Partyflock
 
­ Nederland

Club Sensual
It's showtime

gepubliceerd door , op
Club Sensual
16 mei 2007
FeestSensual · It's Showtime
Datumvrijdag 22 juni 2007
LocatieLexion
Westzaan is op vrijdag 22 juni het centrum van showminnend Nederland. Club Sensual strijkt alweer in het indrukwekkende Lexion neer met een onvergetelijk en spannend feest voor vrouwen en stellen. Lexion is als partyvenue ongekend spraakmakend en haar majestueuze logo wordt inmiddels in heel Nederland herkend als ‘fabulous’. De 22e juni kenmerkt zich van 22 tot 05 uur door vrouwvriendelijke erotische spanning, openminded bezoekers met respect voor anderen en een exclusieve doelgroep die luxe en stijl kan waarderen.

Club Sensual stelt het muzikale showteam aan u voor! De showavond zal muzikaal gedragen worden door de resident disc jockeys Beatz per Marco (Beatz per Marco) en Les Luca, die samen met gastartiesten DJ Promiss, percussionist Mandy en MC Tjo-Kwan een uitbundige line-up vormen.

Kunst door Freek Peters
Binnen het kader van stijlvolle erotiek heeft de organisatie na eerdere succesvolle exposities van o.a. Eric Wijnand, Hans Bijloo, Tiny Kanters & Roel (3D art) deze editie mode- en portretfotograaf Freek Peters uitgenodigd zijn vernieuwende erotische beeldvorming te showen. Zijn modellen zullen zélf de timing van de foto kunnen bepalen, wat verrassende foto’s oplevert die hij als creatief beginpunt neemt en uitwerkt tot hoogstaande kunststukken. Freek Peters showt, jij kijkt.

Doe je show tijdens Sensual – It’s Showtime
Wees creatief in het kiezen van je showkostuum en repeteer een mooie show. Wanneer jij zelf meedoet aan ‘IT’S SHOWTIME’, reserveert Club Sensual 5 of 10 minuten podiumtijd voor jou! Je kan met hulp van Miss Teddy meedingen naar een showaward en mooie prijzen, zoals een halfjaar lang gratis entree tijdens Lexion feesten, consumptiemunten en een écht showkostuum! Geef je op via marco@lexion.nl en Miss Teddy maakt een afspraak om samen een solo- of duo-act te maken.

Deurbeleid
Miss Teddy doet als altijd op geheel eigen wijze de ontvangst (toegang tot 01 uur!) en zal op de kleedkamer toezien. Casual kleding en onverzorgde en/of ongure typetjes blijven buiten en ondanks de simpele dresscode, worden kleurrijke creaties enorm gewaardeerd.

Entree is enkel toegestaan voor vrouwen of stellen, dus geen alleenstaande mannen zonder date! Stellen kunnen natuurlijk m/m of v/v zijn, maar dan hebben we het wel over stéllen! Club Sensual ziet toe op de sfeer. In de vvk kosten kaarten 20 euro per stuk en aan de deur 30.

5 opmerkingen

Miss Teddy een superhost :yes:
Leuk concept :D
En Sensual iedere X weer :P...

:cheer: Soooooo C ya all at SHOWTIME!!!! :cheer:
 
Op deze avond zal er ook weer een kledingstand van Club wear aanwezig zijn.
Wil je voor die tijd al een kijkje nemen in ons assortiment, kijk dan op onze website www.club-wear.nl of kom alvast naar de showroom in maarssen.
 
We hebben er zin innnn!!!
Gaat zeker een geweldige avond worden!!!


KiZZ MiSZ X
:cheer: en ik ben om 0.00 jarig :cheer:
Uitspraak van Nicky Beessie op woensdag 16 mei 2007 om 14:03:
Soooooo C ya all at SHOWTIME

I'll be there,

(k)
laatste aanpassing