Partyflock
 
­ Nederland

O3 – Only Original Oldschool outdoor @ Club LA, Amsterdam Koninginnedag

gepubliceerd door , op
O3 – Only Original Oldschool outdoor @ Club LA, Amsterdam Koninginnedag
8 maart 2007
FeestVHS · Free party
Datumvrijdag 16 maart 2007
LocatieLA
FeestO3 · Only Original Oldschool
Datummaandag 30 april 2007
Aanstaande vrijdag is er weer een gratis feestje van VHS Events in club LA. Je zult wel denken: “de laatste tijd zijn er een aantal gratis feestjes van VHS en Audio Confusionz Events gegeven, waarom zou dat nou zijn?”
VHS vindt het belangrijk om een podium te bieden aan (nieuwe) artiesten en de organisatie geniet er ook van als mensen flink uit hun dak gaan op een goed feest. Aanstaande vrijdag is bijvoorbeeld een goede kans voor de organisatie, locatie en publiek om het verbeterde licht en geluid te ervaren in club LA. Er zijn namelijk nieuwe boxen, versterkers en lichtapparatuur aangeschaft (want het geluid was hiervoor niet altijd top te noemen).

Als je nog niet in LA bent geweest, dan is dit een mooie gelegenheid om eens te komen kijken. Het is een feit dat mensen graag naar gratis feestjes gaan en ook dat zal natuurlijk sfeerverhogend werken.

Vrijdag aanstaande zal er een kans geboden worden aan nieuwe talenten om de “Wheels of Steel” te bespelen, zodat zij zich kunnen presenteren aan het VHS publiek, ervaring met draaien en feeling voor het publiek krijgen. Natuurlijk zullen zij worden bijgestaan door enkele oude bekenden uit het vak.

Line-up:
Baba
Isolater
Djay Alias
Coldfusion
ProCeela
Bartello
Raoul - D.K.C.

Naast het gratis feest van aanstaande vrijdag is er op Koninginnedag vanaf 12:00 uur een gratis podium voor de deur van Club LA. Want dit is de locatie waar de ultieme Amsterdam Street Rave van 2007 wordt gehouden, uiteraard met de lekkerste oldschool sound en de vaste namen van VHS Events. Op Koninginnedag zal de Kerkstraat buiten helemaal los gaan op de beats van O3 – Only Original Oldschool tot 20:00 uur waarna het feest binnen voorgezet wordt in Club LA tot 03:00 uur.

Oproep: om er met Koninginnedag een geslaagd feest van te maken zoekt VHS deelnemers voor de vrijwilligers ploeg dat deel uitmaakt van het support team.
Dit team zal er voor zorgen dat alles op en rondt het feest netjes en ordelijk verloopt. Wil jij je hiervoor aanmelden dan kun je een mail sturen naar: info@vhsound.com. Meer informatie op www.vhsound.com

15 opmerkingen

 
Gratis altijt top
 
Werkzaam bij Ultra Music
Artiest {SHOWLIST artist 74248, 28495, 28992, 65520}
Koninginnedag ben ik r cker bij...
Jammer dat ik moet werken om de hoek met koninginnedag :( Maarja misschien kom ik later ff kijken als het binnen is!
Abyss
Baba
Bartello
Champ-e-on
Chosen Few
Cold Fusion
Erim
Flamman & Abraxas
Jordens
Rod Bolts
Tellurian
:D:D:D
 
jaja kom zeker wel langs :D
 
wij komen ook vanuit emmen :P effe house in amsterdam
Ik kom ook wel ff kijken :bounce:
vette shit ouwe :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 11161, 194, 2434, 2062}
Artiest {SHOWLIST artist 128, 50507}
VET HEFTIGE SOUND!
 
(y)