Partyflock
 
­

Zomer in Index

gepubliceerd door , op
afbeelding Zomer in Index
FeestIndex · Future Shock
Datumvrijdag 29 juni 2007
LocatieIndex Site
FeestIndex · Deepack
Datumzaterdag 7 juli 2007
FeestIndex · Zany
Datumzaterdag 18 augustus 2007
FeestIndex · Dana
Datumzaterdag 25 augustus 2007
Index heeft de komende weken weer een berg feesten in de planning staan. In dit bericht lees je wat er te doen is, welke artiesten er draaien en wat voor ambiance je kunt gaan verwachten.

Index Summer Camp!
Elke zaterdag van 2 juni t/m 11 augustus is het Index Summer Camp. Wie voor 23.30 in Index is, krijgt de hele avond 50% korting op alle drankjes! En het is zeker de moeite waard om op tijd te zijn. Want Index zorgt vanaf 22.00 uur al voor prima vermaak. In een extra area worden speciale acties georganiseerd. Er is een grill-party, je kunt pokeren of een gokje wagen bij ‘winnen of verliezen’. Voor de liefhebbers is er een kickertournooi of comedy optreden.

Future Shock
Vrijdag 29 juni moet je wel een hele goede reden hebben om niét naar Index te komen. Met dj’s als Technoboy, Korsakoff, Coone, Vince en vele anderen wordt het een geweldige nacht. Het beste van Hardstyle, Jumpstyle, Early Rave en Hardcore verdeeld over twee areas. Noteer de datum alvast in je agenda, want dit mág je niet missen!

Pirates of the Index
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli zet Index alle zeilen bij om je een geweldige avond te bezorgen. Pirates of the Index wordt een nog nooit geziene slachtpartij. Zoek naar geheime schatten op het schat eiland, leef je uit in de martel kamer of kom naar de Index slacht. Met als special guest Deepack, hét nummer één hardstyle dj team, belooft het een geweldige avond te worden. Kom je in stijl met een bandana of hoofddoek om, dan mag je gratis naar binnen!

Net als elke zaterdag krijg je als je voor 23.30 in Index bent, de hele avond 50% korting op alle drankjes!

Beachparty
Zit er dit jaar geen strandvakantie voor jou in? Niet getreurd! Het strand komt dit jaar naar jou toe! In augustus organiseert Index weer een mega Beachparty. Dj’s als Zany en Dana maken van deze zomer één om nooit te vergeten. Hou de website in de gaten voor meer informatie!

www.i-n-d-e-x.de

10 opmerkingen

Deepack, hét nummer één hardstyle dj team,

:nee:

Showtek

:yes:
laatste aanpassing
Nummers van Showtek lijken teveel op elkaar.­
Zet hun CD'tje de hele avond op en je hoeft ze ook niet in te huren voor een setje draaien...­ Veel te simpel..­ Ik vind ze iig niet veel beter als Deepack
 
Uitspraak van !Waalie! op dinsdag 26 juni 2007 om 12:06:
Nummers van Showtek lijken teveel op elkaar.­
Zet hun CD'tje de hele avond op en je hoeft ze ook niet in te huren voor een setje draaien...­ Veel te simpel..­ Ik vind ze iig niet veel beter als Deepack

idd, en deepack maakt er altijd een leuke show van :D
 
Toch maar even een kijkje nemen na m'n vakantie in Index, dat zal Zany worden :woop: :cheer:
Uitspraak van 'Ace' op dinsdag 26 juni 2007 om 11:58:
Deepack, hét nummer één hardstyle dj team,
:nee:
Showtek
:yes:

Deepack :yes:, :yes: en nog eens :yes:
laatste aanpassing
enig idee wanneer zaagnie komt? dan willen we wel een kijkje nemen als we nie op vakasie zijn :)
wij komen dan maar voor dana:P