Partyflock
 
­ Nederland

Beatmachines, rauw & duister

gepubliceerd door , op
Beatmachines, rauw & duister
3 mei 2007
FeestBeatmachines · Krachmachers Birthday
Datumzaterdag 12 mei 2007
WinactieBeatmachines actiegesloten
LocatieOrganza Site
Donkere wolken pakken zich samen boven de provincie Utrecht. G.O.D. Underground Events heeft de beste artiesten uitgenodigd om het oorverdovende geluidssysteem van Club Organza te teisteren met Beatmachines – Krachmachers Birthday.

Voor de mensen die het gemist hebben: Club Organza zal 12 mei 2007 voor de tweede maal onderdak bieden aan het nieuwste concept van G.O.D. Underground Events: Beatmachines. Na de beruchte tunnelfeesten, was het tijd voor een legaal concept. Dit concept moest voldoen aan de volgende eisen: het moest vernieuwend zijn, niet de dertiende of zelfs de veertiende uit een dozijn. Het moest niet commercieel zijn. De muziekstijlen die geprogrammeerd worden, zouden alles behalve de toegankelijke hedendaagse geluiden zijn, want dan zou het niet vernieuwend meer zijn. Het laatste criterium was: het moet vooruitstrevend zijn. Gericht op de toekomst. G.O.D. Underground Events is een jonge, ambitieuze organisatie met als doel een frisse wind te laten waaien door de ondergrondse housebeweging.

Club Organza is een luxe nachtclub die plaats biedt aan maximaal 350 bezoekers. Door deze relatief lage capaciteit ontstaat er snel een gezellige en intieme sfeer. Daarnaast biedt de club mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de ruime, beveiligde parkeerplaats.

Van binnen is Club Organza voorzien van alle hedendaagse luxe, met als uitschieter de verbijsterende lichtshow en het snoeiharde geluidssysteem, dat tot ruim 120 dB zuiver geluid produceert!

Buiten dit alles, kan je jezelf gedurende de hele nacht bedienen van vers fruit en yoghurt en bij de entree staan grote potten met snoep, drop, pepermunt en lollies. Dit zijn absoluut punten, die een bezoek aan Beatmachines uniek maken. En dan hebben we het nog niet eens over de line up gehad!

Om 22:00 zal Invite het spits afbijten. Deze man is alom gerespecteerd in de Techno scène. Optredens op onder andere TeQnology en InQontrol zijn hier een voorbeeld van. Deze veelzijdige resident DJ van Bass Traxx is vooral gek van de Detroit Techno, echter speciaal voor Beatmachines zal hij net even een tikje harder gaan.

Als tweede is het de beurt aan Johnny Void. Dit aanstormende Hardtechno-talent staat garant voor een half uur vol met zagende, beukende Hardtechno en Schranz.

De derde beatmachine is afkomstig uit Gent en is de laatste tijd heel hard aan de weg aan het timmeren. Dit is niet onopgemerkt gebleven en daarom hebben wij Brainwash uitgenodigd om een fijne mix van Hardtechno, Schranz en Industrial ten gehore te brengen!

Na onze Belgische vriend is het tijd voor de live act van de avond. Voor degenen die zijn live performances op Q-Base en Club r_AW hebben gehoord, heeft deze man geen introductie meer nodig. Voor degenen die deze opnames niet hebben gehoord, zorg dat je ze krijgt! N-Vitral rocks!

De jarige zelf mag natuurlijk niet ontbreken. Krachmacher om 01:00 zijn opwachting maken. Vaste bezoekers van onze feesten weten waar hij voor staat : een uur lang lekker rauw en duister beuken!

Het feestvarken zal worden afgelost door ‘de held van de Third Movement stal’, niemand minder dan Peaky Pounder! Ook deze man van de hedendaagse Industrial beweging heeft geen nadere uitleg nodig. Hij gaat zijn uiterste best doen om deze Beatmachines de geslaagde eerste aflevering te overbluffen.

Als laatste is het de beurt aan Zoltar. Deze resident van G.O.D. Underground Events weet als geen ander hoe hij, geheel in stijl, de laatste restjes energie uit de benen van zijn publiek moet persen. Dat deed hij al eerder op DefQon en Q-Base.

Mocht je nu nog niet overtuigd zijn, dit alles kost slechts €10,-! Daar kun je je geen breuk aan tillen! En gezien het succes van de eerste editie van Beatmachines, die ontzettend gezellig was, kan het alleen maar nóg gezelliger worden!

5 opmerkingen

 
ist dabei!:D
 
Stein Daar is ie ;)

(Y)
Wil jij gratis naar Beatmachines? XTT heeft samen met G.O.D. Underground Events een winactie op touw gezet!

We geven speciaal voor deze editie 2x1 vrijkaarten weg voor Beatmachines! Klik hier voor meer info!

vette lineup hoor guys!
 
Artiest {SHOWLIST artist 54609, 15191, 54617}
Uitspraak van actief op donderdag 3 mei 2007 om 17:45:
Stein Daar is ie

Hell yeah :P


Uitspraak van Poepzak op donderdag 3 mei 2007 om 19:00:
vette lineup hoor guys

Thanx ;)

Heb er zeker zin in! Nog iets meer dan een weekje!! :honger: