Partyflock
 

Fabulous
Extrema en Art of Dance gaan bijzondere samenwerking aan in vernieuwde Brabanthallen

gepubliceerd door , op
Fabulous
11 september 2007
FeestFabulous · Welcome to the Fabulous side of life
Datumzaterdag 1 december 2007
WinactiesFabulous actiegesloten
Fabulous actiegesloten
LocatieBrabanthallen Site
Zaterdag 1 december zal het hart van de danceliefhebber sneller gaan kloppen. De rode loper gaat uit en als echte beroemdheden zullen bezoekers van het nieuwe evenement Fabulous door de poorten van de Brabanthallen een wereld binnenstappen waarin iedereen een ster is!!! Limousines rijden af en aan, de champagne vloeit rijkelijk en er wordt gefeest als nooit tevoren… Welcome to the Fabulous side of life. Welcome to Fabulous.

Fabulous is het resultaat van een opvallende samenwerking tussen uiteenlopende partijen uit de dance-evenementenbranche, te weten de dance-promotor “Extrema Network”, collega-organisatie “Art of Dance” en ook de Amsterdamse club “Panama” support de samenwerking met haar kennis en netwerk.

Als een van de grootste binnenfestivals van Nederland zal Fabulous een capaciteit omvatten van 15.000 bezoekers en plaatsvinden in de vernieuwde Brabanthallen te ’s Hertogenbosch.

Extrema Network is de organisator van succesvolle concepten zoals 'Extrema Outdoor’ en jongstleden nog de 3e editie van het ‘Solar Weekend’ festival. Tevens staat ‘Extrema NYE’ als eerstvolgend eigen evenement op het programma. Extrema Outdoor was afgelopen juli voor het 5e jaar op rij uitverkocht met 30.000 bezoekers. Extrema Network’s tweede zomerfestival van het jaar is Solar Weekend en staat na 3 afleveringen garant voor een ongedwongen en intieme sfeer met veel ruimte voor creativiteit en expressie verzorgd door verschillende kunstenaarscollectieven en de bezoeker zelf.

Art of Dance is een organisatie met diverse brede concepten van dance tot popconcerten. Tevens is het ondeugendste festival van Nederland ‘Pleasure Island’ van de hand van Art of Dance. Pleasure Island vind plaats binnen de stadsgrenzen van Amsterdam waar sfeer, decoratie, show en entertainment centraal staan. Een andere succesverhaal is het ‘Free Festival’ in Almere. Dit festival is het grootste gratis dancefestival van Nederland met 15.000 bezoekers en een line-up bestaande uit Nederlandse top-dj’s.

Alle partijen hebben een eigenwijs karakter en een sterke onderlinge chemie. Deze chemie zal met Fabulous uitmonden in een eigentijds concept waarin totaalbeleving van dance en lifestyle centraal staan.

Fabulous is een high quality productie waar elke bezoeker VIP is. Service staat voorop in een stijlvolle decoratieve omgeving met zowel een brede muzikale programmering als een royaal entertainmentaanbod met een knipoog. Er zullen 5 area’s zijn die qua muziekstijlen zeer uiteenlopend zullen zijn. Van funky house naar techno, live-acts uit bijvoorbeeld de electro- of hiphophoek, afgemaakt met progressive en techhouse en trancy house.

De organiserende partijen hebben inmiddels laten weten zeer verheugd te zijn met de samenwerking en de mogelijkheden die Brabanthallen biedt voor Fabulous. Binnenkort zullen de eerste grote namen bekend worden gemaakt.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Tickets kosten € 39.50 ex. fee en zijn te koop via www.fabulousworld.eu en op deze website zal in de toekomst natuurlijk alle info te vinden zijn omtrent het evenement.

12 opmerkingen

Kan interessant zijn :jaja:

Dr. Lektroluv
Chris Liebing
Boys Noize
?
Benieuwd naar de line-up :jaja:
Doe mij maar gewoon Thunderdome op 1 december :p. Keus is makkelijk gemaakt ondanks dat het een thuisfeestje is. 27 oktober gaan we wel los in de Brabanthallen :bounce:
 
Werkzaam bij Be Yourself
Artiest {SHOWLIST artist 2128, 4680, 8252, 34748}
:cheer:
Dit heeft wel potentie :bounce:
precies als je naar een feest gaat in de brabanthalle ga dan naar Thrillogy da is ckr beter
Artiest Nevz
Uitspraak van Robo13 op woensdag 12 september 2007 om 16:31:
als je naar een feest gaat in de brabanthalle ga dan naar Thrillogy da is ckr beter

lol, wat een vergelijking.
Het heeft even geduurd maar vandaag zal er een persbericht verschijnen waar de eerste namen van Fabulous bekend gemaakt zullen worden.
Nog even geduld dus……..
Uitspraak van de Bami op woensdag 12 september 2007 om 12:25:
Doe mij maar gewoon Thunderdome op 1 december . Keus is makkelijk gemaakt ondanks dat het een thuisfeestje is. 27 oktober gaan we wel los in de Brabanthallen

Thunderdome is leuk voor 16 jarige jongetjes...
Dit is togh wel HET feest...
aii aii aii..
FIP KAARTEN BINNEN!!
chris liebing en speedy j met een collabs sessie gewoon geweldig beter bestaat niet echt niet