Partyflock
 
­ Nederland

Ringo ’95-’02 vs. Konstrukt

gepubliceerd door , op
Het is alweer een tijd geleden dat er een goed housefeest is gehouden in Quatrebras. Hier komt 27 april verandering in wanneer de houseaanhang die in de jaren '95-'02 feesten organiseerden in de Ringo, een feestelijke reünie houdt in Quatrebras. Om een breder muzikaal aanbod te bieden, wordt er op deze avond samengewerkt met Trancecore Events, dat in de regio vooral bekend staat om de succesvolle Enter the Dark reeks en Konstrukt.

Ringo '95-'02 vs Konstrukt wordt het eerste housefeest dat in het nieuwe verbouwde Quatrebras gaat plaatsvinden en biedt het oldschool gevoel van de vervlogen tijden in de Ringo en het hedendaagse geluid van de Trancecore aanhang. De meeste jongeren van nu kennen de tijd uit de Ringo niet, maar de wat oudere mensen moeten deze tijd nog wel kennen en weten dan ook dat de feesten erg geslaagd waren en de sfeer ook top was! In die tijd kwamen dj's als Tiësto, Dana, Dano en Buzz Fuzz en andere bekende dj's langs.

Alle soorten house zullen aan bod komen op vrijdag 27 april in Quatrebras, van club tot hardcore en van goa tot techno. Het oude “house” gevoel zal zodoende herleven, toen alle subgenres nog niet bestonden en iedereen maar één ding wilde: Met z'n allen lekker knallen!

In de bovenzaal “The Club” zal het audio-geweld te horen zijn van de reünie van de Ringo, met de uit die tijd bekende gezichten achter de draaitafels. Zo zullen hier de dj's: Andy Lane, Barracuda, Bermuda B, Del Piero, Restless, Rumix, Da Joker en Twisthead te horen zijn met elk hun onderscheidende stijlen, oplopend van classics, techhouse/ techno, oldschool naar early hardcore. In de onderzaal “het danscafé” zal Trancecore Events met hun Konstrukt concept de vetste progressive en psytrance ten gehore gebracht, met aan het eind van de avond een uitstap naar de betere techno, rave, oldschool en trancecore. Het herkenbare Konstrukt geluid wordt gebracht door de volgende dj's: T-DNA, Erzo, Redeemer en de uit Duitsland afkomstige Live Acrobat. Het ruigere werk wordt bewaard voor Ferox, die een speciaal voor deze avond aangepaste set ten gehore zal brengen.

Voor dit feest kun je een voorverkoop kaartje halen voor slechts € 5. Deze kaartjes kunnen gehaald worden bij de Primera in Hardegarijp. De deurprijs bedraagt € 8.

8 opmerkingen

Ringo (incl Piet), goede oude tijd.
Heb daar vaak met Uzi en Mouth of Madness een plaatje gedraaid op zondagmiddag.
 
Ferox! (Y)
 
Werkzaam bij Bleepbizz
Uitspraak van actief op dinsdag 17 april 2007 om 12:37:
Ferox! (Y)

B) jep.. tis al weer een tijdje geleden.. wordt een gezellig feestje!
 
Artiest Lenn
haha ja poeh de zondagmiddagen met grote pullen bier :vaag:
elke week bekende dj's toen (y)
leuke tijd was dat altijd :D
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 17 april 2007 om 19:17:
grote pullen bier

Idd
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Best vet zo'n Ringo Bar reunie (y)
Zondag(hardcore)middag ook vaak geweest :bier:
 
Aanwezig