Partyflock
 
­ Nederland

Eerste editie Housefever in CKB Underground

gepubliceerd door , op
Eerste editie Housefever in CKB Underground
16 mei 2007
FeestHousefever · The new house sensation
Datumzaterdag 16 juni 2007
LocatieCKB Underground
De echte houseliefhebber hoeft voor een lekker avondje stappen met goede housemuziek niet meer ver van huis te gaan. Vanaf 16 juni is ook dit genre vertegenwoordigd in Bergen op Zoom. In CKB Underground vindt op deze datum de eerste editie van Housefever plaats. Een avond die geheel in het teken staat van deze ontzettend populaire dancestijl.

House is de laatste jaren in de grote clubs enorm in opkomst en lijkt niet te stoppen. Substromingen als electro, progressive en latin house laten vele duizenden mensen ieder weekend uit hun dak gaan. Het genre heeft haar grenzen nog lang niet bereikt en grijpt overal om zich heen. Zo ook in Nederland, maar Bergen op Zoom bleef hier tot nu toe wat in achter. Housefever gaat hier verandering in brengen door haar naam eer aan te doen en te bewijzen dat dit genre wel degelijk aanstekelijk is!

Tijdens deze avond kun je het beste van dit genre en haar substijlen verwachten. Er zal dan ook dieper op de muziek ingegaan worden en de nadruk ligt op echte house. Dit wil niet zeggen dat er af en toe een hitje voorbijkomt maar hier ligt niet de nadruk op. Hierin is de organisatie anders als andere, house is gewoon vet en je moet het leren kennen!

De Housefever crew bestaat uit 3 jonge getalenteerde DJ’s , Alle drie hebben ze al jarenlang een passie voor house en deze zullen ze vanaf 16 juni met iedereen delen. Het concept is een platform voor lokaal talent. Aan de basis van alles DJ Ci-el, DJ Julemac en Timo Kez. Deze avond zal tevens gehost worden door MC Maniac en MC Julemac.

Met ieder hun specifieke voorkeur vullen ze elkaar perfect aan. Zo draait Ci-el ruige en vunzige electro waarop je lekker uit je dak kunt gaan en staat Timo Kez bekend om zijn zomerse mix van latin en deephouse. De bekendste van de drie is Julemac die tevens resident van de Club Tasty avonden is en al voor X-tase gedraaid heeft. Kortom de perfecte partymuziek voor een goede avond uit.

En daar moet jij bijzijn! Wees dus zaterdag 16 juni vanaf 22.00 aanwezig in CKB Underground. De entree is slechts 2 euro 50 en de locatie, gevestigd in de blokstallen 3 is op enkele minuten lopen van het centrum. Meer info www.ckbunderground.nl.

8 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 61829, 82990, 66584}
House feessie(Y)
 
:P
 
Werkzaam bij The Bassment
Artiest Xceqte
ik hoop dat het geluid is verbeterd!
Werkzaam bij X-Tase
Artiest X-Tase
Om de situatie te schetsen.

CKB Underground heeft diverse malen wat verbeteringen aan het geluid gehad. Zo is er de Normann bass, een virtueel bass systeem.

Door een geluidslek, de buren horen het geluid niet aan de voorkant die richting ckb underground staat maar juist aan de achterkant, is dit systeem nodig. Het lek kan niet verholpen worden zonder toestemming van hogeraf.

Of het geluid dus nu beter is kan je zelf komen testen! Verwacht geen wonderen maar iedereen doet zijn best.
Nou zou het dan eindelijk zover zijn ..boz aan de house? lets hope so! props voor julemac
 
Artiest {SHOWLIST artist 20378, 31299}
Citaat: House is de laatste jaren in de grote clubs enorm in opkomst en lijkt niet te stoppen.


Huh, onder welke steen heeft deze auteur geleefd de afgelopen jaren?? Zeg dan niks....
dure kaartjes:O
haha
:lol: dit zijn nog is prijzen
Uitspraak van verwijderd op maandag 11 juni 2007 om 17:40:
Citaat: House is de laatste jaren in de grote clubs enorm in opkomst en lijkt niet te stoppen.

Psst artikel is vooral geschreven voor lokale kranten.. Je moet ervan uitgaan dat die in het geheel niks weten van de muziek...