Partyflock
 
­ Nederland

Twisted Dance & Fashion

gepubliceerd door , op
Zaterdag 17 maart is er zoals velen weten weer een editie van Twisted Dance & Fashion in de Monza non Solo te Utrecht. Inmiddels heeft kledingmerk CHASIN’ denim zich ook al aangesloten bij het altijd uitverkochte evenement in hartje Utrecht. Zoals altijd begint de avond om 20:00 uur met een heerlijk diner van TV kok Caspar Burgi en een modeshow van het eerder genoemde trendy modemerk. CHASIN’ is een trendy stoer merk dat past bij jonge spontane mensen die er graag goed uitzien en een eigen stijl hebben. Alleen daarom al past dit merk ontzettend goed bij o.a. de clubscene waar mensen er graag uitdagend en opvallend uitzien. Dit heerlijke gedeelte van de avond zal begeleid worden door DJ Peddo die inmiddels vaste kracht is bij Twisted Dance & Fashion.

Om 23:00 uur gaan de deuren open voor de rest van de menigte en zullen Peddo en Dani-L iedereen verwelkomen met een heerlijk gevarieerde openingsset. Dani-L die resident is bij Club Noa in Leeuwarden is steeds vaker te gast in de randstad. Zo draait deze producer/DJ met regelmaat in clubs als The Mansion, Odeon in Amsterdam en club Monza in Utrecht. Beide heren stonden ook op bekende feesten als RUSH en zijn daarnaast vaak te gast bij andere kleine en grotere events zoals F*ckers, JIJ, Verdraaid, etc..

Meerdere malen was Sidney Samson al te gast bij de Twisted 3Some feesten en iedereen keer geslaagd. Ook ditmaal zal Sidney Samson zorgen voor een bijzonder goede set, een dito sfeer en met evenveel liefde voor de housemuziek als altijd. Inmiddels is de goedlachse DJ verhuisd naar de meer oosterse kwadranten van het land, maar is Twisted 3Some altijd blij deze voormalig Amersfoortse DJ in Utrecht te mogen verwelkomen.

Dan helemaal uit Spanje, de DiscDoctor himself, de held van vorige zomer, Dr. Kucho! Deze topper van Spaanse bodem is te gast bij alle grote clubs wereldwijd en behaalde in verschillende landen meerdere malen de top 40 of soortgelijke charts. In Nederland had hij samen met Gregor Salto met “can’t stop playing” een mega hit en werd het nummer grijs gedraaid op de Nederlandse radio en in het club circuit. Juist met het aanbreken van de lente zal Dr. Kucho de warme sfeer en sound van Spanje mee naar Nederland nemen. Een bijzondere mix van house, latinhouse, tribal en deephouse zal iedereen in extase brengen, een stukje Ibiza in Nederland.

Naast deze Spaanse grootheid zal ook Zoë Xenia acte de presence geven op Twisted Dance & Fashion. De charismatische vocaliste/MC heeft in korte tijd vele harten gestolen en zij wordt getipt als de beste vocaliste in de dancescene op dit moment. Wij weten in ieder geval zeker dat zij met haar enthousiasme, uitstraling, uiterlijk, maar vooral met haar stem de harten van het publiek zal winnen en de avond een bizar elan zal meegeven.

Dus mode met CHASIN denim en de ModeBende, dineren met top TV kok Caspar Burgi, genieten van de mooie club, dansen op de beste tunes van het moment en samen los gaan op Sidney Samson, Dr. Kucho, Zoë Xenia, Peddo en Dani-L op zaterdag 17 maart in de Monza non Solo te Utrecht!