Partyflock
 
­ Nederland

4 party's in CKB Underground in juni
impuls uitgaansleven Bergen op Zoom

gepubliceerd door , op
4 party's in CKB Underground in juni
5 juni 2007
FeestContrasts · Edition 12: Part of the global sickness tour.
Datumzaterdag 2 juni 2007
LocatieCKB Underground
FeestAlive Afterparty
Datumnacht van zaterdag 9 op zondag 10 juni 2007
FeestHousefever · The new house sensation
Datumzaterdag 16 juni 2007
FeestWaterput Swing
Datumzaterdag 23 juni 2007
Omdat CKB Underground afhankelijk is van externe organisaties bij het organiseren van party’s kan het gebeuren dat er soms enkele weken niks te doen is. Gelukkig is dat in de maand juni niet het geval want dan is er weer lekker veel te doen voor een zéér breed publiek.

De maand werd afgetrapt op 2 juni met de drum&bass avond Contrasts, voor de 12e editie werd gekozen voor het thema global sickness tour. Een line-up met keiharde drum&bass DJ’s van ondermeer het future sickness label dat tijdens haar tour Bergen op Zoom aandoet. Contrasts biedt steevast kwaliteits drum&bass met zowel lokaal talent als grote namen.

Komende zaterdag is het vooral de beurt aan bandliefhebbers. De avond staat namelijk in het teken van livemuziek. Voor deze speciale gelegenheid is er een ontheffing zodat er flink op los gespeeld kan worden. Niet alleen aan de bandliefhebbers, die overigens weer een breed assortiment aan muziekstromingen voorgeschoteld krijgen, is gedacht. Ook de danceliefhebber kan wat extra’s verwachten. De GRATIS afterparty wordt vanaf ongeveer 01.30, direct na de bands, verzorgd door DJ WCoolJ. Deze man heeft een enorme muziekkennis en draait op een manier zodat het voor iedereen feest is! Dit moet je gewoon zien, horen en met de extra bass deze avond vooral voelen!

Terwijl er op de eerder genoemde party op 9 juni vooral aandacht is voor bands én dance in de breedste zin van het woord wordt er op 16 juni dieper op dit genre ingegaan. Vanavond is het Housefever met lekker veel house, van tribal met trommeltjes tot rauwe electro. Dit frisse concept beleeft 16 juni haar debuut en belooft veel goeds. Drie jonge DJ’s die niet wachten op een party om op te treden maar die zo brutaal zijn om zelf wat te organiseren. Dat moet je zien!

Daarna is het alweer de één na laatste zaterdag van de maand en daarmee de laatste party in CKB Underground van dit seizoen. Deze avond is een nieuwe X-Tase concept in samenwerking met CD zaak de Waterput. Met dit initiatief hopen de twee partijen in het gat tussen rock en dance te springen. Deze avond is er veelal rock en alternative én dan moet je lang niet alleen aan ruige gitaren en headbangende hoofden denken. De muziek gaat dieper op het alternatieve genre in biedt daardoor ook veel dance, denk aan New Wave, Cyber, Electro, Breakbeat, Drum&bass en meer.

Meer info over deze party of over de andere party’s staat op de website www.ckbunderground.nl of kan gevonden worden op de website van een van de organisaties. Je kan natuurlijk ook gewoon binnenlopen op een van de avonden. Op Alive Afterparty begint het om 18.30, de rest van de avond start om 22.00. Locatie: CKB Underground. Blokstallen 3 Bergen op Zoom.

1 opmerking

Werkzaam bij X-Tase
Artiest X-Tase
Uh.. het zijn er nog 3 want de roze zaterdag valt af en Contrasts is geweest.. niet minder leuk overigens... Dus deze maand 4, helaas is de titel wat misgegaan.. Maar goed :D

9 juni is er overigens de afterparty van Alive. Geen limiter..nice!
laatste aanpassing