Partyflock
 
­ Nederland

Roog, modellen en catwalk op Park Avenue!

gepubliceerd door , op
Roog, modellen en catwalk op Park Avenue!
25 maart 2007
FeestPark Avenue · Fashion Victims!
Datumzondag 29 april 2007
LocatieHet Park Site
Een avond vol house, fashion en surprises. Het Park is the place to be met koninginnenacht! ROOG, Edgar Vos, een modeshow en 1400 mensen die de dansvloer bestormen, het zijn slechts een paar van de redenen waarom je naar Park Avenue moet komen.

Het wordt alweer de negende maal dat het Hoornse nachtleven verrijkt wordt door Park Avenue. Met een locatie waar iedere organisatie jaloers op is, een aansprekende en afwisselende programmering en een jong en verfrissend publiek, staat het concept als een huis en ziet ook de toekomst er zeer rooskleurig uit. Er zijn zelfs al data voor 2008 geprikt! De Park Avenue trein dendert dus door en neemt iedereen mee op weg naar een heerlijk avondje uit!

Bij een top feest horen top dj’s en dus pakt Park Avenue weer flink uit, met als headliner dj ROOG. De nummer 1 house dj van Nederland heeft naast de groten der aarde gestaan en weet als geen ander de zaal te bespelen. De successen stapelen zich op en Park Avenue is trots deze grote kleine man te mogen verwelkomen! Natuurlijk staat ROOG er niet alleen voor. In de Othellozaal begint de stralende La Ona met haar warme en soulvolle pumpin’ beats. [artist 5841] zwerft de hele wereld over om haar draaikunsten te vertonen, maar een van haar hoogtepunten was de Symphonica in Rosso concerten waar zij voor 35.000 mensen de openingsact mocht verzorgen! Een dj die fantastisch draait én ook nog zelf geweldige producties maakt, is Born to Funk. De een na de andere dikke groovy houseplaat laat hij door de speakers knallen. Stilstaan is geen optie! Oude bekende Sebastian Sleebos sluit af in de stijl die Park Avenue van hem gewend is. Met veel energie, op het randje en altijd vol gas!

De succesformule om in de foyer urban/eclectic house te draaien blijft ongewijzigd. Ditmaal komen Jaziah en Jeremaine S de zaal funken met dikke beats en vette bassen. Beide maakten eerder al feesten als Rush, Sappig en NopeisDope onveilig en met koninginnenacht brengen zij de mix van house, hiphop, latin en urban naar Hoorn. Vooraf aan Park Avenue vindt er in de theaterzaal een wervelende modeshow plaats onder leiding van Edgar Vos. Uiteraard speelt Park Avenue hier op in en doet er zelfs nog een schepje bovenop. Tijdens het feest krijgt men fashion with a twist voorgeschoteld!

Kaarten kosten € 17,50 (ex.fee) en haal je bij Het Park, Media XL en Kelly New Basic in Hoorn. Reserveren kan via 0229-291000 of kassa@parkhoorn.nl. Een kaartje voor de modeshow kost € 6,50. Maak gebruik van de combi aanbieding en betaal slechts € 19,-! Voor meer informatie over Park Avenue of de modeshow check www.parkavenue.nl en www.modeenvoc.nl

3 opmerkingen

La Ona is echt een toppertje!
club, eclectic, house, urban


bah, laat die urban en eclectic alsjeblieft weg. was vorige keer ook al geen reet aan.
Zal ook deze keer niet aanwezig zijn wegens een ander, veel leuker feestje in Hoorn, en jah..je moet soms kiezen hè. En zoals de bovenstaande ook al meldt: laat die Urban en Eclectic maar weg de volgende keer..