Partyflock
 
­

Index in de maand mei

gepubliceerd door , op
afbeelding Index in de maand mei
FeestIndex · Milk & Sugar
Datumvrijdag 11 mei 2007
LocatieIndex Site
FeestIndex · Zany
Datumzaterdag 12 mei 2007
FeestIndex
Datumwoensdag 16 mei 2007
FeestIndex · Beach Party
Datumdonderdag 17 mei 2007
FeestIndex · Lloyd Banks
Datumvrijdag 18 mei 2007
FeestIndex · Beach Party
Datumzaterdag 19 mei 2007
FeestIndex · DMX
Datumvrijdag 25 mei 2007
FeestShowtek · Today Is Tomorrow Release Tour
Datumzaterdag 26 mei 2007
Za 12/05 DJ Zany / Jowan / Donkey Rollers (Live)
Na heerlijke warme dagen, voorspelt het weerbericht deze week niet veel goeds. Discotheek Index trekt zich daar niets van aan. Zij zijn al helemaal klaar voor de zomer van 2007. Zaterdag 12 mei begint al goed met DJ Zany achter de draaitafels. Met meer dan tien jaar ervaring, weet deze veteraan van de dance scene er altijd weer een geweldige nacht van te maken. Maar er is meer! Ook Jowan staat klaar om het zomerse gevoel weer helemaal terug te brengen. Van trance, hardtrance tot techtrance, deze dj weet wel wat het publiek wil horen. Mix de kwaliteiten van DJ Zany, Jowan en voeg daar MC DV8 aan toe en er ontstaat een geweldig team genaamd de Donkey Rollers. Het beste van alle drie wordt gecombineerd en ze zijn live aanwezig om jou daarvan mee te laten genieten. Alle ingrediënten dus om er een onvergetelijke nacht van te maken.

Mega Beach Party Index – 16/05 t/m 19/05
Vanaf 16 mei verandert de discotheek Index weer voor 4 dagen in de grootste Beach Party van Europa. En dat belooft dit jaar weer één groot feest te worden. Klapstuk van dit jaar is de 250 meter lange wildwaterbaan. Degenen met hoogtevrees zijn gewaarschuwd! Vanaf 20 meter hoogte glijd je zo de Beach Party in. Maar dat is nog niet alles, het programma zit dit jaar vol met andere hoogtepunten.

Wo 16 mei – Day 1- Beach Girl 2007
Direct al op de eerste avond van de Beach Party marathon, presenteren radiozenders Sunshine Live uit Duitsland en SLAM FM uit Nederland in de Main Area de grote ‘Radio Battle’. Achter de draaitafels staan die avond DJ Activator uit Italie, C-Bool én de residents van Index. Technoliefhebbers komen die nacht aan hun trekken in de Tenderclub. Waar je los kunt gaan op oude en nieuwe nummers.

Do 17 mei – Day 2 – Sunglasses @ Night
Ga alvast op zoek naar je meest opvallende zonnebril. Want op donderdag 17 mei is het thema ‘Sunglasses @ night’. Wie voor middernacht met zonnebril naar Index komt, mag gratis naar binnen! En van 23.00 tot 24.00 is het goedkoop drinken tijdens Happy Hour! Alle reden dus om vroeg van huis weg te gaan. Toegang is die avond al van 16 jaar en ouder.

Vr 18 mei – Day 3 – Black Beach Festival
Die hard feestgangers komen zeker ook vrijdag 18 mei naar het ‘Black Beach Festival’ van Index. Die nacht treedt namelijk de Amerikaans superster Lloyd Banks op. Deze rapper werkte al samen met 50 cent en G-Unit. En dat niet alleen! Het afgelopen jaar stond hij met zijn album op nummer één in de Amerikaanse hitlijsten. Tijdens het ‘Black Beach Festival’ in Index brengt hij voor het eerst in Duitsland zijn nieuwe single ten gehore.

Za 19 mei – Day 4 – Beach Party Total
In stijl wordt de ultieme Beach Party afgesloten op zaterdag 19 mei. Alle areas staan dan in het teken van ‘Beach Party Total’. En het is zeker de moeite waard om ook deze laatste nacht van de Beach Party niet te missen. Want wie weet, knoop je er direct nog een feestje achteraan. Rainbow Tours verloot deze nacht namelijk maar liefst 10!! tiendaagse reizen naar Lloret de Mar, Rimini, Balaton en Callela.

En of dat nog niet genoeg is....Alle vier de dagen kun je je kunsten vertonen bij het stierrijden, is het Bacardi promotieteam aanwezig en kan er Beach Volleybal worden gespeeld. Je kunt de diepte ingaan door te gaan duiken of juist de hoogte opzoeken tijdens het wandklimmen. De zomer van 2007 begint al vroeg in Index met deze grootse Beach Party. Vier dagen lang kan er van 22.00 tot in de vroege ochtend worden gedanst. Net als voorgaande jaren zijn er gratis campingplaatsen te verkrijgen. Lekker uitbrakken in je tentje, om ’s avonds gewoon weer verder te feesten. Meer informatie vind je op www.i-n-d-e-x.de

Vr 25/05 – Black Music Festival
DMX is degene die vrijdag 25 mei Index op z’n kop gaat zetten. Deze rapper heeft eigenlijk geen introductie nodig. Dit kan niet anders dan een geweldige avond worden! Bekend van zijn geblaf en gegrom in z’n nummers, is hij één van de bekendste rappers op de wereld. Hij werkte samen met LL Cool J en Mase en bracht meerdere succesvolle albums uit. Na de dood van Tupac en Notorious B.I.G wordt zijn muziek ook wel de wederopstanding van de hardcore rap genoemd. Noteer de datum alvast in je agenda en houd de zaterdag erna maar vast vrij. Want dit geweldige optreden wil én mag je gewoon niet missen.

Za 26/05 – We Love Saturdays
Het thema van de avond zegt eigenlijk al genoeg, We Love Saturdays! En waar kun je beter de zaterdagnacht doorbrengen dan in Index. Op zaterdag 26 mei moet je er dan ook gewoon weer bij zijn. Die nacht presenteert Showtek zijn langverwachte studio album met hardstyle tracks. De dubbel cd ‘Today is Tomorrow’ bevat 39 tracks, waaronder de hits ‘Colours Of The Harder Styles’, ‘FTS’ en ‘Green Stuff’. Om de release van dit nieuwe album te vieren zijn naast Showtek ook DJ Dutch Master en MC DV8 aanwezig.

7 opmerkingen

ja idd erg jammer dat het zo ver is..
anders zullen het dnek ik wel knalfeesten zijn:D
 
Uitspraak van wesley:bye: op woensdag 9 mei 2007 om 19:01:
jammer dat het zo ver is

Maar is wel de moeite waard om er heen te gaan hoor is een mooie TENT....
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 mei 2007 om 16:11:
Maar is wel de moeite waard om er heen te gaan hoor is een mooie TENT....­

Ben benieuwd :D
Gaan we zeker checken !!
Gecheckt, en ga er cker vaker heen! :woep: :doetiwoep: :cheer: