Partyflock
 
­ Nederland

ICE2ICE* enjoy your luxurious life

gepubliceerd door , op
ICE2ICE* enjoy your luxurious life
10 januari 2007
FeestICE2ICE · Enjoy your luxurious life
Datumzaterdag 31 maart 2007
LocatieTalent Factory
Enjoy your luxurious life at ICE2ICE

Op zaterdag 31 maart 2007 is het tijd om te genieten van het luxe leven. kortom: the luxurious life as you know it. In The Talent Factory in Den Bosch staan Sidney Samson, Ronald Molendijk, Benny Rodrigues en Benjamin Bates voor je klaar om je een topavond te bezorgen tijdens Ice2Ice.

Ice2Ice is helder, krachtig en stralend. Precies zoals de gasten het tijdens Ice2Ice willen hebben. Dat betekent high-end genieten met optimale hospitality. Ontvangst door de gastheren en -dames. Bij binnenkomst staat de champagne koud. Geniet van de sigarbar. Zien en gezien worden. En bovendien: de top van de Nederlandse groove DJ’s. Niemand minder dan Sidney Samson, Ronald Molendijk, Benjamin Bates, Benny Rodrigues en MC Lady Bee brengen je in je juiste mood. Life is good…

In een ijzige en bijzondere ambiance zal Ice2Ice je ontvangen en vervolgens in een warm bad van luxe dompelen. Want dat is hoe het hoort. Geniet van prachtige decoraties, de beste licht- en geluidstechnieken en de industriële omgeving, die de luxueuze ambiance combineert met het underground-gevoel. ICE2ICE is enjoyment to the max.

UberVIP
Iedereen is VIP tijdens Ice2Ice, maar voor diegenen die het woord VIP opnieuw willen uitvinden, biedt Ice2Ice je de speciale UberVIP-ruimte. Gelegen boven de dansvloer, met uitzicht over alle gasten en DJ’s, voorzien van alle gemakken om lekker te relaxen en nét dat beetje extra! De UberVIP kost je € 35,00 euro ex fee (aan de deur € 40,00) en garandeert je de best seats of the house!

Zie jij jezelf genieten van het goede leven op Ice2Ice? Haal dan nu je kaarten, verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Ticketbox. In de voorverkoop zijn kaarten € 22,50 (ex fee). Aan de deur kost een entreebewijs € 27,50.

Meer informatie over Ice2Ice vind je op www.bogersproductions.nl

7 opmerkingen

 
Werkzaam bij Rage-Online
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 januari 2007 om 01:26:
user=71641]?

Bepaalde woorden/dj namen/feesten/enz worden automatisch gekoppeld denk ik..
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van ENROC op donderdag 11 januari 2007 om 09:07:
Bepaalde woorden/dj namen/feesten/enz worden automatisch gekoppeld denk ik..

:no: allemaal handmatig juist ;)
 
blablabla waar gaat dit over???????????????????

Ik zeg feesie bouwen daar in Den Bosch
laatste aanpassing
 
Dit gaat echt een toppertje worden!