou te toasten op een succesvol verleden en een zonnige toekomst!

4 opmerkingen

een leeftijd die bijna geen enkel feest weet te behalen. Soixante Neuf viert die dag haar jubileum; haar 5-jarige bestaan.

kan er zo 10 opnoemen in verschillende gernes :P
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Remco op zondag 16 september 2007 om 10:05:
kan er zo 10 opnoemen in verschillende gernes

je bedoelt genres :P
het staat er nog, had het meteen al aangepast :P

Maarja...feit is wel dat dit een "dertien in een dozijn" nieuwsbericht is :gaap:
Uitspraak van Remco op maandag 17 september 2007 om 00:27:
dertien in een dozijn

hoeveel?