Partyflock

Billenkoek

 

Billenkoek

gepubliceerd door , op
Op 10 februari 2007 vindt de eerste editie plaats van het feest Billenkoek in Chez Be Be te Utrecht. Billenkoek is een initiatief van de relatief nieuwe Utrechtse organisatie: Oldfashioned House Events. Oldfashioned House Events wil door het geven van dit feest, zoals de naam van de organisatie al verraad, simpelweg een ouderwets gezellig house feestje geven met een lekkere ongedwongen sfeer.

Oldfashioned House Events heeft de juiste ingrediënten gevonden voor dit nieuwe concept in Utrecht. Progressive-house en techno muziek voor de echte house freak, een knusse locatie nabij het centrum, maximaal gratis parkeergelegenheid, een goede bereikbaarheid, betaalbare drank, sfeervolle decoratie en een schappelijke entree prijs zorgen voor een perfecte avond.

Billenkoek is het eerste feest in een nieuwe reeks feesten in Utrecht en omstreken. De insteek van dit feest en volgende feesten is dat de muziek bovenaan staat. De misschien ongebruikelijke naam Billenkoek is puur gebruikt om de aandacht van zoveel mogelijk open minded feestgangers te trekken. Bovendien heeft Oldfashioned House Events niet de voorkeur voor commercie, maar juist voor plezier, muziek en gezelligheid.

De progressive-house muziek zal verzorgd worden door Billenkoekresident diskjockeys: Smaakversterkers en Bobby Fed up. Smaakversterkers hebben recentelijk hun debuut gemaakt in café/restaurant Broers in Utrecht tijdens afgelopen oudejaarsavond. Bobby Fed up heeft in vele tenten in Utrecht gedraaid en zal hier nieuwe eigen producties ten gehore brengen. Gast diskjockey van deze avond is Alec Leigh uit Den Haag. Alec Leigh zal middels gebruik van ‘final scratch’ techniek een vette knal techno set weggeven.

Kortom, genoeg redenen om met zijn allen zorgeloos de avond door te dansen.
De deuren zijn vanaf 23.00 geopend, het feest zal tot in de vroege uurtjes doorgaan. Kaarten zijn te koop aan de deur en kosten 7,50. Check voor een gedetailleerde route beschrijving: www.chebebe.nl.

16 opmerkingen

wat een naam.... trekt wel aandacht ja :S
en je mag alleen komen als je stout bent (geweest) zeker.. ;)
Utrecht mag idd weer wat levendiger worden, zijn al goed bezig door meerdere feesten in de poema te geven, waaronder hardstyle en hardcore (Y).

Vind utrecht de laatste 2 jaar aardig doodgebloed als het om het uitgaansleven gaat, beetje jammer.
Hoi Sossa,

Ja dat is idd ook het idee van Oldfashioned House Events ! Utrecht is bijna uitgestorven!

Vandaar dat wij vinden dat het weer is tijd word voor een leuk betaalbaar feestje met vette muziek!
Uitspraak van Ruudjee op vrijdag 5 januari 2007 om 23:51:
en je mag alleen komen als je stout bent (geweest) zeker..­

nou.. Ruud is aanwezig!!
:lief: ;)
Mr.E
Artiest Mr. E
Leuke lokatie;­ niet te groot én ondergronds!

Denk dat ik wel even kom kijken.­
Yo Mr E,

Ook een openminded figuur als jij zou zeker niet uit de toon vallen bij dit feestje..­

Eerder in de toon??Of hoe moet ik dat zeggen hehe!?
To the beat!
hopelijk stevige techno :P
Voor ieder wat wils...­dus ook knallende techno..­
Vanavond is het dan zo ver..­ de eerste editie van 'Billenkoek'is na vanavond een feit!
laatste aanpassing