Partyflock
 
­ Nederland

Turntable Masters – Terror Injection

gepubliceerd door , op
Turntable Masters – Terror Injection
28 juni 2007
FeestTurntable Masters · Terror injection
Datumzaterdag 30 juni 2007
LocatieLoco Site
Demon Dance Events is onstaan in de zomer van 2004. Roy Melsert, ook wel bekend als MC Da Wiseguy en Marcel de kort wilden na vele jaren van intensief gefeest te hebben zelf wat gaan organiseren op het gebied van hardcore. Na een aantal maanden van voorbereiding was het dan eindelijk zover. Op 8 oktober 2004 werd Oldstyle Turntable Masters een feit. Na het eerste evenement kregen de heren de smaak goed te pakken en al snel werd een 2e evenement tot stand gebracht.

Na verscheidene evenementen te hebben georganiseerd op verschillende locaties besloot de organisatie om een reeks van Turntable Masters evenementen te doen in Loco in Steenwijk. Dit vanwege het enorm goede audioapparatuur en de ruime openingstijden. Vooral het geluid vinden de heren van Demon Dance Events een zeer belangrijke factor om een evenement te laten slagen.

24 November 2006 was Turntable Masters voor het eerst in Loco te steenwijk. Deze editie was op alle fronten geslaagd vonden de heren van Demon Dance Events. Zodoende werden er gelijk een paar nieuwe datums voor Turntable Masters gepland in Steenwijk. Inmiddels is Demon Dance Events uitgegroeid tot een underground organisatie die zich specialiseert in de stylen; hardcore, oldschool, early hardcore, darkcore, industrial hardcore, terror en speedcore. Bekende artiesten zoals; Vince ,Chosen Few, Partyraiser, Thanoz, LD en vele anderen hebben hun kunsten al vertoond achter de draaitafels.

Demon Dance Events bestaat momenteel uit 4 man. In de loop der tijd zijn er 2 jongens bijgekomen die er mede voor hebben gezorgd dat Demon Dance Events staat voor wat het nu is. Daarnaast zijn ook anderen druk in de weer voor Demon Dance Events zoals; Thanoz en Bad Company Squad die verantwoordelijk zijn voor de flyer creaties. Spam Promotions zorgt voor de verspreiding van de flyers. Demon Dance Events en de mensen eromheen staan dus niet stil achter de schermen.

Turntable Masters:

Zaterdag 30 juni zal Loco weer op zijn grondvesten schudden. Na een maand rust zal Demon Dance Events een van de hardste edities ooit van Turntable Masters neerzetten, genaamd Terror injection. De titel zegt het al, deze editie zal voornamelijk in het teken staan van de stylen terror en speedcore, maar ook de liefhebbers van de hardcore komen ruimschoots aan hun trekken. Voor deze editie van Turntable Masters heeft de organisatie gedacht aan alle liefhebbers van de hardere stylen. Deze avond zullen er dan ook 2 areas geopend zijn in Loco.

In de main area zullen alle bezoekers geïnjecteerd worden met een overdosis terror en speedcore. In de tweede area krijgen alle liefhebbers van de hardcore, early hardcore, darkcore en industrial hardcore hun injectie met muzikaal geweld. Voor deze editie heeft Demon Dance Events een legioen van artiesten geboekt die jullie oren niet zullen sparen deze avond, dus jullie zijn gewaarschuwd bij deze. Na deze editie gaat de organisatie een zomerstop inlassen dus als je nog nooit bij een van de evenementen bent geweest is dit nog je kans, want na deze editie komt Demon Dance Events medio september-oktober pas weer terug met een nieuwe editie van Turntable Masters.

Line up:
Dit maal staan er maar liefst 20 artiesten in 2 verschillende zalen om jullie een gruwelijke nachtmerrie te bezorgen. Razendsnelle en keiharde beats zullen je lot bezegelen en na deze nacht zul je nooit meer de oude zijn! In de main area staan er deze keer een reeks van toppers geboekt op gebied van terror en speedcore. De sterke line up van de main area:

Akira
Noizefucker
Noisekick
Vageman
Angernoizer
Cup-a-core
Thanoz
LD
Mnemesis
Revolte

De host in deze zaal is de voice of Demon Dance, Da Wiseguy. In de tweede area staan de Freestyle artiesten die het beste muzikale geweld uit de boxen laten knallen verpakt in de meest diverse en hardste stylen. Al deze artiesten zullen alle hardcore liefhebbers voorzien van een stevig portie oorverdovend beukwerk waarbij niets of niemand ontzien wordt. De line up voor deze area is als volgt:

The Guardian
Daemon
Mnemesis
Speakerdeamon
A-Vision
Bad Company Squad
Pin - TRG (Live)
Shadow
The Carcass

Locatie:
De meeste mensen kennen Loco wel van de beruchte Hardcore vs. Terror evenementen en sinds enige tijd dus ook van de Turntable Masters evenementen. Loco staat bekend als een van de hardste locaties van het noorden, en terecht, want in deze locatie staat het beruchte Booming Sound System. Ook deze editie van Turntable Masters zullen de heren van Demon Dance Events in samenwerking met Loco dit geweldige geluidssysteem weer zo afstellen dat de oren niet gespaard zullen worden deze avond. Tevens zal er gedacht worden aan extra verlichting om de juiste atmosfeer te creëren! Razendsnelle en keiharde beats zullen hartverscheurend en oorverdovend uit de speakers blazen waardoor je deze nacht echt geïnjecteerd gaat worden door de Terror Injection! Loco is gelegen aan de stationsstraat 8 te Steenwijk, nog geen 5 min van de A32. Voor de mensen die met het openbaar vervoer willen komen, er is een treinstation op ongeveer 5 min lopen van Loco.

Overige informatie:
Dit injecteer project zal starten om 22.00 en zal eindigen om 06.00. Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar voor €15. Zoals reeds eerder vermeld zal dit dus het laatste evenement zijn voor de zomerstop. In juli gaan de heren van Demon Dance Events weer om de tafel zitten om een nieuwe reeks van Turntable Masters evenementen te plannen. De planning is in ieder geval dat er medio september-oktober weer een gloednieuwe editie klaar is van Turntable Masters.

Bereid je maar vast voor, want na de zomerstop zullen alle elementen der natuur verstoord worden door Demon Dance Events en een storm veroorzaken die zijn weerga niet kent!

21 opmerkingen

AANWEZIG WORD VAST EEN (Y) AVOND
Mooi stukkie tekst schatje :respect:
Ben trots op je! :lief:
Hey Roy!!succes!een vette line-up en je kan denk ik blind vertrouwen op de Djs dat het een super feestje gaat worden.
 
Uitspraak van (K)Dieuwy(K) op donderdag 28 juni 2007 om 17:52:
Mooi stukkie tekst schatje
Ben trots op je!

Dank je lieverd, enne jij ook bedankt en Mark(mister speakerdeamon) 8)
Dit word erg leuk feest!

Ik kijk hier al erg naar uit!

En kom allemaal boven een biertje halen bij mij aan de bar!
Bereid je maar vast voor, want na de zomerstop zullen alle elementen der natuur verstoord worden door Demon Dance Events en een storm veroorzaken die zijn weerga niet kent!



blijft het in Steenwijk of gaat 't gewoon door heel Nederland?
 
enne nu voortaan meer in mijn vrije weekenden plannen hoor ;)
Artiest {SHOWLIST artist 43446, 64076}
wordt mooi feest :D
 
Timetable is inmiddels ook toegevoegd :)
hahahahahahahahahah ben me maar alvast aan t klaar snuiven :speed:
 
Artiest Thanoz
Poep op de stoep
een boot in de sloot
en terreur in je eur :P
 
Zo over paar uurtjes boel opbouwen en dan weer paar uurtjes en dan gaat het oh zo ongelooflijk los in Loco 8)
Dat weet ik wel zeker8)
 
mooop moooop gas er op hatsiekiedee holladie.. kom maar op met die terror :D terreur in je eur tot aan de kassa bij mij ;):P
Uitspraak van terrorgp op donderdag 28 juni 2007 om 18:16:
En kom allemaal boven een biertje halen bij mij aan de bar!

neey...cola:P okeey 1tje dan moat
 
mooi stukje tekst pik(y)

had het "haast" niet beter kunnen doen:p

hoop, dat het een mooi feest was!