Partyflock
 
­

Night of total darkness · Part X

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 13 juli as. zal alweer de 10e editie van het inmiddels zeer bekend geworden Night of total darkness gehouden worden. Wederom zal dit plaatsvinden in club Carte Blanche in Weert. De titel van het evenement slaat niet zozeer op de muziekstijlen die je die avond voor je kiezen krijgt, maar meer op het (unieke) concept. BSHVN Underground Events weet zich hiermee wederom te onderscheiden van andere organisaties. Het concept dateert al vanaf 1993, en is nog steeds erg in trek in de plaats Weert en verre omstreken.

Om middernacht gaan werkelijk alle lichten in de discotheek uit. De gehele lichtshow (op enkele laserstralen na), de barren, en zelfs de lichten op de toiletten gaan uit. Elke bezoeker krijgt enkele ogenblikken voor middernacht een lampje uitgereikt. De totale black-out duurt tot 05.00 uur. Zorg dus dat je ten aller tijden je lampje bij de hand hebt. Zodat je, samen met alle andere bezoekers, er een vette lichtshow van kunt maken! De sfeer die je samen creëert als er in het pikkedonker honderden lampjes bouncend op-en-neer gaan, is niet te beschrijven, dat moet je minstens één keer hebben meegemaakt. Maar uit praktisch oogpunt zijn de lampjes natuurlijk ook onmisbaar, zeker als je een bezoek aan de toiletten wilt brengen.

De line-up voor deze editie liegt er ook niet om. Het is het streven van BSHVN Underground Events om een line-up neer te zetten die in een goede verhouding staat tot de entreeprijs. De entreeprijs is door de jaren heen al verlaagd van € 13,- naar € 10,-. En om de entreeprijs nòg aantrekkelijker te maken voor deze jubileumeditie, word er een speciale prijs gehandhaafd van maar € 7,50.

Met artiesten zoals The Vinyl Junk, beter bekend van Oldschool Madness, Tha Playah (Neophyte Records), Red Alert (Van god los, Raving Nightmare), Reza (Oldschool Gangsters, Decibel) en Pita (The Eden Rave, Earthquake), belooft dit weer echt een knaller te gaan worden.

Om niet te vergeten zullen ook voor deze editie de candygirls weer het nodige aan lekkernijen en goodies uitdelen, so be there!!

7 opmerkingen

dr.dark
Werkzaam bij Partyflock
Woei dit lijkt me vet om eens mee te maken
Artiest Red Alert
Uitspraak van dr.dark op donderdag 12 juli 2007 om 15:30:
Woei dit lijkt me vet om eens mee te maken

het is wel 'n eind fietsen kerel! ;) (maar gelijk heb je!)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 juli 2007 om 16:50:
het is wel 'n eind fietsen kerel! ;) (maar gelijk heb je!)

daarom ga ik vroeg van huis, en neem ik mijn bandenplak setje mee :yes:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 juli 2007 om 16:50:
het is wel 'n eind fietsen

heb je wel mooi een extra lichtje op je fiets voor de terugweg. ;)
:roflol:
DJ Ogre
Artiest Ogre
thumbs up! gaan we een dikke knaller van maken vanavond!!!