Partyflock
 
­ Nederland

Extranza presents E-Fect

anoniem gepubliceerd op
Extranza presents E-Fect
2 april 2003
Op zaterdag 19 april a.s. organiseert Extranza het Hardstyle evenement "E-Fect".

Een uniek concept in het oosten van het land van deze schaal. Deze afternoonrave begint al om 18.00u en eindigt om 02.00u en zal vanaf het begin tot het eind alleen maar het beste van het beste brengen. De locatie het sportcomplex "De Luttermolen" in de De Lutte (vanuit richting Hengelo, laatste afslag A1 voor de grens), zal op deze dag gehuld zijn in een overdonderend effect van licht en geluid.

Twee Area's met Hardstylisten brengen dé inleiding van je Paasweekend. De leaders are Area 1: [dj]2[/dj], [dj]159[/dj], [dj]310[/dj], [dj]95[/dj] en [dj]1049[/dj]. Newcomers Area 2: Dilago (I love hardstyle), Dj Bert (Zak, Uelsen), [dj]3988[/dj] (C-Town). De grote vraag op de avond, wie is de very special mystery guest, die zijn kunsten gaat voortonen. Eén ding mogen we van de organisatie kwijt, deze dj is bekend en mag je niet missen!!!

Deuren voor iedereen vanaf 17.30u open en om 18.00u zal Gary D. het spits gaan afbijten. Voorverkooppunten: Van Leest, VVV-Twente, Fun&Fantasy en De Luttermolen (info: 0541 294 855) voor kaarten á € 20

Verder info: www.extranza.com

11 opmerkingen

 
ja zekers gaan we hier heen en de meeting moet je ook niet missen uiteraard heh,voor meer info kijk bij meetings!!!!
 
is wel een relax prijsje
_0/
 
TOT DAN!!!!
 
o misss,ben jij er ook weer bij ja,dan word het zeker genieten;):P
RUSELER ZAL ER ZIJN!!!
Fausto was magistraal op IMPULZ dus dit zal me zeker een vet feessie worden !!!!
SMOORS ZAL OOK ZIJN!!!!!!!!!!
jazekers ook tazzmaniax en icey gaan hier weer knallen
ich bin dabei :)