Partyflock
 
­ Nederland

Civilized?

gepubliceerd door , op
Civilized?
19 augustus 2007
Vanaf 31 augustus zal elke laatste vrijdag van de maand Escape deLux het decor zijn voor een nieuw techno concept genaamd “Civilized?”.

Civilized? wordt georganiseerd door de gelijknamige organisatie, die opgericht is door Jan Boekel (Sean Matters) en Kole Leyen (Surgeles). Civilized? staat voor kwaliteit, en garandeert elke maand de crème de la crème uit de nationale en internationale techno scene. Artiesten worden zo min mogelijk beperkt in hun artistieke vrijheid, wat inhoudt dat niet stug wordt vastgehouden aan de standaard voorgeplande line-up. Deze vrijheid zal het beste in onze artiesten (zowel dj’s als live acts) bovenbrengen, en verrassende combinaties op gaan leveren.

Per editie garandeert elk affiche een mix van de huidige nationale als internationale techno grootheden. De line-up’s voor de eerste 4 edities zijn inmiddels ingevuld, en zullen menig liefhebber tot de verbeelding spreken. Civilized? wil zich niet spiegelen of vergelijken met andere organisaties, maar wil met een unieke combinatie van sfeer, gevoel, locatie en natuurlijk de vetste techno van begin tot eind, samen met de bezoeker avonden neerzetten waar lang over nagepraat zal worden.

Doordat het een maandelijks concept betreft, hoopt Civilized? dat “de laatste vrijdag van de maand” voor de bezoeker snel een andere dimensie zal gaan krijgen, en in één adem zal worden genoemd met “Civilized?”. Aan de organisatie zal het zeker niet liggen, gezien het enthousiasme, de gedrevenheid van de mensen hierachter, en hun ambitie om één van Amsterdam’s meest toonaangevende techno events te worden.

De locatie waar voor gekozen is voor dit nieuwe concept, is de recentelijk heropende Escape deLux. Escape deLux heeft een relatief geringe capaciteit (300 personen) maar juist de intieme sfeer, tezamen met een loepzuiver en topkwaliteit soundsystem en een indrukwekkend lichtsysteem, worden alle zintuigen optimaal geprikkeld. Eenieder die de dansvloer even wil laten voor wat het is, kan in een verhoogde ruimte in heerlijke leren fauteuils eens rustig de dansvloer overzien, en de industriële pompende beats achterover leunend op zich in laten werken.

Verwacht muzikaal hoogstaande events, waarbij alles erop wijst dat dit legendarische avondjes gaan worden, en dit is slechts het begin…

Presale via de website > www.wearecivilized.com

18 opmerkingen

(y)
idd (y)
om één van Amsterdam’s meest toonaangevende techno events te worden

Volgens mij hebben we die al. en om die te doen vergeten hebben ze tog echt een andere locatie nodig.
laatste aanpassing
 
het overbekende 13 uit een dozijn?
koop een gashouder..
ja maar waar t vooral om gaat dat wij alleen echte techno hebben en GEEN minimal en t word vett dat is een ding wat zeker is!!
hulde!

heel vet concept :)
Uitspraak van BJ op maandag 20 augustus 2007 om 10:03:
Volgens mij hebben we die al. en om die te doen vergeten hebben ze tog echt een andere locatie nodig

Ons doel is niet om andere organisaties te doen vergeten hoor, da's niet realistisch en sowieso een slecht uitgangspunt als je een feestje gaat organiseren. De locatie is misschien niet direct logisch, maar kom gewoon 's gezellig langs zodat je met eigen ogen/oren kan ervaren dat ie toch best goed te doen is.. ;)
Regis, echt vet! 50% British Murder Boys, 100% dope :P
Excape deLux ziet er tegenwoordig errug vet uit. Een technofeestje als Civilized? gaat daar zeker goed tot z'n recht komen.

Ben er zeker bij en nu al benieuwd naar de line up van volgende maanden!!!
Uitspraak van Dj Surgeles op maandag 20 augustus 2007 om 11:49:
maar waar t vooral om gaat dat wij alleen echte techno hebben en GEEN minimal en t word vett dat is een ding wat zeker is!!

Je bedoelt een overdosis Offbeat????

Met alle respect, goede lineups dat zeker, maar ik zou toch iets meer varieren want met namen als Exium, Inigo Kennedy, Rumenigge & Loktibrada, Carlos Rios en etc...is het wel erg duidelijk waarvoor Civilized staat. Dat vind ik jammer want als je het hebt over 'de vetste techno' kijk ik wel wat verder dan Offbeat. En daarmee bedoel ik niet de mnml muziek mee.
Uitspraak van Dj Surgeles op maandag 20 augustus 2007 om 11:49:
ja maar waar t vooral om gaat dat wij alleen echte techno hebben en GEEN minimal en t word vett dat is een ding wat zeker is!!

(Y)

Ik ben niet echt een liefhebber van offbeat, maar een nieuw feestje is altijd interessant. Kom vast wel een keertje kijken :)
Uitspraak van Vette Vingers op maandag 20 augustus 2007 om 13:40:
is het wel erg duidelijk waarvoor Civilized staat

tja, je moet als organisatie wel een bepaalde logische lijn trekken toch? Ben 't alleen niet helemaal met die 'overdosis offbeat' eens.. 't is waar dat een aantal van deze gasten wel wat offbeat draaien, maar niet 2 uur achter elkaar. Ik denk dat we in elke line up een prima balans hebben gevonden, maar dat is slechts mijn mening ;)
Uitstekend initiatief uiteraard, ik hoop het allerbeste en vooral in standhouding van deze visie. Wat mij betreft vullen jullie het lege 'Traffic' gat in, al scheppen jullie wel behoorlijk hoge verwachtingen met bovenstaand bericht..

Zal zeker n's een kijkje komen nemen :)
Uitspraak van Vette Vingers op maandag 20 augustus 2007 om 13:40:
Je bedoelt een overdosis Offbeat????

Met alle respect, goede lineups dat zeker, maar ik zou toch iets meer varieren want met namen als Exium, Inigo Kennedy, Rumenigge & Loktibrada, Carlos Rios en etc...is het wel erg duidelijk waarvoor Civilized staat. Dat vind ik jammer want als je het hebt over 'de vetste techno' kijk ik wel wat verder dan Offbeat. En daarmee bedoel ik niet de mnml muziek mee.

Jij hebt ook altijd wel wat te klagen, hè Tim ;)

Mij lijken het mooie feestjes, ga ze zeker bezoeken! :Cheer:
Dope concept, zeker in deze tijden waarin de pure techno erg schaars is, zijn er toch mensen die dezelfde mening delen en de handjes uit de mouwen steken!

Ik kan niks anders zeggen dan... :respect:

Hopen dat dit gaat slagen!
Werkzaam bij DommelVallei
Artiest {SHOWLIST artist 120883, 12182}
Gewoon lekker feesten en niet zo zeuren is mijn motto!

Als je het niks vindt hoef je er niet naartoe, en als het achteraf een klote feest is hoef je daarna ook niet verplicht terug... Dus baat het niet, schaadt het niet!!

Helaas heb ik op die datum al plannen, maar was anders zeker even een kijkje komen nemen!
laatste aanpassing
Uitspraak van Kashu op maandag 20 augustus 2007 om 18:37:
Jij hebt ook altijd wel wat te klagen, hè Tim

;) Ik vind het niet klagen hoor....Ik zeg ook niets verkeerd over de namen die WEL geboekt worden en uiteraard ga ik zeker een kijkje nemen Katharina...maak je daar maar geen zorgen over!! Elektrabel, Exium, Inigo Kennedy :jaja:

Ik vind het alleen jammer dat er (naar mijn inziens) een te duidelijke lijn getrokken wordt...Ik zou wat meer namen boeken zoals Ortin Cam, Pratap, Sims, Concrete Djz, Quartz of Saunderson bv..dat zou het geheel wat meer balanceren...