Partyflock
 
­ Nederland

House of Fame heeft vulkanische kern

anoniem gepubliceerd op
House of Fame heeft vulkanische kern
19 januari 2007
Terug naar de kern van de pure house, dat is de missie van de jongens van de 'House of'-party’s. En die kern is vulkanisch, dat werd tijdens de eerste twee edities wel duidelijk; House of balls en House of heroes lieten het gloednieuwe poppodium P3 in Purmerend uit zijn voegen barsten! Stevige grooves, funky beats en opzwepende melodieën zorgden voor een stoere, volwassen sound. Dit niveau van kwaliteit is hard to find these days.

Op 27 januari vindt House of Fame plaats, de derde in rij van de tweemaandelijkse 'House of'-party's. En voor dit feest stoken de organisatoren het vulkanische vuur nog verder op, bijvoorbeeld met Matthew Dekay. Speaking of 'fame'... heeft hij nog introductie nodig? Met zijn indrukwekkende staat van dienst en zijn label DK, is hij de grote buzz in de underground-circles van Europa, Azië, en Amerika. Vlak voordat hij afreist naar Londen om te draaien in de beroemde club Turnmills, heeft hij speciaal voor House of Fame nog een nacht vrij kunnen maken! Ook Jurr, Supperclub's huis-dj en samensteller van de bestseller cd's Supperclub Presents, maakt zijn opkomst weer. Verder in de line-up: Juiced, bekend van de Proper Beats Party’s in de Sugarfactory en de in Purmerend wereld beroemde Highjacked feesten, en natuurlijk de doorgewinterde huis-dj Fab Farrel (Bar'ca & Aura (Ibiza), Ebeling, Mazzo, Supperclub).

Joost Gieling, één van de organisatoren, spreekt gedreven over House of Fame: "De eerste twee edities van 'House of' kregen positieve recensies op gerenommeerde sites en – belangrijker – we hadden in de zaal gewoon een enorm goede vibe! De productie en de aankleding rond het thema stond als een huis, daar hebben we heel veel positieve reacties op gekregen. Voor House of Fame gaan we ook daarmee nog een tandje hoger: 3D-schermen met projecties tot een meter uit de muur bijvoorbeeld, en spectaculaire visuele big-screen shows van VJ Collective Eye 5. We hebben ze op Mysteryland aan het werk gezien; die gasten zijn ongeëvenaard." Samen met Fabian Schorsij vormen zij een team dat al meer dan tien jaar party's organiseert. Vorig jaar kreeg dat echter een nieuwe boost: "Waar wij zelf gewoon behoefte aan hebben, is muziek waarover beter is nagedacht dan die dingen die je overal al hoort." vertelt Schorsij. "Vaak wordt je in een vakje geplaatst, maar wij willen daarvan af. Wij gaan terug naar de pure house, de vette vierkwartsmaat, en niet zomaar een droge beuk of een simpele snelle beat; house moet je raken, overvallen, meevoeren."

In hun ambities zijn de 'House of'-jongens nogal brutaal: een tweemaandelijks terugkerende party in P3, met gerenommeerde dj's en vj's, maar elke keer weer nieuw en anders. Tot nu toe maken zij die brutale ambities meer dan waar! Juist door die stevige kern van pure house, kunnen ze het zich veroorloven om te flirten met andere stijlen en muziekstromingen. Weinig mensen weten bijvoorbeeld dat huis-dj Fab Farrel van oorsprong saxofonist is, en nog steeds lijntjes heeft lopen met muzikanten uit de jazz- en de rockscene. Kuan men bij House of Fame misschien een flirt op dat gebied verwachten? "De surprise-act moet natuurlijk een surprise blijven," grijnst Gieling, "ik beloof niks, maar je zit aardig in de richting."

House of Fame belooft dus een regelrechte vulkaanuitbarsting te worden. Kom je onderdompelen in die hete roes van rollende groves, funky tunes & pure realhouse tot de vonken er vanaf spatten. In House of Fame everybody's famous, dus trek je coole outfit uit de kast en stap in de nachtbus 200-limo naar Purmerend voor een hete hele nacht feesten. De vibe is warm, de sound brutaal, de specials overdonderend! Het rommelt in de diepte der verwachtingen: famous dj's, glamorous surroundings en kolkende muziek gaan je onvermijdelijk meevoeren tot ongekende hoogten. In spanning word gewacht op 27 januari ; de lava borrelt...

1 opmerking

IK LIG DAN MET ME ZWEMBANDJES EEN PAAR KILOMETER VERDER OP,IN HET WATER TE WATER TRAPPELEN!!!H2O WE KOMEN ER AAN!!!!