Partyflock
 
­ Nederland

RAUW! No surrender

gepubliceerd door , op
RAUW! No surrender
5 juni 2007
FeestRauw · No surrender!
Datumvrijdag 8 juni 2007
Locatie11 Site
FeestRauw · No surrender!
Datumzaterdag 9 juni 2007
LocatieTivoli
Rauw maakt zich op voor het zomerseizoen en gooit het rigoreus over een andere boeg met een veel gewaagdere line up dan wat jullie misschien gewend zijn. Bovendien gooit de ploeg van Rauw de flyers van Amsterdam eruit en komt er voor Amsterdam en Utrecht een smoetsig fanzine vol met interviews, hete tips, idiote feiten en een maandelijkse mini spread voor op het toilet. In het fanzine zit bovendien een voordringers strookje waarmee je met je neus omhoog langs de lange rijen kan snellen. De eerste editie zal op dit weekend gratis uitgedeeld worden.

Rauw in juni programmeert maar liefst twee spraakmakende optredens en een trouwe Rauw-gast van wereldformaat, Larry Tee. Larry is met recht een van de pioniers van de electroscene. Hij verzon persoonlijk de term Electroclash en meer recent de term Rock&Rave. Hij heeft talloze succesvolle clubnachten in New York op zijn naam staan, reikt MTV awards uit in Japan, schreef de 90’s mega hit Supermodel (You Better Work!) van Rupaul, had een lagere school-relatie met R.E.M.’s Michael Stipes, remixte Cowgum’s Filthy&Raw, maar ook plastica fantastica Amanda Lepore en zorgde er mede voor dat de wijk Williamsburg in Brooklyn de hotste plek van New York is geworden. En draaien kan ie natuurlijk ook! Er is geen dj ter wereld die zoveel nieuwe muziek te pakken heeft als hij. Hij draait zijn vlijmscherpe tracks met een fikse dosis humor. Larry komt elke zomer naar Rauw en dat is altijd een groot succes. Dus, trouwe fans en nieuwsgierigaards: komt dat zien en horen.

Qua optredens wordt de verdubbelaar ingezet. Alleereerst Adept. De nieuwste sensatie all-the-way-from Groningen; keiharde electronische beats en een zanger die het plafond als boksbal gebruikt. En let op, deze mannen gaan groot worden. Dan uit Berlijn een 21st century rockbitch waar menig Roomse priester een blokje voor om sneakt. De door de duivel zelf gebaarde Mignon komt het podium van Rauw tot een spookhuis omtoveren. Mignon is beste maatjes met supersterren als Peaches, Queens Of The Stoneage en Chicks On Speed. Dus jullie zien waarschijnlijk de donkere donderwolk al hangen. Beide optredens zullen kort duren, maar lang genoeg om het Rauw-publiek te laten trillen van opwinding en alle Jan Peter Bak-Ellende fans met de staart tussen de bleke benen te laten vluchten.

Op beide nachten staat resident dj en gastheer Joost van Bellen zoals immer paraat. In 11 gesteund door de beeldenstorm van 00kaap, in Tivoli door het visuele geweld van Jpech.

3 opmerkingen

Ik pleit voor meer Electro feesten :cheer:
 
Larry Tee :respect: vuige vieze beatz!!
ik pleit voor meer bekenden van vroeger op RaUW...